Læs også:

Close
partners, spil, brætspil, samvær, hygge, venner, familie, analog, digitalt, smartphone, fomo, fear of missing out, skærmfri, brætspilcafe, hint, sequence, politisk ukorrekt, dårligt selskab, cards against humanity, speak out, sig det videre,

Kulturguide i april 2018: De bedste og billigste oplevelser

Kultur  | 

Kulturguiden for april 2018 indeholder billige oplevelser i København, Odense og Aarhus

Hvis du leder efter nogle bud på billige oplevelser i april 2018, så er du kommet det rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste billige oplevelser i april 2018 til dig, der bor tæt på København, Odense eller Aarhus.

Billige oplevelser i april 2018 i København

Vintage Kilo Salg

Den 20. april fra klokken 15 til 20 og den 21. april fra klokken 10 til 16. 40 kroner i entré for begge dage.

Hello Vintage holder et stort indendørs vintage marked i DGI-byen, hvor du køber tøj for kilopris. Det vil sige at, du kan få et helt kilo tøj for kun 200 kroner.

Der er fyldt op med vintage, retro & seconhandtøj. Det er muligt både at betale med Mobilepay og kontanter. En god idé til dig, som gerne vil shoppe billigt.

Læs mere på Facebook.

loppemarked, godsbanen aarhus
At besøge forskellige loppemarkeder er en god idé til billige oplevelser i april. (Foto: Polfoto)

Bingo Banko Tipsy Torsdag

Den 5. april fra klokken 19 til 22. Gratis entré.

Kom til Bingo og vind lækre præmier. Både pladerne og entréen er gratis, og der vil være mulighed for at købe masser af billige øl og lækre drinks. Der er også mulighed for at købe aftensmad, som består af tre sliders for kun 100 kroner.

Kom tidligt, for baren bliver hurtigt fyldt op, og pladerne bliver fordelt efter først til mølle-princippet, og du kan få op til tre plader pr. person.

Læs mere på Facebook.

aarhus, odense, billige oplevelser, billigt, biograf, budget, marts 2018, fyn, gode oplevelser, jylland, kultur, kulturguide, københavn, minder, musik, odense, oplevelser, rummet, shows, sjovt, sjælland, stjernekiggeri, stjerner, su, universet, oplevelser på su, is, loppemarked, øl, paradis is, bingo, festival, kvindernes kampdag,
Kulturguiden giver idéer til billige oplevelser. (Foto: Henning Bagger / Scanpix Denmark)

Life is a party

Den 8. april fra klokken 12 til 16.

Den 8. april inviterer The Powder Room & Friends til et festligt “Life is a party” event. Du vil blive budt velkommen af en festlig lille drinksvogn med kølige Apperols. Drinksene er lavet med ingredienser fra Siefert Vine, og proseccovognen fra Kaffekværnen har sin jomfrutur til dette event.

Når du træder indenfor, venter der dig et overdådigt dessertbord med søde sager fra Sweetsensecph og Jewlscph har taget en masse skønne smykker med, som kan prøves og købes på dagen.

Der vil være mulighed for at spørge ind til diverse stylingmuligheder, behandlinger og produkter, som de tilbyder i The Powder Room. I løbet af dagen vil deres makeup- og hårstylister lave makeovers og du har selv mulighed for at komme i stolen og blive smukkeseret.

Læs mere på Facebook.

girls drinks party
Billige oplevelser i april byder blandt andet på masser af fest og farver. (Foto: All Over)

Stories in the dark

Den 5. april fra klokken 20:30 til 22. 55 kroner i entré.

BestTellers Scenes populære Stories in the Dark, vender tilbage. Snigende kryber mørket sig ind på dig og indhyller dig i en sort puppe.

Du kan intet se, kun lytte til ukendte stemmer, der dukker op fra forskellige steder i mørket. De kærtegner dine øre med liflige ord, strejfer din nakke med gru og gys og leger kispus med dine sanser. Hvordan er det at høre historier i komplet mørke? Hvem er det, der fortæller? Og hvem er din sidemand?

Læs mere på Facebook.

novelle, roman, gyser, bog, uhygge, efterår
Historier i mørket er en billig og uhyggelig oplevelse … (Foto: Pexels)

Dans weekenden i gang

Den 6. april fra klokken 17 til 18 og hver fredag frem til den 22 juni. 50 kroner i entré.

