Læs også:

Close
billige oplevelser i marts, aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,

Kulturguide i marts 2018: De bedste og billigste oplevelser

Kultur  | 

Kulturguiden for marts 2018 indeholder billige oplevelser i København, Odense og Aarhus

Hvis du leder efter nogle bud på billige oplevelser i marts 2018, så er du kommet det rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste billige oplevelser i februar 2018 til dig, der bor tæt på København, Odense eller Aarhus.

Billige oplevelser i marts 2018 i København

Gratis prøvetime i pole fitness

Den 11 marts, tre kvarters undervisning i tidsrummet 14 til  17. Gratis adgang.

Kom til åbent hus i poledance studiet på Amager. Udover din gratis prøvetime får du gratis oprettelse på alle medlemsskaber og 50 procent rabat den første måned ved indmeldelse til eventet. Så hvis du altid har drømt om at lære pole, så er det nu, du skal slå til. Prøvetimen vil foregå på begynderniveau, så alle kan være med.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag, pole, fitness, pole fitness, danse, læring, poledance
Billige oplevelser i marts 2018 byder blandt andet på pole fitness.(Foto: ENRIQUE MARCARIAN / REUTERS / Scanpix Denmark)

Vegansk og vegetarisk dag i meny

Den 9. marts fra klokken 15 til 19. Gratis adgang.

Meny på Borups Allé inviterer til vegansk og vegetarisk dag. Der vil være masser af smagsprøver på blandt andet Allergikost og Naturlis retter. Udover det vil dansk vegetarisk forening være tilstede og uddele flyers og give inspiration til en vegetarisk livsstil. Der vil også være et chokoladelykkehjul fra Loving Earth med, hvor du kan vinde præmier.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag, pole, fitness, pole fitness, danse, læring, poledance, vegansk, vegetarisk, vegan, vegetar
Meny holder vegansk og vegetarisk aften. (Foto: Pixabay)

MeToo og de sociale mediers magt

Den 7. marts fra klokken 16 til 17:30. Gratis adgang.

MeToo og de sociale mediers magt er vokset helt vildt. Det er skræmmende, fordi det indikerer, at sexchikane er langt mere udbredt, end man har antaget. Kom til foredraget, hvor fire forskere vil diskutere nogle forskellige spørgsmål indenfor MeToo og de sociale medier.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag, metoo, sociale medier, kampagne, kvinderne, sex-chikane
Et foredrag om MeToo og sociale medier er på listen over billige oplevelser i marts 2018. (Foto: Pixabay)

Basim-koncert i Vega

Den 16. marts fra klokken 20 til  22. 110 kroner for billet + gebyr

Basim har overrasket med flere sange som ’”Comme Çi Comme Ça” og “Aji Aji”, der inkorporerer Basims marokkanske rødder i ømme afrobeat-kærlighedssange. Sangen “Comme Çi Comme Ça” kom på førstepladsen i den danske Spotify-liste og lå i top 5 i mere end halvanden måned.

Basim skriver og producerer også musik for andre og er blevet en af de mest efterspurgte danske sangskrivere.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag, basim, koncert, vega
Basim giver koncert i marts. (Foto: REUTERS/Tobias Schwarz/ Scanpix Denmark )

DAY lagersalg

Lørdag d. 10 Marts fra klokken 10 til 19. Søndag d. 11 Marts fra klokken 10 til 15.

Day Birger et Mikkelsen er et internationalt, danskejet tøjfirma. På lagersalget får du en unik mulighed for at købe lækkert tøj til billige priser. Der vil både være rester fra tidligere kollektioner samt 2. sortering, og der er både tøj og accessories. Så kom til DAY lagersalg og shop lækre ting til garderoben til billige penge.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag, DAY, day birger et mikkelsen, tøj, lagersalg
Hos DAY lagersalg kan du finde masser af lækre ting til din garderobe. (Foto: Morten Germund / Scanpix Denmark)

Billige oplevelser i marts 2018 i Odense

Gratis Paradis-is

Den 3. marts klokken 11 til 14. Begivenheden er gratis.

Traditionen tro skyder Paradis-is deres sæson i gang med en gratis is til alle. Paradis-is er utrolig populær, og det er ikke uden grund. Deres is er lækre og bløde og findes i mange forskellige smage. Til eventet vil der være mulighed for at smage de nye og spændende varianter, og du kan få to forskellige kugler helt gratis.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,
Lækre is i mange forskellige varianter. (Foto: Pixabay)

Kæmpe Retromarked i Odense

Den 3. til den 4. marts klokken 10 til 16. 40 kroner i entre.

Kæmpe retromarked i Odense med en masse lækre ting til din bolig og tøj til din garderobe. Hvis du gerne vil shoppe løs af lækkert og billigt vintagetøj, så vil dette retromarked være lige et sted for dig!

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,
Stort loppemarked med mange spændende ting. (Foto: Christian Liliendahl/Scanpix Danmark)

Fødselsdagskage-bagedyst

Den 3. marts fra klokken 11 til 13. 20 kroner for deltagelse og gratis adgang for at smage og kigge på.

