Læs også:

Close
collage aprilfund kosmetik

Aprilfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

Skønhed  | 

Så blev det april og dermed også tid til en masse skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Maskemagi

M2 Beauté er kommet med to nye masker, som er i den absolut luksuskategori, men hold op hvor er de også lækre. Der er en ansigtsmaske og en øjenmaske, og reelt kan man med begge se forskel med det samme. Det er jo ikke fordi, at du for evigt så ser fem år yngre ud. Men huden glattes synligt ud. Øjenmasken indeholder 92 procent kollagen, og den udglatter og øger hudens fugtniveau. Ansigtsmasken er med 94 procent brunalger, så huden tilføres masser af fugt. Hvem kunne ikke trænge til sådan en masketur ovenpå en lang vinter? Jeg kunne godt.

M2 øjenmaske (syv sæt) og ansigtsmaske (fem masker), 690 kr. og 1.390 kr., 26 20 20 66 anviser nærmeste forhandler

Nu med kyssemund

Stellar Beauty Balm er en af Balance Mes skønhedshelte. Det er en super godt multiprodukt til alt fra læber til neglebånd og tørre steder, som jeg er fan af og vender tilbage til igen og igen. Nu har den så også fået nyt look, og er perfekt til håndtasken og klar til at blive brugt. Produktet er stadig et multifunktionelt produkt, som kan bruges på hele kroppen. Det er iøvrigt et 100% naturlig multifunktionelt produkt.

balance me balm

Balance Me, 89 kr., mariasvane.dk

Af med makeuppen

Make Up Eraser er en smart “klud” til at fjerne makeuppen med. Den kan genbruges, og du behøver ikke andet end varmt vand på kludden for at tage makeuppen af med. Den kan holde til cirka 1.000 vaske. Det er da smart.

Makeup Eraser, Pink, Mini, pris kr. 95,-

Make Up Eraser, 95 kr., fås i Sephora-butikkerne

Namasté produkter

The Ritual of Namasté er hovednavnet på Rituals nye, naturlige hudplejeserie, som på mange måder løfter det engelske brand et niveau op. Det er netop kommet i butikkerne, og der findes fem serier, Glow, Purify, Hydrate, Ageless samt Sensitive. Jeg er især faldet for deres dag- og natcreme i Glow-serien. Krukkerne er ikke bare utrolig smukke med deres  kobber og marmor, men de virker også. Blandt andet er de beriget med saffronblomst. Og så kan man i øvrigt tage indsatsen med cremen op og købe en refill creme. Det er smart og lige efter mit hoved. En ny favorit er født.

Namaste rituals

The Ritual of Namasté, priser fra 110 kr., rituals.com/da

Matas

Jeg kan rigtig godt lide Matas’ produkter. Jeg synes, de er gode hverdagsprodukter, som holder hvad de lover.  Og nu er det er tid til at få lidt farve om ikke andet lidt kunstig, og det kan denne luftige mousse til både ansigt og krop hjælpe med. Den er let at fordele, absorberes hurtigt og giver din hud en naturlig og jævn sommerglød i løbet af 1-2 timer. Indeholder bl.a. antioxidativ E-vitamin, der har en beskyttende effekt på huden, pentavitin, som giver fugt til huden samt glycerin, der giver huden fugt. Men husk den ikke indeholder UV-filter og dermed ikke beskytter dig mod solens stråler.

Matas-Selvbruner-Mousse

Matas Selvbruner mousse, 79.95 kr., matas.dk

Marimekko og Clinique

En sjov limited edition lipgloss fra Clinique med de ikoniske mønstre fra det finske designhus Marimekko. Der er 12 fine farver. En forårs must-have.

Marimekko clinique lipgloss

Clinique lipgloss, 195 kr. magasin.dk

Caudalie øjencreme

Jeg elsker øjencremer. I Caudalies Premier Cru er der en, som jeg kan anbefale. Denne er både god mod dumme rynker, mørke rande og hævelser. Den lysner øjeblikkeligt øjenområdet og tilfører masser af fugt. Den dufter i øvrigt også skønt og har en super lækker konsistens, og så er den fri for parfume, parabener og phthalater.

caudelie øjencreme

Caudalie øjencreme, 465 kr., webapoteket.dk

Juicy duft

Viva la Juicy Soirée er nyeste duft fra Juicy Couture. Flasken i sig selv er jo smuk med smuk på. Den dufter af lækre frugter som mandarin og solbær i kombination med varme trænoter og jasminblade. En rigtig forårsduft til samlingen derhjemme.

juicy couture duft

Juicy Couture duft, 395 kr., for 30 ml. edp., magasin.dk

Knald på farverne

The Body Shop er netop kommet med seks nye øjenskyggefarver i deres Mono-serie. Der er knald på farverne, og du kan mixe og matche dem, lige som du har lyst. Jeg er vild med dem alle, men disse tre er mine favoritter. Når først kroppen har fået lidt forårsfarve, så skal de bruges til en vild fest makeup.

body shop øjenskygger mono

The Body Shop mono-øjenskygger, 55 kr., tag ind i en butik og lav din egen kombination

Rens børsterne

M.COSMETICS PRO Brush Cleanser er en god penselrens til på nænsom vis at rengøre makeuppensler- og børster. Det er generelt en god ide, at spraye og rense pensler og børster, inden brug af nyt makeup. Sprayen tørrer hurtigt og er skånsom, og så er den perfekt at anvende imellem den mere grundige rens med shampoo eller sæbe.

M.COSMETICS-PRO-Brush renser

M.COSMETICS børsterenser, 39,95 kr., matas.dk

Hårmasker

De er pæne, de er gode, og prisen er også helt okay. Davines er kommet med fem forskellige masker kaldet The Circle Chronicles, hvor der er til 1-2 gange i en pakke. Jeg har bare lyst til at have et lager af dem alle. Maskerne skal sidde i håret cirka 10 minutter. Dog kan The Quick Fix Circle nøjes med tre minutter.

collage davines hårmasker

Davines hårmasker, 65 kr., kan købes hos frisører

Kom bare an sol

Jo, det er april – og det er ingen aprilsnar, men solen SKAL komme nu, og dermed skal solcremerne også frem. Jeg er helt pjattet med denne lille taskestørrelse fra Vichy’s solserie Idéal Soleil, der skal være min bedste ven de næste måneder. Den har SPF 50. Og det er en let solcreme til ansigtet med høj beskyttelse. Den efterlader ingen hvide mærker på huden, er let at påføre og trænger hurtigt ind. I et praktisk format, som er let at tage med. Hurraaa …

Idéal Soleil Pocket vichy solcreme

 

Vichy pocketsize solcreme, 79 kr., www.vichy.dk

Læs også:

Tre tjekkede trends

· Mere fra samme kategori ·