Dans weekenden i gang med glade moves hver fredag i Absalon. Du vil blive guidet i forskellig slags fri dans hver fredag, som både udfordrer nye bevægelser, og som giver dig plads til at danse alt det du er.

Du behøver ikke nogen form for danseerfaring, alle kan være med, og det bliver mega sjovt! Der er ingen tilmelding men kom i god tid. Der er også mulighed for fællesspisning efterfølgende, men så skal du købe billet, hvis du vil være sikker på at få en plads.

Læs mere på Facebook.

sun beam kvinde eng sol dagdrømmer fri danser
Lær at danse i denne måneds kulturguide. (Foto: Garon Piceli from Pexels https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-white-top-852793/

Mød forfatteren Jesper Stein

Mød Jesper Stein, når han, som en af Danmarks mest populære krimiforfattere lige nu, afslutter sæsonens krimitema på Jægersborg Bibliotek. Hør Jesper Stein fortælle om Axel Steen-serien, inspirationen til bøgerne og om arbejdet med næste bog. Jesper Stein vandt i 2016 De Gyldne Laurbær for seriens 4. bog, ’Aisha’. Eventet foregår på Jægersborg Bibliotek, Smakkegårdsvej 112, 2820 Gentofte.

Gratis. Billetter kan bookes på: genbib.dk/billetter

Jesper Stein, forfatter, partners, spil, brætspil, samvær, hygge, venner, familie, analog, digitalt, smartphone, fomo, fear of missing out, skærmfri, brætspilcafe, hint, sequence, politisk ukorrekt, dårligt selskab, cards against humanity, speak out, sig det videre,
Mød krimiforfatteren Jesper Stein.(Foto: Les Kaner)

 

Billige oplevelser i april 2018 i Odense

 Årets første tur på åen

Den 14. april klokken 12 til 13. 90 kroner for en billet.

Nu begynder foråret endelig at komme til Danmark og i den forbindelse kan man igen tage på bådture ned ad Odense Å i de smukke og gamle udflugtsbåde. Turen varer cirka en time, og du kommer blandt andet forbi Odense Zoo, hvor der er mulighed for at kigge ind til dyrene.

Den første tur er lørdag den 14. april og de sejler efterfølgende helt frem til den 2. september.

Læs mere på Facebook.

 

Modeshow i ONLY

Den 30. april klokken 19:30. Gratis entré.

Den 30. april skal du sætte kryds i kalenderen! ONLY i Rosengårdscenteret inviterer nemlig på modeshow. Det er deres årlige forårs/sommer kollektion, som vil blive vist frem, glæd dig!

Læs mere på Facebook.

Modeshow med ONLY er på listen over billige oplevelser i april. (Foto: Pixabay)

Free Your Feet

Den 22. april fra klokken 16 til 18. 105 kroner for billet og 125 kroner for entré i døren.

Er du til fysisk udfoldelse, sved og humor? Så kom og dans med Peter. Du vil blive introduceret for flere forskellige stilarter lige fra old school jazz, funk og latin til disco, musical og swing, og til alt det musik du kender og kan synge med på.

Peter har undervist i mange år, både i ind og udland, og du behøver ikke være god til at danse for at kunne være med. Du er i trygge hænder om du er begynder eller øvet.

Læs mere på Facebook.

Billige oplevelser i april, byen, bytur, dans, veninder, girls night out, sjov, druk, fest,
Billige oplevelser i april byder blandt andet på en masse dans. (Foto: Pexels)

Kosmonauterne

Den 26. april fra klokken 20 til 22. 100 kroner i entré. 

Hvis du gerne vil have et godt grin, så skal du opleve Kosmonauterne i Kulturmaskinen i Odense. De er et af de mest succesrige Impro Comedy hold i Danmark, og så har de flere gange vundet prisen for Danmarks mesterskab i teatersport.

Hvis du ikke er helt klar over, hvad Impro Comedy og teatersport er, så betyder det at de går på scenen uden et manuskript eller replikker. I stedet improviserer de under showet med stikord, som de får fra publikum. Samtidig konkurrer de med hinanden på scenen, om den der laver det bedste improviserede show, og det er publikum som bestemmer, hvem der vinder.

