Læs også:

Close
ibiza boheme

Ibiza boheme – stilguide til det trendy ferielook

Annonce: Indeholder reklamelinks  | 

Uanset om turen går til Ibiza eller en anden solrig destination, så har vi looket til dig

Skal du ned til sydens sol? Ifør dig disse luftige trends for at skabe det helt rette, afslappede ferielook uden at gå på kompromis med komforten.

ibiza boheme
(Foto: Riccardo Bresciani, Pexels)

 

Off shoulder-playsuit med spaghettistropper

Det kan være rart med lidt stof mellem lårene, når det er rigtig varmt, og dette off shoulder-playsuit er både behageligt og sødt. Style med en stor sommerhat og et par strappy sandaler.

strappy-off-shoulder-playsuit-white (1)

Playsuit, 200 kr., American Dreams

 

Gult armbånd

Pep dit outfit op med lidt farve. Gul er en stor farve igen denne sommer, men hvis du ikke vil gå all in på et gult look, kan du inkorporere farven i dine accessories.

gult armbaand dyrberg/kern

Gult armbånd, 549,95 kr., Dyrberg/Kern

 

Badedragt med gult print

Blomsterprint er trendy igen, igen (florals for spring, groundbreaking!), og denne gule badedragt er da ikke til at stå for. Style den med en silkekimono og en strandtaske for det ultimative ibiza boheme-look.

Badedragt, 599 kr., TRENDDAY

 

Sandaler med guldnitter

Et par sandaler er uundværlige til solferien, og disse er ekstra trendy med guldnitter – og så er de flade, så du ikke behøver gå på kompromis med komforten.

sandaler med guldnitter pieces

Sandaler med guldnitter, 499,95 kr., Pieces

 

Hvid T-shirt med statement

Alle statements behøver jo ikke være dagsordensættende. Lad dine holdninger få lidt fri sammen med dig med denne T-shirt, der melder om strandferie.

T-shirt, 299 kr., Sparkz

 

Gul kjole med blomsterprint

Lad den stramme sag blive hjemme, og hop i en luftig kjole med flæseeffekt. Den glade farve og det feminine print er helt perfekt både til strand- og byturen.

Gul kjole, 599 kr., TRENDDAY

 

Trekants-bh

Du kommer formentlig til at bruge rigtig meget tid iført badetøj, så hvorfor ikke vælge noget, du føler dig lækker i? Denne sporty bikini-bh fra Tommy Hilfiger fås også i rød og marineblå.

bikini-bh tommy hilfiger

Bikini-bh, 399,95 kr., Tommy Hilfiger

 

Off shoulder-bluse

Husker du de mange lyseblå off shoulder-skjorter, der hittede sidste år? Dem kan du sagtens bruge igen. Denne sæson er det nemlig stadig hot at følge den søde trend, og hvis du ikke var med sidste gang, er her et godt bud på et item, der skal tilføjes (ferie)garderoben.

niluna_1 off shoulder lyseblaa bluse

Off shoulder-bluse, 499 kr., Sparkz

 

Blå nederdel med print og flæser

blaa nederdel med flaeser og print

Style en af dine mange, hvide T-shirt med en blomsterprintet, blå nederdel med flæsedetaljer, så opnår du nemt og hurtigt et ferielook, der er som taget ud af sæsonens trendkataloger.

Blå nederdel, 229 kr., TRENDDAY

 

Denne artikel indeholder affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

· Mere fra samme kategori ·