Læs også:

Close

Hvis du har spillet The Sims, er du både sundere og gladere

Sundhed  | 

Hvis du er en af dem, som har brugt ualmindelige mange timer på at spille The Sims, så har det været alt andet end tidspilde: Det er nemlig sundt for dig

Har du også siddet foran computeren og brugt flere timer på The Sims, hvor du har gjort dine simmere stenrige med snydekoder, fået dem til at tisse i bukserne, sultet dem og ved flere lejligheder dræbt dem på forskellige, makabre måder? Så har du ikke spildt din tid helt så meget, som du måske troede. Det viser sig nemlig, at det ligefrem har været sundt for dig at bruge de mange timer foran computeren.

De mange timer brugt på The Sims er ikke spildt

Selv om du måske altid har troet, at de mange timer brugt på The Sims har været spildt, så har det faktisk været en fornuftig afhængighed.

Steve McKeown, som er psykoanalytiker og ejer af The McKeown Clinic, har nemlig udtalt til Unilad, at det faktisk har været godt for dit helbred. I en stresset hverdag kan du i The Sims få lov til at koble fra ved at skabe din egen version af en perfekt verden, hvor det er op til dig, hvem der er rig, hvem der skal være venner, og hvem der skal dø.

– The Sims kan tillade en at flygte fra den virkelige verden, dets pres og stress, som er en meget udbredt følelse blandt folk. Spillet The Sims giver spillerne en mulighed for at skabe et perfekte univers, som de ikke kan i virkeligheden. Her er de hovedfiguren, og det er dem, der bestemmer udfaldet, siger Steve McKeown.

sims, the sims, happy, glad, spil, sjov, sundt, computerspil, helbred, bryllup,
Sims-bryllup. (Foto: Screenshot)

Du udforsker din fantasi og kreativitet

Steve McKeown forklarer, hvor godt det er for dig at kunne forddybe dig i din fantasi, som du gør, når du spiller The Sims. Valgene i The Sims er uendelige, og det er en fantastisk måde for dig at leve dig ind i din fantasi og kreativitet på, da der netop ikke er nogen grænser for, hvad du kan gøre ved og med dine simmere.

Din bevidsthed tillader dig faktisk at åbne op for forskellige versioner af den virkelige verden, hver eneste gang du fokuserer på alternative versioner af verdenen, og derfor forbedrer du dine indre oplevelser.

– Det giver spilleren mulighed for at udtrykke en del af deres personlighed, som de måske ikke havde kendt til, hvis de ikke havde spillet spillet.

sims, the sims, happy, glad, spil, sjov, sundt, computerspil, helbred, bryllup,
Simmere kan blive venner eller fjender, alt efter hvad du får dem til at sige til hinanden. (Foto: Screenshot)

The Sims giver os mulighed for at flygte fra virkeligheden

Ifølge Steve McKeown udnytter du spil som The Sims til at at flygte fra virkeligheden. Hvis du ikke havde den mulighed, ville du simpelthen brænde ud. Det er det samme princip, som når du drømmer om natten: Det er dit sind, som får en pause fra hverdagens stress ved at forlade den virkelige verden.

Men alt med måde. Selv om spillet på mange måder er godt og sundt for dig, skal du dog stadig (bare en gang i mellem) ud i det virkelige liv.

Hvis du er en af dem, der stadig spiller The Sims og er gået lidt død i dine sædvanlige drabsmetoder, giver denne video lidt ny inspiration til de forskellige måder, du kan dræbe dine simmere på.

Læs også: Vi er vilde med brætspil: Disse spil skal du prøve med vennerne

Læs også: Streamingguide: Nye film og serier, du skal se på Viaplay i 2018

· Mere fra samme kategori ·