Læs også:

Close
shopping, forår, sommer, ss18, mode, inspiration, fashion

Redaktionens forårsfavoritter – der er dømt shopping

Mode  | 

Det må være tid til at få nyt ind i klædeskabet, nu har vi ventet længe nok på foråret, så nu skal der shoppes. Her er redaktionens forårsfavoritter

Endelig kom foråret, så nu kan vi langt om længe vise vores forårsfavoritter frem.

Tinas forårsfavoritter

Jeg mangler sneakers

Det er mega løgn, men jeg træææææææææænger … Og disse har jeg ønsket mig hele mit liv – også løgn. Men de er i hvert fald super nice, og dem bliver jeg nødt til at investere i. Den er hvid, den er hindbærpink (er der noget der hedder det – ellers er der det nu), og sammen giver det en fin kombination. Modellen fra Adidas hedder Superstar J, og vil passe perfekt til min garderobe.

 

adidas sneakers ellos

Adidas sneakers, 549 kr., Ellos

Kjolen til alle festerne

Kan man finde en kjole, der kan bruges til alle festerne i foråret? Ja, det kan man godt. Og endda til en god pris. Denne fine pudderfarvede fra Yas med guldmønster på, er perfekt. Også sammen med mine (forhåbentlig nye) sneakers.

yas kjole magasin

Yas kjole, 499,95 kr., Magasin

Signes forårsfavoritter

Flotte sommerjakker

Det her er nok den flotteste jakke (synes jeg selv), som jeg nogensinde har ejet. Den sidder så flot, og så kan den pifte ethvert kedeligt outfit op. Den lyse farve gør jakken total forårsagtig, og jeg glæder mig til alle de varme sommeraftener, hvor jeg skal have den på. Den kommer i flere forskellige farver, og jeg har bestemt også brug for den i sort …

jakke

Jakke, 379,95 kr., Bestseller

Leo solbriller

Det er nok ikke gået nogens næse forbi, at leopard mønster og cat eye solbriller er et kæmpe hit dennne sommer. Og jeg er faldet med på de trends. Så når man finder nogle solbriller med lidt ala leopard mønster og spidse hjørner, som ovenikøbet er vildt billige, skal man slå til. De her solbriller er fra H&M, og jeg elsker alt ved dem.

leo, leopard, solbriller

Solbriller, 349,95 kr., H&M

Marias forårsfavoritter

Jeg elsker pelsslippers

Eller rettere sagt: Jeg er obsessed. Jeg har faktisk tre par i forvejen, så jeg mangler dem slet ikke, men de er bare så fiiiiine, og jeg kan ikke få nok! Dette par er fra Magnolia Home, og uanset hvad du har på, så passer de perfekt til alle forårets outfits. De står allerhøjst på min ønskeliste, og jeg kan ikke vente til mine fusser skal slippe ned i dem.

forår, shopping, tøj, sko, pels, slippers, sommer, inspiration, mode, redaktionen

Slippers, 139 euro, Magnolia Home

Den perfekte kjole

Folk som kender mig, ved at jeg elsker sort. Jeg er ikke så vild med at gå i tøj, som er hverken mønstret eller farvet. Men denne kjole taler alligevel til mit hjerte. Ja ja, jeg ved godt, at den er sort med hvidt mønster, men det er altså virkelig vildt for mig. Wrap-kjolen er virkelig in denne sæson, og den kan både bruges med- og uden strømpebukser, så den er perfekt til foråret og til de lunere dage.

shopping, kjole, forår, forårsfavoritter, nelly, inspiration, redaktionen

Kjole, 279 kr., Nelly

Carinas forårsfavoritter

Jeg har ikke nogle røde sko!

“She who dies with the most shoes wins”. Sådan lyder Lola Ramonas slogan, og jeg er fan. Mangler jeg et par Lola’er? Nej. Kunne jeg godt tænke mig endnu et par Lola’er? Ja! Jeg har kastet min kærlighed på deres nye serie, og jeg må bare eje et par. Jeg undskylder mig selv med, at jeg faktisk ikke ejer et par røde sko.

lola ramona, sko, shoes, alice

Sko, 1.000 kr., Trendsaetter

Gul, gul, gul!

Redaktionen kender min forkærlighed for kjoler, så det kan ikke komme som nogen overraskelse, at jeg er nødt til at eje denne fine gule kjole fra Marmelade. Kjolen giver det perfekte 60’er-look, og er perfekt til sommerens fester. Og så matcher den jo mine kommende Lola Ramona-sko.

marmelade, kjole, dress, gul, yellow, fashion, mondokaos

Kjole, 1.149 kr., Mondo Kaos

Læs også: Guide: Shopping for fattigrøve

Læs også: Aprilfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

· Mere fra samme kategori ·