ODEON fylder et år, og i den anledning inviterer de til kagekonkurrence. Det koster 20 kroner at deltage, og ODEON vil så sørge for en stand til dig samt samle en jury, som vil finde vinderen. Kagerne vil blive vurderet udfra udseende og smag, og alle må være med.

Præmien til den bedste kage er en overnatning for to på Radisson Blu, aftensmad i Bistro Hans Christian samt to billetter til en forestilling i ODEON.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag, pole, fitness, pole fitness, danse, læring, poledance, kage, bagedyst
Kom til bagedyst, og VÆR med i konkurrencen om fede præmier. (Foto: Pixabay)

Bingo i Storms pakhus

Hver mandag i marts måned fra klokken 18 til 21. Gratis entre.

Hvis du også er træt af mandage, så tag til en festlig omgang bingo i Storms pakhus! Det er fuldstændig gratis at deltage, og der vil være mulighed for at vinde lækre præmier. Du kan også få mad og drikke hele aftenen.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,
Bingo i marts 2018. (Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark)

Female festival

Den 2. til den 4. marts. Festivalbillet til alle tre dage koster 100 kroner.

Ungdomshuset holder for andet år i træk Female festival. Der vil være debatter og foredrag om for eksempel fatshaming og slutshaming. Der er også mulighed for at være med i nogle forskellige workshops. Så tag din veninde under armen, og besøg Female festival, som giver dig et univers med aktivistiske feminister og dem, der bare er lidt nysgerrige på det hele.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,
Female festival som støtter op om kvinderne. (Foto: VALENTYN OGIRENKO/ REUTERS/Ritzau Scanpix)

 

Billige oplevelser i marts 2018 i Aarhus

Øl-Marked

Den 10. marts fra klokken 13 til 20. 40 kroner i entre.

På Øl-marked får du en masse underholdning for kun 40 kroner. Der vil selvfølgelig være en masse forskellige øl, du kan købe og smage, men der vil også være liveshow, swing og jazzmusik. Der er også mulighed for forskellige spil heriblandt beer pong helt gratis.

Der vil være forskellige madboder, så du ikke bliver sulten. Sidst, men ikke mindst, vil der være en gratis efterfest, når Øl-markedet lukker.

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,
I marts 2018 er der Øl-Marked i Aarhus med mange timers underholdning. (Foto: Pixabay)

Loppemarked i Aarhus

Den 11. marts klokken 11 til 16.

Stort, hyggeligt og spændende loppermarked i Viby-centeret i Aarhus. Der vil være omkring 75 standere med forskellige lækre ting. Så tag på superbillig shopping, og få fat i nogle lækre ting til din garderobe. Der er også stadig åbent for tilmeldingen til standere, og du kan leje en for 100 kroner.

Læs mere på facebook.

billige oplevelser i marts , aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,
Det er altid hyggeligt at tage på loppemarked. Hvem ved, måske finder du lige præcis det, du ikke vidste, du manglede? (Foto: Pexels)

Cosy Oscar Night i Cinemaxx

Den 4. marts fra klokken 22 til  7. 160 kroner for en billet. 

Find hyggetøjet frem, tag din veninde under armen, og deltag i Cosy Night i Cinemaxx. For en ægte filmelsker er Oscar-uddelingen et af årets højdepunkter. Det kan du opleve på det store lærred i Cinemaxx, som streamer live fra uddelingen i Los Angeles. Du er velkommen til at tage din pude og et tæppe med, og der vil være gratis popcorn og natmad.

Læs mere på facebook.

Stjerneforevisninger på Ole Rømer Observatoriet

Den 28. marts og flere events igennem hele februar, 25 kroner i entré.

Hvis du elsker rummet og stjernekiggeri, så skal du møde op på Ole Rømer Observatoriet i februar. Her vil de åbne observatoriet op, så du kan se nattehimlen helt tæt på. Skynd dig at købe billetter, da der er et begrænset antal pladser.

Læs mere på facebook.

billige oplevelser i marts, aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,
Se den flotte nattehimmel i Ole Rømer Observatoriet (Foto: Pixabay)

Feministfredagsbar

Den 9. marts fra klokken 16 til 00. Gratis adgang.

I anledningen af kvindernes internationale kampdag inviterer Café MellemFolk til fredagsbar. Det bliver en hel dag fyldt med filmvisning, musik og en pubquiz. Om eftermiddagen bliver der vist en dokumentar, og klokken 20 er der pub quiz om feministiske emner, hvor du kan vinde fede præmier. Klokken 22 er der fest og musik. Skulle du tørste, kan du købe øl sodavand og feministiske drinks i baren!

Læs mere på facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag, pole, fitness, pole fitness, danse, læring, poledance
Billige oplevelser i marts byder på fredagsbar i forbindelse med kvindernes kampdag. (Foto: All Over)

Læs også: Ekspert: I fremtiden skal shopping være en oplevelse

· Mere fra samme kategori ·