Læs også:

Close

NEWS: Khloe Kardashian har født en pige

Nyheder  | 

Khloe Kardashian har født en pige · 1 ud af 5 oplever stress hver eneste dag · Rasmus fra X-Factor har fået en kæreste · Efter 37 år er kvindelig nu identificeret

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Khloe Kardashian har født en pige

En af dagens bedste nyheder er, at realitystjernen og forretningskvinden Khloe Kardashian, som danner par med basketballspilleren Tristan Thompson, har torsdag morgen født en pige i nærheden af Cleveland, hvor hun har været sin seneste tid, for at være tæt på Tristan. Det skriver HuffingtonPost.

Tristan, hendes mor Kris Jenner, søstrene Kim og Kourtney Kardashian samt Khloes bedste veninde Malika Haqq var alle med til fødslen.

Khloe og Tristans nyfødte datter kommer blot få dage efter flere videoer med Tristan, som er optaget i oktober måned, hvor man tydeligt ser ham kysse og røre nogle ukendte kvinder. Hverken Khloe eller Tristan har reageret på videoerne eller beskyldningerne om Tristans utroskab.

Khloe Kardashian sammen med sin søstre Kylie Jenner og Kim Kardashian, som også begge for nyligt er blevet mødre. (Foto: All Over)

1 ud af 5 oplever stress hver eneste dag

YouGov har netop publiceret den årlige Food & Health-rapport, som beskriver nordiske forbrugeres holdning til mad, klima og sundhed i mere end 10 år. Rapporten viser, at hver femte (22%) oplever negativ stress mindst en gang om dagen.​ Det skriver Ritzau.

Langt flere forbrugere oplever stress på daglig basis hos vores nordiske naboer. I Sverige og Finland oplever 2 ud af 5 stress dagligt, og 1 ud af 3 oplever stress på daglig basis i Norge.

I alle fire lande er det de yngre forbrugere, som er mest stressede. I Danmark oplever hver tredje (32%) mellem 25-32 år stress dagligt mod 20% i den øvrige befolkning.​

Hvis forbrugerne kunne ændre én ting i deres liv for at bedre deres sundhed og velvære i dagligdag, siger 2 ud af 5, at de kunne træne mere (det vil sige løb, fitness, styrketræning eller yoga) eller øge deres hverdagsmotion (det vil sige gå og cykle). Dette gælder for alle de nordiske lande.

Stress
1 ud af 5 oplever stress hver eneste dag (Foto: /ritzau/)

Rasmus fra X-Factor har fået en kæreste

Rasmus vandt ikke dette års X-Factor, men til gengæld fandt han kærligheden, hvilket også kan ses på hans Instagram. Hun hedder Camilla og er 23 år. Så selvom han ikke vandt dette års X-Factor og blot fik en flot tredjeplads, så må vi alligevel sige, at han er en vinder. Tillykke til Rasmus og kærligheden!

https://www.instagram.com/p/BhePscmnRjJ/

Efter 37 år er kvindelig nu identificeret

I samarbejde med organisation DNA Doe Project er det nu lykkedes politiet i USA at identificere en hidtil ukendt kvinde ved hjælp af ny DNA-teknologi. Det skriver EkstraBladet.

Kvinden blev fundet tævet ihjel i en grøftekant i Ohio i 1981, og blev kendt som ”Pigen med fletninger”, men trods sketchtegninger, var der ingen, der reagerede.

Man forsøgte også at analysere pollen fra hendes tøj for at finde frem til hendes hjemstavn, men først nu – 37 år efter – er kvinden identificeret som den dengang 21-årige Marcia King, fra Arkansas.

Politiet oplyser, at hendes familie er orienteret, og man sætter nu alle ressourcer ind på at finde gerningsmanden.

police, politi, crime, mord, murder
Efter 37 år er kvindelig nu identificeret ved hjælp af forbedret DNA. (Foto: Pexels)

· Mere fra samme kategori ·