Læs også:

Close

BREAKING: Gerningsmanden bag gidseldramaet i Frankrig er skudt og dræbt

Nyheder  | 

Gerningsmanden der har sværget troskab til Islamisk Stat, og som stod bag gidseltagningen i det sydlige Frankrig tidligere i dag er meldt skudt og dræbt

Den franske indenrigsminister Gérard Collomb, skriver på Twitter, at gerningsmanden bag gidseldramaet er blevet skudt og dræbt.

Udover gerningsmanden, meldes to personer dræbt, hvoraf den ene er supermarkedets slagter, oplyser regionalavisen La Depeche.

Ifølge den franske præsident, Emmanuel Macron, var det højst sandsynligt et terrorangreb.

Tidligere i dag var der skyderi og gidseltagning i et supermarked i det sydlige Frankrig. Det oplyser en sikkerhedskilde til det franske nyhedsbureau AFP, i følge Ritzau.

Det franske politi skriver på Twitter, at en mand i supermarkedet Super U i byen Trèbes har skudt en politimand, som er blevet såret i skulderen,

Gerningsmanden har sværget troskab til terrorgruppen Islamisk Stat, oplyser anklagemyndigheden i byen Toulouse ifølge AFP.

Der kommer desuden meldinger om, at den samme mand har affyret skud mod en gruppe politibetjente i byen Carcasonne, som ligger 15 minutter væk fra supermarkedet.

En betjentet er såret, oplyser en repræsentant for politiets fagforening til tv-stationen BFMTV. Det er endnu ikke klart, om der er tale om den samme betjent, der er blevet meldt såret ved skyderiet i supermarkedet. Det vides heller ikke endnu, om der er en forbindelse mellem de to episoder.

· Mere fra samme kategori ·