Læs også:

Close
Lise vejnø, blogger, karriere, mode, skønhed, beauty, brands of beauty

Vi har fået en snak med bloggeren Lise Vejnø

Mit liv  | 

Lise Vejnø er 28 år og arbejder som Marketing- & Communications Manager hos Brands of Beauty samtidig med, at hun driver sin egen personlige blog, som hun har gjort i syv år

– Da jeg startede min blog for syv år siden, var det egentlig mest som en interesse for det her nye og spændende medie, som blogs var dengang – tro det eller ej. Siden er jeg bare blevet rigtig glad for at blogge, og jeg kunne ikke forestille mig at undvære min blog. Det er et kreativt frirum for mig – både visuelt og skriftligt.

Sådan begynder Lise Vejnø om hendes blog Lises-blog.dk, som hun driver sideløbende med hendes arbejde hos Brands of Beauty, hvor hun er Marketing- & Communications Manager.

Lise Vejnø er uddannet cand. mag. i dansk & kommunikation fra Københavns Universitet. Og hun har en bachelor i dansk. Inden hun startede hos Brands of Beauty har hun arbejdet og lavet projekter hos online-magasinet JEGELSKERMODE, Mærsk, Dansk Industri og PR-bureauet OutCom, hvor hun blandt andet stod for PR for kunder som TRESemmé, TONI&GUY, Dove, Vaseline og Carte d’Or.

Lise kombinerer sine faglige- og personlige interesser

For Lise Vejnø betyder det at have en blog, at hun har mulighed for at prøve og reflektere over en masse skønhedsprodukter men også at stifte bekendtskab med nye brands – nu så primært indenfor beauty, men i særdeleshed også indenfor mode, mad og bolig.

– Jeg er jo en nysgerrig lille person. Derudover, så udfordrer det konstant min kreativitet og mine formidlingsevner. Det kan jeg også ret godt lide, og jeg tror, det er sundt. Og så kan jeg jo bare enormt godt lide mine læsere.

Lise vejnø, blogger, karriere, mode, skønhed, beauty, brands of beauty
Lise Vejnø er uddannet cand. mag. i dansk & kommunikation fra Københavns Universitet. Desuden har hun en bachelor i dansk. (Foto: Lise Vejnø)

Hun elsker at arbejde med beauty, og for hende er det en gave at få lov til at kombinere sine faglige interesser med de personlige interesser i hendes dagligdag.

– Det lyder nok meget frelst, men sådan har jeg det helt reelt. Og så er det jo heldigvis alle de sødeste mennesker, som er i skønhedsbranchen.

Ikke to dage er ens

Lises arbejdsdage ligner sjældent hinanden, da hun har mange “hatte på” hos Brands of Beauty. Nogle dage går det meste af tiden med at supportere forhandlerne med materialerne på virksomhedens brands, andre dage planlægger hun events, og nogle gange går meget af hendes tid med de sociale medier og dialog med influencers og skønhedsredaktører.

– Jeg har også dage, hvor jeg sidder og udarbejder webshop, billedbank, mediestrategi og pressemeddelelser. Og andre dage hygger jeg mig med at tage billeder til vores sociale medier af alle vores vidunderlige produkter.

Et søndags beauty-ritual kunne være …

– Jeg prøver at bruge hårkur- eller maske minimum én gang om ugen, da jeg er ret hård ved mit hår i hverdagen. David Mallett’s Mask No. 1 L’Hydratation er guld værd for et hår som mit, som udsættes for varmebehandling flere gange om dagen. Og sådan nogle ting er der heldigvis tid til om søndagen, så her sørger jeg også for at exfoliere min hud og smøre mig godt ind i selvbruner. Og så lægger jeg også gerne ny neglelak på mine hænder og fødder. Så føler jeg mig velplejet og klar til en ny uge.

david mallet, hårmaske, hårkur, skønhed, lise vejnø, brands of beauty, hår

David Mallett’s Mask No. 1, 440 kr., Illum

Lises skønhedsfavoritter

Madame La La’s Self Tan Mousse Light

– Det er den bedste selvbruner, som jeg nogensinde har prøvet! Og jeg er altså efterhånden ret velbevandret i selvbruner, da jeg er hvid som et lagen og bliver rød som en krebs, så snart jeg bevæger mig ud i solen – så jeg må snyde lidt. Madame La La er både vegansk, økologisk og plejende, så det er virkelig top lækkert! Derudover, lugter det ikke, og det lægger sig simpelthen så pænt og jævnt på min hud!

Madame La La’s Self Tan Mousse Light, selvbruner, brun, tan, skønhed, lise vejnø

Madame La La’s Self Tan Mousse Light, 325 kr., Blossom

David Mallett’s Gold Dust

Jeg elsker volumenprodukter til håret, og så elsker jeg glimmer! Og dette produkt kombinerer begge dele. Det er en smart lille volumenpulver/hårpudder på spray, som man let kan have med i tasken til lynhurtigt at give håret fylde i løbet af dagen, når man er på farten. Og så har den lidt fint guldstøv i sig, som er ret pænt i mit lyse hår – i hvert fald hvis jeg selv skal sige det.

David Mallett’ s Gold Dust, beauty, skønhed, lise vejnø

David Mallett’s Gold Dust, 440 kr., Illum

Juliette has a Gun White Spirit parfume

– Vi har mange spændende parfumer hos Brands of Beauty, så det er svært at vælge sin favoritduft! Men lige for tiden sværger jeg til White Spirit fra franske Juliette has a Gun. Den dufter virkelig af luksus, men på sådan en ren og ekstra lækker måde! Den har noter af jasmin, roser og sandeltræ – og så har den ambroxan i sig … Hvis man er sådan lidt en duftnørd, så ved man at Ambroxan er guld værd i en parfume!

Juliette has a gun White Spirit parfume, parfume, skønhed, beauty, duft, lise vejnø

Juliette has a Gun White Spirit parfume, 1.700 kr., AnaBé

Et par gode beauty-fif

– Efter at have arbejdet med TONI&GUY, TRESemmé og nu David Mallett, så vil jeg gerne slå et slag for, at man føntørrer sine stylingprodukter ind i håret! Alle stylingprodukter, med undtagelse af hårspray og voks, giver et meget pænere resultat, hvis de bliver aktiveret med varme.

– Så hvad enten du bruger tørshampoo, teksturspray, fiberspray, hårmousse, saltvandsspray, volumenspray eller et andet volumenprodukt, så brug lige føntørren sammen med! Det gjorde en verden til forskel for mig, første gang Lasse Pedersen viste mig den forskel det kunne gøre for hårets fylde og bevægelighed, at føntørre en tørshampoo, skum eller saltvandsspray ind i håret!

Du kan læse mere meget om Lise Vejnø på hendes blog her, og du kan følge hende på Instagram her.

Læs mere: Laura Bro: “Helt deep down, så er jeg jo en Frederiksberg-pige”

Læs mere: Aprilfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

· Mere fra samme kategori ·