Læs også:

Close

Tre gode råd til ensartet solbrun hud med selvbruner

Skønhed  | 

En flot gylden glød er altid lækkert. Det giver ofte et ekstra selvtillidsboost og får alt til at se lidt bedre ud. Det gode er også, at man sagtens kan opnå dette look uden skadelige solstråler

Hvordan får man en lækker solbrun hud, året rundt, uden skadelige solstråler? Svaret er simpelt – selvbruner. Selvbruner er et perfekt produkt til at opnå den ønskede glød og farve, året rundt. Helt ufarligt. Dog kræver det lidt gode råd til, hvordan man opnår looket uden at ende med at ligne en Oompa Loompa, med mørke plamager.

Step 1: Eksfolier

Eksfoliering er en af de vigtigste dele af en god selvbruner-routine. Eksfoliering fjerner de døde hudceller på kroppen og skaber den perfekte base til en selvbruner. Hvis man ikke eksfolierer, kan man risikere, at man har mange døde hudceller og tør hud, som gør, at selvbruneren sætter sig fast i grimme plamager og derved giver effekten af pletter, men også at selvbruneren ikke falmer pænt.

Optimalt vælger man en skrub, som ikke er oliebaseret. Olien kan nemlig gå ind og forstyrre selvbruneren, hvor olien ikke trækker ordentligt ind i huden, og igen, giver et ujævnt resultat. Tørbørstning af huden er også et godt alternativ eller måske ekstra step for at sikre at huden er i tip top stand.

 

Step 2: Fugtighedscreme

Folk bliver ofte skræmt af selvbruner, fordi de har problemer med at hænderne, fødderne, knæene og albuerne bliver 10 nuancer mørkere end resten af kroppen. (De bliver mørkere, fordi huden er mere tør og tynd på de områder). Det gør det meget synligt, at man har selvbruner på, og så kan man altså ikke lyve sig til, at man lige har været 2 uger på Maldiverne. Et godt trick til at undgå dette er at bruge bodylotion på de områder, inden man påfører selvbruneren. Tag en god fed creme og smør den på albuer, knæ, hænder, med mere. Et tyndt lag er nok. Desuden er det en god idé at bruge en smule mindre selvbruner på disse områder.

 

 

Step 3: Selvbruneren

Selve selvbruneren og måden den påføres på har selvfølgelig også noget at sige om resultatet. Der er både spray, mousse og lotion formulaer. Dette er en mere personlig sag, om hvad man bedst kan lide. Dog er mousse god til begyndere, da den ofte er nem at fordele rundt med en selvbruner handske. Hvis man har mere tør hud, kan lotion formularen være god da den ofte fugter mere. Sprayen er god, hvis man gerne vil have et meget naturligt look, som ikke er ligeså kraftigt som de andre. Selve handsken er altid en god idé at have. Den er skabt til at fordele produktet jævnt og smøre produktet ordentligt ind.

 

 

Eksempler på produkter

Nedenfor er samlet tre eksempler på de tre typer selvbrunere, som der findes.  Jeg har testet alle tre, og kan anbefale dem alle.

Selvbruner, James Read, Brun, skønhed

James Read Selftan Bronzing Mousse, Nicehair.dk, 195 kr,.

 

Selvbruner, selftan, beauty, skønhed, solpleje, Vita Liberata

Vita Liberata Selftanning tintet lotion, Nicehair.dk, 219 kr,.

 

Selvbruner, selftan, beauty, skønhed, solpleje, Vita Liberata

St. Moriz Instant selftanning mist, Matas.dk, 79 kr,.

 

Ved at følge ovenstående råd vil det forhåbentlig give dig en god oplevelse, næste gang du skal have selvbruner på.

 

Læs også: Kosmetologens bedste tips til vinderhud

Læs også: Martsfund: Så er der skønhedsnyheder til dig

 

Denne artikel indeholder affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·