Læs også:

Close
selvværd, tro, score-kajs scoreshow, score-kaj, score, scoreshow, kærlighed, date, dating, selvtillid, peter mygind, prøveknud, piger, drenge, køn, forelskelse, forføring,

Problemer med selvtilliden? Så se Score-Kajs ScoreShow

Underholdning  | 

Score-Kaj var 1990’ernes største selvtillidsbombe. Han levede efter de tre S’er – charme, selvtillid og lækkert hår – scorede lamsebamser og hjalp Prøve-Knud med damerne. Vil du gerne styrke din selvtillid og tro mere på dig selv? Så se Score-Kajs ScoreShow

Med kridhvidt hår, jakkesæt i guldlamé og plateaustøvler indtog Score-Kaj de danske fjernsyn med sit ScoreShow.

De tre S’er – charme, selvtillid og lækkert hår – var Score-Kajs opskrift på succes og selvtillid, og der var ikke en lamsebamse tør, når Kaj først rullede sine scoreegenskaber ud.

Heldigvis var Score-Kaj ikke nærig med sine skills og tricks, og han forsøgte at hjælpe Prøve-Knud, der var helt håbløs, med at blive damernes mand. Er du også lidt af en Prøve-Knud, og trænger du til gode råd om, hvordan du styrker selvtilliden og bliver et ægte score-geni, så læs med her.

selvværd, tro, score-kajs scoreshow, score-kaj, score, scoreshow, kærlighed, date, dating, selvtillid, peter mygind, prøveknud, piger, drenge, køn, forelskelse, forføring,
Problemer med selvtilliden? Så se Score-Kajs ScoreShow. (Foto: Ritzau Scanpix)

Læs også: Selvtillid vs. selvværd: Hvad er forskellen?

Scor, slap af, scor, slap af, scor, slap af

Score-Kaj indtog de danske fjernsyn i 1995, og med scorejokes som “Hvor mange lamsebamser kan man score på en time? Score-Kaj svarer: Lige så mange man vil” vidste du, at du var i hænderne på en ægte scorekarl.

Ifølge Score-Kaj var der faktisk ikke det sted, du ikke kunne score. I bageren, på biblioteket, alle steder, hvor der var lamsebamser, kunne der scores. Du skulle bare tro på dig selv, og så skulle du “scor, slap af, scor, slap af, scor, slap af.”

Husk at strække ud

Udover scoretipsene kom Score-Kaj også med andre mere underspillede tips, såsom at du skal passe på dig selv med spa, massage og lamsebamsers gode selskab, når du for eksempel havde scoret igennem.

Når du passer bedre på dig selv, vil det også hjælpe på din selvtillid og selvværd. Når du tænker positivt om dig selv, vil det også påvirke dig på en god måde, for det kan være med til at styrke dit selvværd og dermed din selvtillid.

Score-Kajs ScoreShow

en af de mange afsnit af Score-Kajs ScoreShow

Geplaatst door Score-Kaj's ScoreShow op zaterdag 8 januari 2011

Se også: Negative tanker påvirker din hjerne og dit helbred

Du er god nok som du er

ScoreKaj havde rigtig mange gode råd til, hvordan du kunne virke selvsikker nok til at tiltrække lige netop dit hjertes udkårne.

Heldigvis var Score-Kajs ScoreShow også et bevis på, at du bare skal tro på dig selv, for du er god nok, og en eller anden dag skal du nok møde en, der falder for dig, bare fordi du er dig. Når PrøveKnud kunne, så kan du også.

Derfor kan du lære meget af at se Score-Kajs ScoreShow, som du finder på Bonanza, hvor det er en del af programmet Petter og Petter. Udover at blive underholdt vil du nemlig også komme i tanke om en masse helt rigtige ting om, hvordan du skal opfatte dig selv – for eksempel som en med charme, selvtillid og lækkert hår.

 

Læs også: Streamingguide: 12 suveræne DR3-serier, der er alle dine licenspenge værd

· Mere fra samme kategori ·