Læs også:

Close
Beyonce og Jay-Z Run Tour (Foto: All Over)

Storslåede karrierer, brede smil og true love: 7 Hollywood-par, vi elsker

Underholdning  | 

De er succesfulde, smukke, forelskede og hele verden følger med i deres liv. Trods den lille mængde privatliv får disse Hollywood-par kærligheden til at fungere! Her er vores favoritter

Beyonce & Jay-Z: Stenrige og loving parents

Vores første Hollywood-par er Beyonce også kendt som Queen B og rapperen Jay-Z. Power-parret blev gift i 2002 og har sammen datteren Blue Ivy og tvillingerne Sir Carter og Rumi. Med to storeslåede karriere ligger parret på listen over Hollywoods mest velhavende par med en sum på intet mindre end 162 millioner dollars. Da Beyonce havde født Blue Ivy, skrev Jay-Z sangen “Glory“ dedikeret til deres datter – smukt!

Vores skønne Hollywood-par Jay-Z og Beyonce på Run Tour. (Foto: All Over)

Will & Jada: Brede smil og et klippefast ægteskab

Det skønne par og deres lille familie på fire er højt elsket af både fans og paparazzierne, da det altid er smil og løjer på den røde løber. Will og Jade Pinkett Smith har netop kunne fejre 20 års ægteskab og har sammen to børn, Willow og Jaden, der begge er i spotlightet som henholdsvis sangerinde og skuespiller.

Jada og Will Smith sammen til EMA med store smil på læberne. (Foto: All Over)

Læs også: Love is in the air: De 16 bedste kyssescener

Ellen & Portia: Soulmates

De to inspirerende kvinder Ellen DeGeneres og Portia de Rossi har været sammen i mere end 10 år og blev gift i Los Angeles i 2008. I et interview med People har Ellen fortalt, at hun aldrig før har været lykkeligere:

– Alt er godt ved vores ægteskab. Jeg kunne ikke forestille mig ikke at være gift. Jeg har min bedste ven og den person, jeg vil bruge mere af min tid på end nogen andre.

Ellen DeGeneress og Portia (Foto: All Over)
Ellen DeGeneres og Portia de Rossi til filmpremiere på Find Dory. (Foto: All Over)

Blake & Ryan: Indbegrebet af et Hollywood-par

Det ultimative Hollywood-par må være Blake Lively og Ryan Reynolds. Blake og Ryan blev gode venner under optagelserne til “The Green Lantern“. Da Blake efterfølgende gik fra Penn Badgley, og Ryan blev skilt fra Scarlett Johansson, fandt de to venner hurtigt sammen. Med deres tandpastasmil og glade sind samt to guldklumper til børn, er de et af de mest fotograferede par i Hollywood.

Det skønne Hollywood-par: Ryan Reynolds og Blake Lively med deres to børn ved Walk of Fame i Hollywood (Foto: All Over)
Det skønne Hollywood-par Ryan Reynolds og Blake Lively med deres to børn ved Walk of Fame i Hollywood (Foto: All Over)

Miley & Liam: Turbulensen tabte

Det er blevet tid til mange teenageres yndlings-Hollywood-par. Miley Cyrus og Liam Hemsworth spillede over for hinanden i filmen “The Last Song“, hvor de efterfølgende blev bedste venner og brugte en del tid sammen. Allerede et halvt år efter var de to et officielt par. Trods et turbulent forhold med en forlovelse og en aflyst forlovelse, siger rygterne, at de netop er blevet hemmeligt gift.

Søde Liam Hemsworth and Miley Cyrus. (Foto: All Over)

Læs også: Klunker er okay, brystvorter er ikke – ifølge Facebook

Kanye & Kim: Store armbevægelser

Kim Kardashian og Kanye West mødte hinanden i 2010, da Kim var i gang med at filme realityserien “Keeping Up With the Kardashians.“ I 2012 krøb Kanye til korset og bekendte sin kærlighed til Kim i sangen “Theraflu.“ Få uger efter kunne parret ses gående hånd-i-hånd på gaden. De blev gift i Firenze to år senere og har i dag tre børn sammen.

Kim Kardashian og Kanye West til MTV Awards. (Foto: All Over)

David & Victoria: Fra pop og bold til business

Parret mødte hinanden til et velgørenheds-fodboldarrangement  i 1997, hvor den poppede Posh Spice og fodboldguruen straks faldt for hinanden. David og Victoria Beckham har sammen fire skønne børn, der alle sammen har arvet forældrenes gode udseende. Trods grimme rygter har parret altid holdt sammen og giver ofte udtryk for deres kærlighed til hinanden i pressen.

David Beckham og Victoria Beckham til British Fashion Awards 2014. (Foto: All Over)

Læs også:

– Drukmåsanalysen: Hvilken slags fuldetype er du?
– Fredagshunk og meget charmerende udyr: Dan Stevens
– Hvorfor har Hollywood de sidste 20 år lavet gode spil om til dårlige film?

· Mere fra samme kategori ·