Læs også:

Close
slik, museum, slikmuseum, sødt, newyork, usa, bland selv slik, dessert, museum, museer, museet, ynglings, sød tand,

Det første slikmuseum åbner til sommer

Underholdning  | 

Der findes ikke noget bedre end at gå på weekend med en kæmpe pose bland-selv slik. Nu åbner der et museum dedikeret til slik

Er du en af dem, som nok ikke er den mest historieinteresseret person, så er det nok ikke mange museer, du har besøgt i dit liv. Men nu kommer der et museum, som har noget, du nok vil interessere dig for. Til sommer åbner nemlig verdens første slikmuseum, det skriver New York Post.

slik, museum, slikmuseum, sødt, newyork, usa, bland selv slik, dessert, museum, museer, museet, ynglings, sød tand,
Bland selv slik er noget af det bedste, der findes. (Foto: Pixabay)

Sugar Factory åbner slikmuseum

Museet åbner Midtown NewYork i den gamle Limelight Church, så det er en lang tur, men det er bare endnu en god grund til at bestille den ferie dertil, som du måske altid har drømt om.

Det er the Sugar Factory, som står bag åbningen, og det nye slikmuseum er en efterfølger til det populære “Museum of Ice Cream”, som ligger i Miami og som er kendt for deres swimmingpool, der i stedet for vand, hold nu fast, er fyldt op med krymmel!

kirke, limelight church
Slikmuseet åbner i Limelight Chuch, som er den kirke du ser her. (Foto: Boortz47 on Visualhunt / CC BY-NC-SA)

På slikmuseet vil du kunne se slikkens historie helt tilbage fra 1900 og frem til i dag, og der bydes på en masse forskellige desserter og slik, som du også kan smage.

Desuden kan du se, hvordan slik og vingummibamser bliver lavet, og der er forskellige slik-stationer, hvor du endda selv kan lave dit eget slik.

Sidst men ikke mindst indeholder museet verdens største vingummibamse, som du kan tage Instagram-venlige billeder af.

Hvis du bliver sulten efter andet end slik, er der både tilknyttet en café og en restaurant. Der vil også komme en butik, der sælger alt fra ting til at bage med til sjove dekorationsværktøjer. I restauranten kan du i øvrigt bestille Sugar Factorys populære dessert og få lækre drinks fyldt med alkohol og slik. What’s not to like …

Hvis det lyder som noget for dig, kan du besøge deres hjemmeside her.

 

Læs også: Verdens nemmeste dessert med ananas – opskrift med kun 3 ingredienser

Læs også: Orker du det heller ikke i dag? Her er 11 argumenter for at undgå træning

· Mere fra samme kategori ·