Læs også:

Close
armyjakker camouflagejakker militærjakker vintage armytrenden

Sådan styler du armytrenden – med ægte, vintage militærmode

Annonce for Koore.dk  | 

Det er en af de tendenser, der går igen og igen i modebilledet. Her får du en guide til at style armytrenden – med ægte, vintage tøj og sko fra soldater

Er du også helt vild med “militjær”? Det kan være en udfordring at sætte det populære print sammen til et stilfuldt outfit eller opnå den helt rigtige camouflagestemning, selv om fortovet er det nærmeste, du kommer vildmarken – men så er det jo heldigt, vi har nogle bud på, hvordan du styler militærtøj. Endda med ægte, vintage militærjakker og militærstøvler.

Vintage militærjakker: Style dig sporty i camouflageprint

armytrenden, trendguide, styling, croptop, sne, militær, camouflage Photo by Melody Jacob from Pexels https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-black-sports-bra-while-holding-handbag-840270/
Pep armytrenden op med lidt sporty, feminint og sexet tilbehør, og pludselig bliver vintage militærjakker dit go to item. (Foto: Melody Jacob, Pexels)

For at styre udenom soldaterlooket, kan du style armytrenden med et sporty og feminint tvist. Ifør dig et par støvler med hæl, en crop top eller sports-bh – og tilsæt så dit key item: En af de vaskeægte, vintage militærjakker med camouflageprint!

Vi har fundet tre favoritter herunder, som alle er originalt militærtøj. Du kan se flere på Army Star.

militærtøj, militærstøvler, armyjakker camouflagejakker militærjakker vintage armytrenden
Militærjakker fra venstre: Britisk smock-jakke, amerikansk army-jakke og hollandsk camouflagejakke. (Foto: Simon Matzinger, Pexels)

Britisk smock-jakke:

Brugt af faldskærmssoldater og udstyret med masser af lommer. Snittet er afslappet og har et oversized look, der giver et cool udtryk. Køb den her.

Amerikansk army-jakke:

Hver enkelt jakke har sit eget unikke slid, der giver et fedt vintagelook. Køb den her.

Hollandsk camouflage-jakke:

Der findes kun et begrænset parti af denne hollandske feltjakke, der er lavet i et kraftig materiale, som er slidt helt blødt og lækkert i kvaliteten. Køb den her.

 

Style originalt militærtøj: Klassisk i uniformlooket

militærtøj, militærstøvler, militær, camouflage, camouflagetrenden, tendens, mode, stil, styling, stilguide
(Foto: Shan SheehanVisualhunt.com / CC BY-ND)

Er du en boss lady, så vil dette look formentlig tiltale dig. Gå efter et skarpt outfit med masser af kant og selvfølgelig en klassisk armygrøn farve toppet af med gulddetaljer og et par fede shades – eller kør den ind med en heldragt, der er supertrendy netop nu, og som altså også kan fås som originalt militærtøj, så der er lidt ekstra badass syet direkte ind i stoffet.

flyverdragt militaer pilotbriller baelte, militærtøj, armytrenden, militærstøvler, militærjakker
Flyverdragt, bomberjakke, pilotbriller med brunt- eller spejlglas og et bælte med ørnespænde. Så er du godt kørende. (Foto: Pixabay & PR)

Flyverdragt:

Original (men ubrugt) termo-heldragt i vindtæt og vandafvisende, quiltet kvalitet. Køb den her.

Lang bomberjakke:

Armyinspireret, olivengrøn jakke, der stort set kan styles med alt i din garderobe. Køb den her.

Pilotbrille med brunt glas og guldstel:

Fede solbriller med forårsfornemmelser. Køb dem her.

Pilotbrille i aviatormodellen med guldstel:

En mere klassisk solbrille, du kan bruge igen og igen. Køb dem her.

Bælte med ørnespænde:

Ifør dig et bælte fra en af de højest dekorerede enheder i den amerikanske hær: 101st Airborne (som også går under navnet The screaming eagles), der er et af USA’s elite-faldskærmsregimenter. Køb det her.

 

Nede på jorden: Chic og afslappet i militærstøvler

militærtøj, armytrenden, army, camouflage, militærstøvler, trappe, støvler, mode, rød frakke Photo by Úrsula Madariaga from Pexels https://www.pexels.com/photo/woman-sitting-on-handrail-with-both-hand-on-front-681988/
(Foto: Úrsula Madariaga, Pexels)

Militærstøvler, army boots … cool barn har mange navne. De grove støvler har længe fyldt meget i modebilledet, men hvorfor ikke gå all in med et par originale militærstøvler med et ægte vintage-slid?

Støvlerne er nok noget af det populæreste militærtøj, du kan finde, fordi de er ultra slidstærke.

militærstøvler, militærtøj
Fra venstre: Brandit lange støvler, paratrooper combat boot, hurtigsnørrende støvler, klassisk militærstøvle og støvler med spænder. (Foto: Kasuma, Pexels)

Brandit lange militærstøvler:

Sålen er både skruet, syet og limet fast, og snuden er sikret med stål, så du kan sparke dig vej frem, hvis det er det, du har brug for.

Køb dem her.

Paratrooper combat boot:

Lavet af resistent læder og med stålkappe. Denne militærstøvle har et trendy look, så vær klar til at blive stoppet af diverse street style-fotografer.

Køb dem her.

Hurtigsnørrende militærstøvler fra Rothco:

Udstyret med en hurtigsnørrefunktion, så du nemt kan tage dem af og på. Derudover er de polstret og har en indvendig blød sål, som kan tages ud. Støvlerne har også en skridsikker, vulkaniseret gummisål, der får dig til at stå fast på glat underlag. Støvlerne er produceret i kraftig læder.

Køb dem her.

Klassisk militærstøvle:

100 procent ægte læder og superslidstærk sål. Phantom læderstøvlerne har forstærkede syninger og stålsnude, så her får du altså en old school læderstøvle i militærkvalitet.

Køb dem her.

Brandit støvler med spænder:

Der er tre spænder op ad benet på denne militærstøvle med stålkappe og sål, der er skruet og limet fast, så du er sikker på ikke at gå op i limningen.

Køb dem her.

 

Du kan finde mere armyinspireret mode og vintage soldatertøj og -sko på Army Star, Koore.dk og Dickies to wear.

 

Læs også: Frynser, frynser frynser – 10 items med den populære detalje

· Mere fra samme kategori ·