Læs også:

Close

Det største boligprojekt i 2018

Rødhåret fynbo som elsker søde sager, smuk natur og boligindretning! Følg med i mit lille Insta-univers på @mettenorrild.

Endnu et år er gået, og med et nyt år blomstre nye ideer og boligprojekter i mit hoved. 2018 har allerede været et spændende år med en masse nye boligprojekter. Vi er nemlig flyttet!

Allerede i slutningen af 2017 vidste vi, at 2018 ville byde på en ny og spændende udfordring, nemlig en flytning. Vi  valgte at rive rødderne op og flytte i noget større. Udover det er vi flyttet fra Odense og til den lille provinsby Ringe på Fyn. Et nyt bolig-eventyr er begyndt!

Vi har boet i Odense i 5,5 år, og med en lille aktiv dreng på 14 måneder var det tid til at prøve noget nyt. Lejligheden i Odense var 65 kvm, og til to personer en fin størrelse, men efter familien blev udvidet, blev det lidt trængt.

Vores hyggelige stue i lejligheden i Odense. (Foto: Mette Norrild)

Mere plads, tak!

Vi har længe haft et brændende ønske om mere plads. Vi valgte derfor, at flytte i en 114 kvm stor lejelejlighed i hjertet af Ringe på Midtfyn. Ønsket var egentligt at få vores eget hus, men da vi begge på det tidspunkt var på SU, var dette ikke en mulighed rent økonomisk. Nu har vi fået en stor og god base og kan stille og roligt få sparet op og finde drømmehuset.

Lejligheden er beliggende i hjertet af Ringe by. (Foto: Mette Norrild)

Lejligheden i Ringe er nybygget, og ingen har boet i den før os. Så lækkert! Den har 4 værelser: Et køkken og stue i et, soveværelse, 2 værelser og et badeværelse. Det ene af værelserne har Frederik fået, og det er andet skal være kontor/opbevaring.

Køkken-alrum

Køkken-alrummet er det bedste rum! Som børnefamilie er det rart at køkken og stue er i et, så vi har rigeligt med plads at boltre os på. De store møbler og ting i køkkenet og stuen er stort set på plads, men jeg kan mærke, at der mangler en del hyggeting, såsom lamper og billeder på væggen.

Vores nye krog i køkken-alrummet. (Foto: Mette Norrild)

 

Den ene ende af køkken-alrummet er indrettet med et hyggeligt sofa-hjørne (Foto: Mette Norrild)

Giv væggen farve

Til trods for alt er nymalet, har vi valgt at male to vægge. På kontoret og i børneværelset.

I kontoret faldt valget på farven ‘Aloe Vera’ fra Dyrup. Jeg synes simpelthen den er så fin, og giver en dejlig varme og dybde til rummet. Derudover har jeg krydret rummet med en masse planter og plantemotiver i form af plakater og platter. Billedehylden har også fået lidt maling for at den falder diskret ind i indretningen.

Farven ‘Aloe Vera’ fra Dyrup bringer forårsfornemmelser ind i lejligheden og indrammer rummet med mere varme og dybde (Foto: Mette Norrild)

 

I børneværelset valgte vi at male en enkelt væg med grå, som passede godt til Frederiks legetøj og ting. Det skulle være en farve, som ikke var for prangende og som også ville passe fint med farvestrålende legetøj.

Frederiks børneværelse, hvor der er plads til masser af leg (Foto: Mette Norrild)

 

Fine detaljer fra Frederiks værelse (Foto: Mette Norrild)

Loppefund og planter

Der mangler stadig mange små detaljer i lejligheden og ikke mindst loppefund og planter. Loppefund giver rigtig meget hygge og personlighed. Og så er der jo jagten, som er noget af det bedste! Derudover skal lejligheden også friskes op med lidt nye blomster og planter. Men de små detaljer kommer hen af vejen, og boligprojekterne stopper aldrig!

Nyt og gammelt. Loppefund giver indretningen personlighed og hygge (Foto: Mette Norrild)

 

Det næste projekt bliver vores altan, som skal gøres forårsklar, men først skal nattefrosten stoppe, så vi kan købe lidt grønt uden det dør.

 

Læs også: Danske boligbloggere: 7 boligtrends, der dør i 2018

 

· Mere fra samme kategori ·