Læs også:

Close
sko, støvler, pumps, ballerinaer, fødde, stor, større, store fødder, store sko, damesko, store størrelser, størrelse 41, størrelse 42, størrelse 43, størrelse 44, størrelse 45, shoesome.com, webshop, shopping, indkøb, handle,

Trine sælger smukke og feminine damesko i store størrelser

Mode  | 

Trine kunne aldrig finde moderigtige sko, fordi hun brugte over størrelse 40. Så nu har hun åbnet webshoppen Shoesome.com, der specialiserer sig i damesko fra størrelse 41 til 45

Trine Kristoffersen har altid haft svært ved at finde sko, der kunne passe hendes fødder. Hun bruger størrelse 41, og det gjorde det til en kamp at finde et par sko, der både passede og samtidig var fine og moderigtige. Da Trine blev gravid, voksede hendes fødder to størrelser, og det gjorde det endnu sværere at købe sko.

– Hver gang jeg var ude at prøve at finde sko, var det nærmest en umulig opgave. Hvis jeg fandt en pæn sko, så var den der sjældent i min størrelse. De sko, jeg faktisk kunne passe, var tit enormt kedelige og konede, fortæller Trine og fortsætter.

– En dag blev jeg desperat. Jeg ville bare gerne have et par pumps, der var pæne, og jeg kunne ikke finde dem nogen steder. Jeg endte med at gå ned i en drag queen-butik, og jeg tænkte bare “det her kan simpelthen ikke være rigtigt”.

Se også: Hvornår får modeindustrien øjnene op for plus size-smykker?

sko, støvler, pumps, ballerinaer, fødde, stor, større, store fødder, store sko, damesko, store størrelser, størrelse 41, størrelse 42, størrelse 43, størrelse 44, størrelse 45, shoesome.com, webshop, shopping, indkøb, handle,
Trines webshop specialiserer sig i smukke og feminine damesko i store størrelser. (Foto: Shoesome.com)

Sælger kun ting, hun selv ville gå med

Da Trine ikke kunne finde nogen butikker på nettet eller i den virkelige verden, der mødte hendes behov om store og samtidig pæne sko, besluttede hun sig for at løse problemet selv.

– Jeg tænkte, at jeg ikke kunne være den eneste kvinde, der havde problemer med at finde sko i større størrelser. Så jeg besluttede mig for at åbne min egen webbutik – Shoesome.com, fortæller hun.

Butikken er stadig i sin spæde start, men sortimentet bliver løbende sortimentet med flere og flere mærker. Shoesome.com sælger pumps, sko, ballerinaer og støvler til hverdag og fest i størrelserne 41-45. I nogle tilfælde også i halve numre.

– Jeg sælger ikke noget, jeg ikke selv kunne finde på at gå i, og alle leverandører er kendt for at lave kvalitetssko, fortæller grundlæggeren.

Se her: Når man er for stor til normalt tøj og for lille til plus size

https://www.instagram.com/p/BeqnfqElcpk/?taken-by=shoesomedk

Shopping skal være en god oplevelse uanset størrelse

Som noget ekstra tilbyder Shoesome.com også, at du kan komme og prøve skoene i deres showroom. Du kan komme til efter aftale, det er uforpligtende, eller du kan bestille direkte i webshoppen og prøve skoene i fred og ro derhjemme.

– Personligt var det ofte en stressende oplevelse for mig at købe sko, og jeg vil gerne have, at mine kunder har en god oplevelse, uanset hvilken størrelse sko de bruger. Det skal bare være lidt lettere for de skønne piger og kvinder, der lever livet på en lidt større fod end andre. Så de kan bare skrive og aftale en tid, så er jeg klar med kaffe, te og god tid til at prøve, fortæller Trine.

Du finder Shoesome på Instagram, Facebook og på deres webshop.

Smukke og elegante støvler i helt blødt læder ? Fåes i str. 41-43Se dem herhttps://shoesome.com/shop/clarks-ankelstoevle-i-175p.htmlShoesome.comFeminine damesko i store størrelser

Geplaatst door Shoesome.com op dinsdag 14 november 2017

· Mere fra samme kategori ·