Læs også:

Close
Hvid skjorte collage

Styleguide: Den hvide skjorte på 3 måder

Mode  | 

Den hvide skjorte er altid “on trend” og er et item, som man kan style på mange forskellige måder

En hvid skjorte. Så simpelt og alligevel altid på mode. En god måde at opbygge en god stilet garderobe, er ved at have et par gode “stable pieces”, som kan styles på flere måder. Den hvide skjorte er en sikker vinder, uanset om det er til jobbet, en aften i byen eller til en kaffe med veninden. Vi kommer med tre bud på, hvordan du kan style den samme hvide skjorte på forskellige måder.

Hvid skjorte – til jobbet

Den hvide skjorte på jobbet er en gammel kending. Det er et stilet, men stadig sofistikeret look. Med sorte bukser til, passer looket på de fleste arbejdspladser og ser samtidigt tjekket ud, uanset sæsonen.

skjorte, style, trendgruide, trend, hvid skjorte, tøj, mode

Skjorte fra Minimum, 500 kroner / Bukser fra H&M, 199,00 kroner / Sko fra Nelly, 149,00 kr

 

Hvid skjorte – til kaffeaftalen

Når man skal ud om dagen, kan man have lyst til at have noget mere casual på. Dog kan den hvide skjorte give et mere “casual chic” look, fordi det giver lidt mere struktur og form, til for eksempel et par blå jeans.

skjorte, style, trendgruide, trend, hvid skjorte, tøj, mode

Skjorte fra Minimum, 500 kroner / Bukser fra Asos, 286,87 kroner / Sko fra Nelly, 799 kroner

 

Hvid skjorte – til en aften i byen

Uanset om man bare skal have drinks med veninderne eller måske skal møde en fyr i byen, så er en hvid skjorte altid sikker. Den er hverken for prangende eller for kedelig. Den giver god kontrast til en sort nederdel og stiletter, som giver et mere edgy look, men uden man føler man flasher for meget. Sofistikeret – på den lækre måde.

skjorte, style, trendgruide, trend, hvid skjorte, tøj, mode

Skjorte fra Minimum, 500 kroner / Nederdel fra Gina Tricot, 249 kroner / Sko fra Boohoo, 204 kroner

 

Læs også: Trendguide: Vi elsker gul

Læs også: Tre tjekkede trends, som vi er hoppet med på

· Mere fra samme kategori ·