Læs også:

Close
Australian Bodycare, maske, ansigtsmaske, Tea Tree Oil, Australian Bodycare, maske, ansigtsmaske, Tea Tree Oil

Sådan slipper du af med uren hud

Annonce  | 

Bumser og uren hud er noget, som mange kæmper med i større eller mindre grad. Hvis du gerne vil slippe af med dine urenheder, er produkter med Tea Tree Oil et godt sted at starte

Vi kender det allesammen. Huden overrasker gang på gang med nye urenheder og bumser, og altid gerne på den dag, du har en date eller anden aftale, hvor en bums virkelig ødelægger det hele. Det kan være svært at komme urenheder til livs, det kræver rens, eksfoliering og pleje. Australian Bodycare har ansigtsprodukter, som indeholder Tea Tree Oil, og det er en olie, som er bakteriedræbende og virkelig effektiv i kampen mod uren hud.

Tea Tree Oil udvindes af bladene fra det australske træ, Tea Tree, som officielt er kendt som Melaleuca Alternifolia. Området hvor træet står, er det område, den lokale stamme, Bundjalung, kaldte “Healing ground”. (Foto: Australian Bodycare)
Vidste du …
Tea Tree Oil er et naturprodukt, der er særdeles effektiv til behandling af mange forskellige hudproblemer, da Tea Tree Oil modvirker bakterier. Det er beregnet til udvortes brug på huden.

Fjern snavs fra ansigtet med en ansigtsvask

I kampen mod urenhud er det vigtigt at rense ansigtet hver dag, så du får fjernet noget af det snavs, som sætter sig i dine porer, og giver dig uren hud. Det er derfor også vigtigt, at produktet er mild mod din hud, da du bruger det ofte. Ansigtsvasken, der renser, fra Australien Bodycare indeholder effektive ingredienser blandt andet det populære Tea Tree Oil. Det anbefales, at du renser dit ansigt både morgen og aften.

ansigstvask, Australian Bodycare, rens, uren hud, Tea Tree Oil

Face wash, 119 kr., Australian Bodycare*

Rens de sidste rester af snavs væk med tonic

Når du har renset dit ansigt, skal du rense endnu mere i dybden. Denne skintonic er uden alkohol, hvilket sikrer, at du ikke udtørrer din hud. Denne skintonic fjerner både snavs og overskydende fedt fra dine porer og renser din hud i dybden. Det anbefales at bruge skintonic, efter hver ansigtsvask, da det kan være med til at forebygge uren hud.

ansigstvask, Australian Bodycare, rens, uren hud, tonic, Tea Tree Oil

Face tonic, 99 kr., Australian Bodycare*

Vidste du …
Tea Tree Oil er et naturprodukt, der stammer fra det australske tetræ Melaleuca Alternifolia. Det er et rent naturprodukt, der er meget effektivt til behandling af mange forskellige hudproblemer.

Ansigtsmaske for ekstra rens af huden

Denne lerbaserede ansigtsmaske passer til alle hudtyper. Den både renser godt i dybden og peeler din hud. Masken er opfriskende og modvirker dannelsen af urenheder. Efter brug efterlader masken din hud blød, fugtet og med et beskyttende lag af Tea Tree Oil, som dræber de bakterier, der giver urenheder. Samtidig fjerner den snavset fra porerne, som også kan give dig uren hud.

Australian Bodycare, maske, ansigtsmaske, Tea Tree Oil

Face mask, 149 kr., Australian Bodycare*

Fugtgivende og rensende ansigtscreme

Australien Bodycare Face Cream er en super let og fugtgivende ansigtscreme, som er drøj i brug. Den kan anvendes både morgen og aften, og er det afsluttende punkt i hudplejerutinen. Cremen indeholder Macademia nøddeolie, som vil gøre din hud blød uden at fedte. Cremen indeholder også Tea Tree Oil, som er det, der gør den effektiv mod bumser og uren hud.

Australian Bodycare, maske, ansigtsmaske, Tea Tree Oil

Face crem, 129 kr., Australian Bodycare*

Vidste du …
Tea Tree Oil virker mod bakterier og samtidig helende på huden. Derfor er det et effektivt middel mod en lang række forskellige hudproblemer som blandt andet bumser, skæl og irriteret hud.

Når skaden er sket

Spot stick er, som navnet antyder, en behandling til “spots” altså til pletter. En bonus ved denne spot stick er at, udover den er amtibakteriel, er den også kløestillende og kølende. Denne spot stick bruges til at bekæmpe svære urenheder, uren hud eller insektstik, uden at den skader din hud. For at få det meste ud af behandlingen anbefales det, at du bruger den flere gange om dagen på det angrebne område.

spot stick, tea tree oil, australian bodycare,

Spot stick, 79 kr., Australian Bodycare*

Den rene Tea Tree Oil

Tea Tree Oil er den bakteriedræbende olie, som findes i alle Australian Bodycares produkter, og er den vigtigste ingrediens i kampen mod uren hud. Hvis du har den rene olie, skal den fortyndes eller blandes med dine almindelige hudpleje produkter for at bekæmpe dine bumser og urenheder i huden. Så behøver du ikke at handle stort ind af nye produkter med det samme, men kan gøre det løbende. Det er virkelig smart.

Australian Bodycare, maske, ansigtsmaske, Tea Tree Oil

Tea Tree Oil, 119 kr., Australian Bodycare*

 

Naturlig skønhed (Foto: All Over)
Produkter med Tea Tree Oil mod uren hud. (Foto: All Over)

I denne artikel finder du links markeret med stjerne. De er en del af et linksamarbejde, som støtter driften af MY DAILY SPACE.

Læs også: Kosmetologens bedste tips til vinterhud

Læs også: 8 skønhedsprodukter, som du bruger helt forkert

· Mere fra samme kategori ·