Læs også:

Close
vågne, vækkeur, app, seng, fødder, kvinde, morgen. Nu kan det være, det bliver endnu nemmere at stå op om morgenen. Det er da værd at håbe på. (Foto: Pexels)

Træt af alarmtonen? Vækkeurs-app vækker dig med stemmen fra en kendis

Nyheder  | 

En vækkeurs-app lader dig begynde morgenen med stemmen fra en kendt, du selv vælger

Vil du gerne vågne til Bodil Jørgensens fortælling om en nat med masser af pik? Eller hvad med Rasmus Brohaves blide røst, en peptalk fra Per Vers eller en besked fra Rune Klan? En vækkeurs-app vækker dig med indtalte beskeder fra kendisser, så du kan skifte alarmtonen ud med nogle lidt sjovere lyde.

Appen hedder WakieWakie og kan også afspille podcasts, når du skal ud af sengen. Funktionen, hvor du kan slå en vækkebesked fra en kendt til, er lavet i samarbejde med Danmarks Indsamling, der rullede over skærmen i weekenden.

vækkeurs-app, vågne, vækkeur, app, seng, fødder, kvinde, morgen. Nu kan det være, det bliver endnu nemmere at stå op om morgenen. Det er da værd at håbe på. (Foto: Pexels)
Nu kan det være, det bliver endnu nemmere at stå op om morgenen. Det er da værd at håbe på. (Foto: Pexels)

– At vågne om morgenen er for mange en syngende lussing, og det vil vi gerne vende til en positiv oplevelse. For morgenen er definerende for, hvordan resten af dagen bliver. Hvis vores app så også kan bidrage til et endnu højere formål sammen med Danmarks Indsamling, kan vi ikke være gladere, siger WakieWakies grundlægger, Sverre Dueholm.

Rasmus Botoft fra Rytteriet er en af dem, der kan vække dig (næsten) personligt hver dag:

Vågn op til en sønderjysk skideballe

Der er lydklip fra både tv- og radioværter, komikere, musikere, skuespillere, kunstnere og YouTubere, og alle de kærlige, inspirerende og morsomme morgenhilsner er lavet for at støtte verdens hjemløse børn.

Brugerne kan donere et valgfrit beløb til Danmarks Indsamling direkte fra appen for fuld adgang til de kendtes wakies, hvor der blandt andet er udsigt til at blive vækket af en ægte sønderjysk skideballe fra Bodil Jørgensen eller en improviseret peptalk fra Per Vers.

Hedder du Trine? Så bliver denne vækkebesked fra Bodil Jørgensen endnu bedre:

Kolleger og klassekammerater vækker også

Det er andet år i træk at Danmarks Indsamling og WakieWakie samarbejder, og i år har en række virksomheder, organisationer og efterskoler også arrangeret interne indsamlinger i appen. På den måde kan deltagerne vække deres kolleger eller klassekammerater med deres egne hilsner, samtidig med at der samles ind.

 

WakieWakie er gratis og kan downloades til iOS og Android her.

 

Læs også: Skønhed for de dovne: 5 produkter, der giver smuk hud natten over

Læs også: Her er 13 irriterende ting, du kan gøre for at slippe af med dine venner

· Mere fra samme kategori ·