Læs også:

Close
disco fever mode trendguide shopping

Trendguide: Klar til disco fever? Shop dig til den feeede 70’er-stil

Annonce: Indeholder reklamelinks  | 

70’erne er tilbage – i hvert fald når vi taler mode. Selve discodelen fylder især i butikkerne lige nu. Her er vores favoritter

Style disse disco-items med hinanden, eller brug vores nedenstående tips, hvis du har lidt svært ved at se dig selv i et fuldt 70’er-outfit.

disco fever mode trendguide shopping
(Foto: marfis75 on flickr)

 

Shiny sko med grooooove

“On Wednesdays we wear pink”, men med disse skønheder i skoskabet kan det godt være, du bliver nødt til at udvide …

Dr. Martens sko – Pink, 1.099,95 kr., Stylepit

 

Coatede jeans med læderlook og lynlås ved anklen

300 kroner for et par bukser? Det lyder nærmest for godt til at være sandt, men Bubbleroom plejer altså ikke at lyve! De coatede jeans med læderlook er tilbage i modebilledet, og denne gang bliver de i i hvert fald to sæsoner. Brug dem til hverdag, eller når du bliver ramt af night fever.

KENDELL ANKLE COATED BLACK, 299 kr., Bubbleroom

 

Glød og shimmer til dine kinder

Det matte look har længe været in i makeupverdenen, men nu skal vi igen have masser af glød og “friskhed” i ansigtet. Med denne baked highlighter får du både lidt bronzer og masser af den glød, der er så efterspurgt lige nu.

Baked Highlighter – Apricot Glow

Baked Highlighter – Apricot Glow, 60 kr., e.l.f. cosmetics

 

Rå taske i electric blue

Den har farven, den har looket, og den har sørme også en cool detalje i kæde og matchende metal”tand”. Tasken her er i den lidt dyrere ende – til gengæld er den både supertrendy, i god nkvalitet OG i årets it-farve!

VEGA CROSSBODY BAG

VEGA CROSSBODY BAG, 1.399 kr., Markberg

 

Tassels til ørerne

Frynser er moderne, og det er de lange øreringe også stadig. Gå med et statement piece som dette sæt, hvis du ikke er bange for at vække opsigt på dansegulvet.

Dyrberg/Kern Cybill øreringe - Pink frynser

Dyrberg/Kern Cybill øreringe – Pink, 449,95 kr., Stylepit

 

Shiny sølv-sag med kig til ryggen

Sexet og elegant bluse med knald på sølv-shine og en fin detalje med cut out i ryggen. Brug den med et par jakkesætsbukser eller de stramme, coatede jeans højere oppe i denne artikel.

RACE T-NECK BLOUSE BLACK, 199 kr., Bubbleroom

 

Mintgrønne trompetbukser

Strikbukser forsøger at gøre deres indtog i det danske gadebillede, og indtil videre er det mest modebloggere, der er hoppet på. Vi kan dog godt overtales til at hoppe i dette ultrabløde par, hvor komfort under ingen omstændigheder er lig med “kedeligt”.

JAMEI TROMPET BUKSER FRA SPARKZ

JAMEI TROMPETBUKSER, 499 kr., Sparkz

 

Bodystocking med bling

Langærmet bodystocking med mesh og pailletdetaljer, der kipper på hatten mod frynsetrenden. Style dem som her med et par hoops, hvis du vil gå all in på JLo-stilen, eller sæt håret stramt op og træk i et pencilskirt.

SEQUIN MESH BODY BLACK, 419 kr., Bubbleroom

 

Skinnende og blød slå om-bluse

Slå om-trenden dør altså ikke lige foreløbig – heller ikke, selv om den allerede lader til at have været på sit højeste. Denne bløde top har den fineste rosa farve og en peplumdetalje, der fremhæver din figur. Style den med et par stramme bukser, så er du klar til disco feveren, når den rammer dig.

MAWI SLÅ-OM TOP

MAWI SLÅ-OM TOP, 229 kr., Trendday

 

Colour blocking a la 70’er

En enkelt top med brede striber til dig, der gerne vil inkorporere 70’erne i dit look uden at overdrive (det synes jeg personligt ikke, man kan, men dig om det). Style den med et suit og måske den førnævnte blå taske, så er du on trend!

NINONA TOP

NINONA TOP, 299 kr., Sparkz

 

Sporty glimmersæt

Kontraststriber mig her, der og alle vegne. De indtager enhver beklædningsgenstand, og altså også dette grønne glimmersæt, der er både festligt og afslappet på samme tid. Så kan man nærmest ikke ønske sig mere, vel?

Vero Moda Glitter bluse - Grøn sæt

Vero Moda Glitter bluse og bukser – Grønt sæt, bluse 279,95 kr., og bukser 299,95 kr., Stylepit

 

Lyserøde glimmersneakers

Vi slutter af med et par glimrende sneakers (see what I did there?) i lyserød, og udover at være bedårende er vi her på redaktionen enige om, at de er pænt fede! Brug dem med en kjole, der strutter i skørtet – tænk Lily Allen! – eller style dem med et par jeans og en pastelfarvet strik.

Bisgaard sko - Rosa

Bisgaard sko – Rosa, 699,95 kr., Stylepit

 

Læs også: Sådan styler du armytrenden – med ægte, vintage militærmode

Læs også: Trendguide: Inspiration til sporty og feminint hverdagstøj

 

Denne artikel indeholder affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·