Læs også:

Close
Gina Jaqueline, sugardaddy, sugarbabe, DR3, DR, streaming

Streamingguide: 12 suveræne DR3-serier, der er alle dine licenspenge værd

Underholdning  | 

Denne artikel er til dig, der synes, licenspenge er noget mærkeligt noget: De er nemlig godt givet ud for disse DR3-serier alene!

DR3 har eksisteret i fem år nu, og her på redaktionen er vi ellevilde med deres programmer, så vi betaler glædeligt vores licenspenge. Er du endnu ikke helt overbevist, så læs videre, for her giver vi dig altså 12 suverænt gode DR3-serier, og vi lover dig, at de er alle dine licenspenge værd.

Husk, at du også kan hente DR’s app, DR TV, og streame deres programmer fra din smartphone, når du har lyst (og på den måde få endnu mere ud af dine licenspenge).

Prinsesser fra Blokken

Prinsesser fra Blokken, DR3, licenspenge, streaming, DR3-serier
DR3 tager os med ind i et lukket miljø, hvor titlen “prinsesser” ikke kun er for de royale. (Foto: DR Ung, Danmarks Radio)

I “Prinsesser fra Blokken” følger vi en gruppe unge piger fra Vestegnen. De er solariebrune, har lange, falske negle og vipper. Her er det in at se fake ud, tage til hemmelige fester og danne par med store, pumpede fyre.

Det er en af de DR3-serier, der tager os med ind i et lukket miljø. Et miljø, hvor pigerne kan være sig selv, men lige så snart de er uden for blokken, er de på udebane og må lære at tilpasse sig.

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Læs også: Streamingguide: Nye film og serier, du skal se på Viaplay i 2018

 

Petra elsker sig selv

Petra Nagal, dr3, streaming, licenspenge, DR3-serier
I “Petra elsker sig selv” tager Petra kampen op mod sine negative tanker om sig selv og sin krop. (Foto: Agnete Schlichtkrull, Danmarks Radio)

Hvordan lærer du at elske din egen krop? Det vil Petra finde svaret på i dette program. Vi følger hende, mens hun prøver at tage kampen op mod de negative tanker. Hvad skal der til? Er det slankekure, shapewear og sexet lingeri? Eller er det plastikkirurgi? Og hvor høj er prisen egentlig, hvis du skal lære at elske dig selv og din krop 100 procent?

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Læs også: BBC har udgivet 40 timers fantastiske naturfilm – gratis

 

Match

Match, DR3, licenspenge, streaming
Stians kærlighedsliv bliver i “Match” kommenteret af to kommentatorer, og det er altså hylende morsomt! (Foto: Red Arrow International GmbH, Danmarks Radio)

Match er en norsk komedieserie, hvor vi følger Stian og hans kærlighedsliv. Det lyder umiddelbart ikke som noget vildt, men det sjove er, at under hele programmet bliver hver scene kommenteret af to kommentatorer ligesom under en fodboldkamp. Og det er altså virkelig grineren!

Godt nok er serien norsk, men den er genial nok til at komme med på denne liste med fede DR3-serier.

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 7. januar 2021

 

Simona overlever

Simona overlever, DR3, streaming, licenspenge
Simona vil gerne dele sin forfærdelige historie med andre, men ikke alle er lige begejstrede for at få den fortalt. (Foto: DR Ung, Danmarks Radio)

Vi følger Simona, som vi lærte at kende i “Prinsesser fra Blokken.” Simona blev som fireårig misbrugt af sin venindes far, og det har sat sine spor. Vi møder de konsekvenser, som det har haft for hendes liv og hendes forhold. Simona vil gerne fortælle andre sin historie, men det er ikke alle, der kan holde ud at høre om den grusomme virkelighed, hun har været igennem.

En af de DR3-serier, du vil huske. Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Gift ved første blik USA

DR3, streaming, licenspenge, gift ved første blik
Lige så snart noget er amerikansk, så er det bare lidt vildere og lidt sjovere. (Foto: Red Arrow International GmbH, Danmarks Radio)

Fire eksperter har sammensat tre perfekte par ud fra personlighedstest og interviews. Vi følger parrene i medgang og modgang, lige fra de møder hinanden for første gang til deres bryllup, når de skal møde hinandens familier, og når de skal dele seng sammen for første gang.

Vi kender den danske udgave af “Gift ved første blik”, men vi ved alle, at lige så snart noget er amerikansk, så er det bare lige lidt vildere. Og sjovere.

