Læs også:

Close
syg, influenza

Influenza – Sådan kommer du over den

Underholdning  | 

Tilbringer du meget af din tid i sengen med en slem omgang influenza, så læs med her. Vi giver dig nemlig nogle tips til, hvad du kan få tiden til at gå med

Mange af os bliver ramt af influenza i vinter- og forårsperioden, og mon ikke de fleste af os føler, at vi er døden nær, når vi ligger og hoster vores lunger op. Jeg har selv lige været ramt, og her giver jeg dig nogle tips til, hvad du kan underholde dig med, og slip af med din influenza med disse fire tips.

1. Skaf dig en kæreste

Slip af med din influenza ved at skaffe dig en kæreste. Det første og nok vigtigste punkt på listen. Det kan selvfølgelig godt være svært at skaffe en kæreste i det sekund du bliver syg, men så har du en god grund til at oprette en profil på det der Tinder. Så kan du være forberedt til næste gang.

Grunden til det første punkt er, at du selvfølgelig skal have en person tæt på dig som er villig til at ordne alt for dig. Han/hun sørger for at huset er rent, og cykler med glæde i Netto i tide og utide for at købe alt hvad dit syge hjerte nu end begærer. Hvis det er noget mad som skal varmes eller andet så ordner han/hun selvfølgelig også det. Og det er meget vigtigt for at du kan komme over din influenza.

2. Slip af med din influenza med snacks

Ja, du kommer altså ikke over din influenza uden dine yndlingssnacks. Der er nok mange der, ligesom mig, mister appetitten når de er syge, men din krop har altså brug for brændstof for at bekæmpe sygdommen. Så nu hvor du har fået din kæreste til at købe en stor mængde snacks, kan du altså ligeså godt spise dem. Derudover er det altså også en god undskyldning for at spise løs af alle de søde sager, du måske prøver at skære lidt ned på i hverdagen.

3. Serier, serier og flere serier

Det er ikke mange ting du har kræfter til, når du ligger syg. Jeg ligger personligt i sengen 24/7, og er ikke typen der lige går en tur i den friske luft. Nej tak. Det giver mig jo så tilgengæld ualmindeligt mange timer jeg skal slå ihjel med noget underholdning, og her kommer serierne ind i billedet. Hvis du ikke allerede har gjort det, så er din sygdomsperiode et perfekt tidspunkt (og en god undskyldning) til at investere i flere forskellige streamingtjenester. Det bedste af det hele er, at du kan se ligeså mange serier, som du orker med god samvittighed.

Jeg kan personligt anbefale serien Lucifer og How to Get Away With Murder som begge ligger på Netflix.

4. Lange lure

Når du alligevel ligger i sengen hele dagen, er der ingen grund til ikke at nuppe en middagslur eller tre. Det gode er, at nu hvor du er syg, er der ikke nogen som vil kommentere på det. Du kan derfor sove ligeså meget og ligeså længe, som du vil, uden at bekymre dig om alle de hverdagsting, du normalt skulle ordne. Du har jo din kæreste, som ordner alle gøre mål, mens du bare kan koncentrere dig om at sove.

Informationer til artiklen er hentet på sydvestjysk sygehus.

Læs også: Hvis du har spillet The Sims, er du både sundere og gladere

· Mere fra samme kategori ·