Læs mere på Facebook.

Basarm on tour

Den 6. april fra klokken 20 til 03. 150 kroner for en billet, 200 kroner i entré.

Basarm on tour invaderer DOK5000 på havnen i Odense, med årets fest med koncerter og DJs.

Det er Cascada, ItaloBrothers og Evi Goffin der indtager scenen med deres kæmpe hits. Der vil være DJs som sørger for musik til hele natten. Der er Happy Hour mellem klokken 20 og 21, så kom tidligt hvis du vil drikke billige drinks. Der er en aldersgrænse på +20.

Læs mere på Facebook.

Billige oplevelser i april 2018 i Aarhus

 X-Factor i Tivoli Friheden

Den 22. april fra klokken 14 til 15. 120 kroner i entré. 

Glæd dig til et brag af en koncert, når de tre finalister fra X-Factor 2018 indtager scenen i Tivoli Friheden. Det er for både små og store, så længe du kan lide at fyre den af. Efter koncerten kan du tilkøbe billetter til forlystelserne.

Læs mere på Facebook.

Game Night

Den 10. april fra klokken 19 til 21. 30 kroner i entré. 

Spilleaftener handler om at have det sjovt med nogle fede brætsspil – og det vil du opleve på Aarhus’s brætsspilscafé. Mød nye mennesker og udfordre dem i dit yndlingsspil. Tag din gode veninde under armen, eller kom alene. Her er plads til alle, og du vil med garanti få en fed aften med nogle nye mennesker, for kun 30 kroner. Der vil også være mulighed for at købe snacks, så du ikke går sukkerkold under dine mange kampe.

Læs mere Facebook.

partners, spil, brætspil, samvær, hygge, venner, familie, analog, digitalt, smartphone, fomo, fear of missing out, skærmfri, brætspilcafe, hint, sequence, politisk ukorrekt, dårligt selskab, cards against humanity, speak out, sig det videre,
Brætspil giver anledning til hygge med venner og familie. (Foto: /ritzau/)

Fed fredag med Christopher

Den 20. april fra klokken 20 til 21. 120 kroner i entré.

Christopher er en kendt sanger i Danmark, og hans sange er streamet mere end 80 millioner gange. Nogle af hans største numre har været ”Told You So”, ”Crazy”, ”First Like” og ”CPH Girls”. Kom forbi Tivoli Friheden og se Christophers koncert, og syng med på mange af hans store hits.

Læs mere på Facebook.

Øl- og Gourmet festival

Den 7. april fra klokken 12 til 20. 30 kroner i entré.

Aarhus bryggeri holder igen i år Øl- & Gourmet festival. Der vil blive serveret øl, rom, whisky, kaffe chokolade mm. Entréen er inklusiv smagsglas, og de forskellige smagsprøver koster 10 kroner per styk. Der vil være mulighed for at købe mad på dagen, men det kan også bestilles på forhånd. De forskellige stande vil være fordelt i lager- og produktionshallen og i baren. Kom til Øl festival og få en sjov aften mad masser af forskellige øl og gourmet.

Læs mere på Facebook.

øl, ølsmagning, kultur, kulturel, hygge, øl-marked, marked, hygge, samværd, fællesskab
På øl-markedet vil du have mulighed for at smage på øl fra mange forskellige bryggerier. (Foto: All Over)

Stjerneforevisninger på Ole Rømer Observatoriet

Den 20. april klokken 20 til 22. 25 kroner i entré.

Hvis du elsker rummet og stjernekiggeri, så skal du møde op på Ole Rømer Observatoriet i februar. Her vil de åbne observatoriet op, så du kan se nattehimlen helt tæt på. Skynd dig at købe billetter, da der er et begrænset antal pladser.

Læs mere på Facebook.

oplevelser, kulturguide, guide, kultur, billig, gratis, på budget, observationsaften
Et teleskop giver dig muligheden for at se ting, der ikke er mulige i hverdagen – og så bliver du en endda vejledt af en vaskeægte astrofysiker. (Foto: Pexel)

 

Læs også: Hvorfor fejrer vi påske – med påskehare og påskeæg?

Læs også: Sanser

· Mere fra samme kategori ·