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 20. februar 2018

 

Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling

Gina Jaqueline, sugardaddy, sugarbabe, DR3, DR, streaming, licenspenge
Gina Jaqueline dater rige mænd, som oftest er meget ældre end hende selv. Til gengæld får hun dyre gaver af dem. (Foto: Scanpix Denmark)

DR3 har fulgt Gina Jaqueline i ni måneder. Hun dater rige mænd, som giver hende dyre middage, hotelophold og andre dyre gaver til gengæld. Men hvordan er det at være en sugarbabe? Og er det det samme som at være prostitueret?

Ginas familie og venner undrer sig over hendes levevej, og hvordan fortæller man lige sin familie, at man dater rige mænd til gengæld for luksus?

Serien var den mest sete af alle DR3-serier i 2017. Du kan se den her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Koden til kærlighed

DR3, streaming, licenspenge, koden til kærlighed
Kan eksperterne matche parrene ud fra big data? (Foto: Drive Studios ApS, Danmarks Radio)

Vi kender alle datingprogrammer, hvor par bliver sammensat på baggrund af ønsker og drømme, men i “Koden til kærlighed” møder vi fire par, som alle er blevet matchet på baggrund af big data. Har eksperterne knækket koden til kærligheden?

Vi er med hele vejen, fra de flytter sammen og møder hinanden for første gang og til enden, når de har boet sammen i en måned.

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Alene i vildmarken

Alene i vildmarken, DR3, licenspenge, streaming
Deltagerne i “Alene i vildmarken” har kun sig selv og et kamera. (Foto: United Productions Aps, Danmarks Radio)

DR3-serier er ikke kun unge mennesker med “almindelige” udfordringer. Det er også programmer som Alene i vildmarken, hvor de medvirkendes hverdag foregår i en helt, helt anden setting.

Vi følger otte danskere, som har meldt sig til et spændende og unikt eksperiment. De skal alle overleve på egen hånd, i et af Nordnorges mest øde områder, alt sammen imens de filmer sig selv. Vi følger deltagerne i deres kamp for at vinde, og hvor helt basale ting såsom varme og læ er en udfordring.

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 27. marts 2018

 

Hård udenpå

Hård udenpå, DR3, streaming, serier, licenspenge
Selv om man er en stor fyr med mange tatoveringer, kan man sagtens have lavt selvværd og andre problemer. (Foto: DR Ung, Danmarks Radio)

I “Hård udenpå” følger vi seks hårde drenge, som alle har et look, der på mange kan virke skræmmende. Men selv om de er pumpede og fyldt med tatoveringer, kæmper de stadig med lavt selvværd, kæresteproblemer, særlige spilleregler og frygten for at komme i fængsel.

Serien ses som en pendant til Prinsesser fra Blokken.

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Generation Hollywood

Generation Hollywood, DR3, licenspenge, streaming
Vi følger seks unge, som alle kæmper for at blive ægte moviestars i Hollywood. (Foto: Framegrab, Danmarks Radio)

I “Generation Hollywood” følger vi seks unge mennesker, som alle deler drømmen om at udleve deres skuespillerdrømme i Hollywood. Men vejen til Hollywoods filmlærred er ikke en dans på roser, og vi er med under deres opture og nedture.

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Tykke Ida

Tykke Ida, DR3, licenspenge, streaming
Ida sætter spørgsmålstegn ved, om hun gerne må være glad, selv om hun er overvægtig og har stramt tøj på. (Foto: United Productions Aps, Danmarks Radio)

Ida er kropsaktivist og har været tyk hele sit liv. Hun kæmper for retten til at se ud og opføre sig, som hun vil, uden at hun skal skamme sig over sin vægt. Vi følger hende i jagten på kærligheden og i tårerne og selvhadet.

For kan Ida egentlig tillade sig at være tyk, samtidig med at hun elsker sex og at have stramt tøj på?

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Siri – en prinsesse gi’r aldrig op

Siri, prinsesserne fra blokken, en prinsesse gir aldrig op, DR3, licenspenge, streaming
Siri kæmper en hård kamp for at nå sine drømme. (Foto: DR Ung, Danmarks Radio)

Vi mødte Siri for første gang i programmet “Prinsesser fra Blokken.” Siri har en drøm om at åbne sin egen skønhedsklinik og at være sin egen chef. Men når man kommer fra blokken og samtidig lider af ADHD og borderline, er det ikke altid lige nemt at følge sine drømme.

Du kan se programmet her.

Kan ses indtil: 30. juni 2019

 

Læs også: 8 apps, der gør min hverdag federe

· Mere fra samme kategori ·