Læs også:

Close
himmel mobil smartphone foto havet (Foto: Pxhere)

Tips til at få en bedre økonomi ved hjælp af din smartphone

Nyheder, Økonomi  | 

Der er næsten ikke den opgave, som din telefon ikke kan klare for dig. I dag er det efterhånden muligt udelukkende at arbejde fra sin smartphone, og mange mennesker bruger deres telefon som den primære indtægtskilde

Vi bruger den hele tiden – har den på os altid. Vi sover med den, og går i selvsving, hvis den pludselig ikke duer. I denne artikel vil vi tage et kig på, hvilke muligheder du har for at bruge din mobil til at tjene penge på, hvis du udelukkende bruger din telefon.

insta foto blogger (Foto: Pxhere)
Er der en blogger gemt i dig? (Foto: Pxhere)

Start en blog

Det er naturligvis ikke en guldmine i starten, hvis du starter en blog, og der er i øvrigt også mange om budet. Desuden er det nødvendigt at have læsere eller følgere nok, før du kan begynde at tjene penge på bloggen. Når du når et acceptabelt antal læsere, kan du begynde at lave sponsorerede indlæg, og på denne måde kan du tjene penge.

Det er sådan, at bloggere og kendte som Mascha Vang og Pernille Teisbæk tjener deres penge, når de skriver på deres meget store og kendte blogs. De tog er blevet så kendte, at de kan nøjes med at skrive om deres liv, men du skal nok vælge en anden tilgang til at starte med.

Du bør derfor starte ud med at skrive om noget du interesserer dig for, og noget som andre også har interesse for. Det kunne være mode, indretning, mad eller sport. Du har frit valg fra alle hylder, det vigtigste er, at du kan skrive passioneret og godt. Jo mere personlig og netop din stil, du kan lave den desto bedre. Men husk der er er hav af andre om buddet – der også er gode til det. Så find din vej ind i blog-verdenen.

Handel med valuta og aktier

I gamle dage skulle du oprette en separat konto i banken, hvis du ønskede at handle med aktier. Det var en besvær proces, og det gjorde det bestemt ikke let, hvis du ønskede at handle med aktier ofte. I dag er det heldigvis meget lettere, og du kan downloade flere forskellige apps, der kan hjælpe dig med at handle aktier.

Hvad enten det er valuta, cryptovaluta eller aktier, så kan du handle det hele med et enkelt klik på din telefon. En app som Etoro kan klare det hele lynhurtigt, og der findes ikke den enhed, du ikke kan handle med. Men på dine almindelige bankapps kan du gøre det samme. Har du først fået oprettet et depot så tager det under 2 minutter at foretage en handel.

valutahandler stock exchange børsmægler (FOto: Pxhere)
Måske du skal til at prøve at være din egen børsmægler? (Foto: Pxhere)

Online spil

Det lyder måske lidt som om Las Vegas er kommet til Danmark. Men det er det måske også lidt i og med alt er muligt på nettet nu. Men husk nu, at det er umuligt at leve af online casino, medmindre du vinder en kæmpe jackpot, så du ikke behøver at skulle arbejde mere i resten af dit liv. Desværre sker det meget sjældent, og derfor må man nøjes med at vælge de spil, hvor man kan få en fordel. Så sæt dig lige ind i det, før du går i gang.

Det kan du, hvis du spiller på sport hos en bookmaker, eller hvis du spiller online poker. Især poker er det muligt at leve af det, og det kan man gøre direkte fra telefonen, hvor man kan downloade flere apps til sin telefon. Undersøg mulighederne og prøv dig frem. Men hvad enten du vil spille pokerturneringer eller cashgames, så har du alverdens muligheder fra din smartphone. Det handler blot om at være dygtig nok.

Har du akut brug for penge, og derfor ikke kan vente med en af de tre overstående muligheder, så kan du altid tage et lån med Moneybanker. Dette kan du også gøre let og direkte fra din mobil. Men læs alt godt igennem før du klikker JA til noget.

 

Læs også:

Verdens bedste flødeboller

 

Masser af peanutkaramel flødeboller. (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·