Læs også:

Close
Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, vækkeur, Minnie, Minnie Mouse, Mickey Mouse

10 gaveidéer til din veninde som elsker Disney

Mit liv  | 

Kender du nogen, som er helt vild med Disneys tegnefilm og deres figurer? Så læs med her. Vi har nemlig fundet de sødeste og sejeste Disney-gaveidéer til boligen og garderoben

Har du en veninde, som elsker Disney og som måske snart har fødselsdag eller bare fortjener en lille gave? Det kan også være, at du bare selv mega fan af de søde tegnefilms historier og deres figurer? Uanset hvad så får du her 10 Disney-gaveidéer til boligen og garderoben, som du eller din veninde ikke kan leve uden.

Sødt sengetøj

Dette søde sengetøj vil passe perfekt til din Disney-elskende veninde. Det er et sødt kærlighedsmotiv af Mickey og Minnie Mouse, som er perfekt til alle, som elsker Disney og romantik.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, sengetøj, soveværelse, Minnie, Minnie Mouse, Mickey Mouse

Mickey & Minnie mouse sengetøj, 439,95 kr.,Emp-shop

Chip tekop

Vi husker alle søde lille Chip fra Skønheden og Udyret. Nu kan du få din egen Chip-kop til dit køkken. Hvis man elsker Disney, og især Skønheden og Udyret, er denne kop et musthave til dit køkken.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, Chip, tekop, Skønheden og Udyret, porcelæn, Chip-kop

Chipkop, 119 kr., Gadgets

Disney-brætspil

Super flot brætspil til hende der elsker Disney. Spillet er fuld af flotte illustrationer fra 12 forskellige Disney-verdener. Så hvis du elsker Disney eller kender en som gør, så er dette brætspil værd at købe.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, spil, brætspil, gaming, Eye Found It

Brætspil fra Disney, 249,95 kr., Bog&ide

Stor pakke med Disney-film

Det bedste ved Disney er jo deres film. Så hvis du har en Disney elskende veninde, så er denne samlepakke et musthave. Den indeholder desværre ikke alle Disney-filmene men en god blanding af nogle ældre og nyere klassikker fra Disney.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, dvd, Disney-film, PIXAR, dvder, film, tegneserier,

Pakke med Disney film, 999 kr., CDON

Minnie Mouse vækkeur

Det kan godt være svært at komme op om morgenen, når vækkeuret ringer klokken seks. Men du kan kun få en positiv start på morgenen, når det første dine øjne møder efter en god nats søvn, er dette fine vækkeur.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, vækkeur, Minnie, Minnie Mouse, Mickey Mouse

Minnie Mouse vækkeur,  99 kr., Gavesjov

Håndsæbe med Disneyprinsesserne

Lækker sæbe til badeværelset. En sød, sjov og billig gave til din veninde eller søster, som elsker Disney.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, cover, sæbe, håndsæbe, vaske, rent, Disney-prinsesser, prinsesser, Askepot, Belle, Arial, den lille havfrue, skønheden og udyret

Disney sæbe, 31 kr.,Parfumedreams

Cover til Iphone

Super sødt Iphone-cover med billeder af Dalmatinerne fra Disneyklassikeren 101 Dalmatiner. Coveret passer til Iphone 6/6s og 7 og er et musthave, hvis du er Disney fan.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, cover, iphone, Iphone-cover, hunde, hund, dalmatiner, 101 dalmatiner

Iphonecover, 122,45 kr., Asos

Mickey mouse croptop

Super sød croptop med stort Mickey Mouse motiv. Hvis du elsker Disney, så er denne top et musthave i din garderobe. Du kan style den super sejt til både jeans og nederdele.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, mickey mouse, croptop, sweatshirt, varme, sort, hvid, mickey

Mickey Mouse croptop, 129 kr., H&M

Jasmine-pyntefigur

Super fin Disney-figur som kan pynte på natbordet eller i vindueskarmen. Figuren findes også i andre varianter blandt andet Mulan og Aladdin.

Disney, Disney-gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, figurer, jasmine, alladin, figur, Disney figur,

Jasmine-figur, 139 kr., Gamestop, se flere figurer her.

Søde Micky Mouse natbukser

Der findes ikke noget bedre end at hoppe i et par bløde natbukser efter en lang arbejdsdag. Hvis du er en rigtig Disney-fan, så vil du elske de her super søde natbukser, som har en masse små motiver af Mickey Mouse rundt omkring.

Disney, Disney gaveidéer, gaveidéer, idéer, tegnefilm, animation, natbukser, mickey mouse,

Natbukser, 99 kr., H&M

Læs også: 8 skønhedsprodukter, som du bruger helt forkert

· Mere fra samme kategori ·