Læs også:

Close
januarfund

Januarfund – her er de vigtigste skønhedsnyheder denne måned

Skønhed  | 

Så blev det januar, og et nyt år er i gang. Det er også tid til en masse skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

 

Shine i januar

Som om festen er slut, fordi vi er gået ind i et nyt år. NOT. Der skal netop ekstra shine og glimmer på den lange måned. Denne instant shine hairspray fra Schwarzkopf got2b kan noget med shine og er perfekt til alle fester og til en dag, hvor håret bare skal have fuld glans.

Det er en limited edition, så skynd dig at få fingrene i den, og så let it #InstaShine, som de selv siger.

got2b hårspray shine

got2b hårspray, 35 kr., matas

 

Jeg vil have vinter-spa

Jeg håber på at få en Winter Retreat behandling i januar hos Arndal i St. Kongensgade. Det må være den ultimative luksus at forkæle sig selv i vinterkulden med en behandling, der med sin virksomme kombination af sauna og tørbørstning giver dig varmen og efterlader huden silkeblød og gennemfugtet. Det er lige mig.

Behandlingen varer lidt over en time. Spabehandlingen indledes med 10-15 minutters alenetid i saunaen, hvor man vælger den æteriske olie, som man bedst kan lide. Derefter bliver man lagt på en opvarmet massagebænk og får fjernet alle de døde hudceller og aktiveret blodomløbet med tørbørstning af hele kroppen.

Efter eksfolieringen får man en fuld kropsmassage i fugtgivende, varm økologisk kokosolie og pakkes ind i lagen og tæppe for at huden kan optage olien bedst muligt, mens man får en hovedbundsmassage. Resultatet er hud så ren og blød som en babys.

arndal spa

Arndal, Winter Retreat, 900 kr., tlf: 3333 0242

 

Læbe-lækker

Den er fjollet, men også utrolig fin, læbebalmen med blåbær og honning fra Tonymoly. Jeg bliver nødt til at eje den.

tonymoly læbebalm

Tonymoly læbepomade, 89 kr., sephora

 

Lækker hud

Den kære ansigtshud er på overarbejde om vinteren med al den kulde. Derfor vil jeg også gerne give ekstra for et produkt, der virker. Exuviance har mange lækre produkter, men de ligger i den dyre ende, så derfor er det godt at starte lidt i det små.

Denne rensegel er jeg ret pjattet med. Den er så let og lækker i konsistensen, og den både eksfolierer let og renser. Jeg bruger den om aftenen, når jeg skal tage makeup af.

Purifying Cleansing exuviance

Exuviance rensegel, 299 kr., nærmeste forhandler henvises på 33 91 91 48

 

Glitter-primer

Det er smart og virker. Denne glitter-primer fra Elf er et nyt must have, når glimmeren skal på. Forbered dine øjenlåg, så din glitterøjenskygge bliver glattere, holder længere og ikke krakelerer.

Den lette, flydende formel absorberes hurtigt i huden og føles lækker, forlænger øjenskyggens holdbarhed, og binder påført glitter, så det holder. Den er tilsat sheasmør og jojoba, der plejer det sarte øjenområde. Den er god til løs eller kompakt glitterøjenskygge.

elf glimmer primer

Elf primer, 35 kr., elfcosmetics.dk

 

Tid til ny duft

Jeg fik ingen nye dufte i julegave, så nu vil jeg forkæle mig selv med denne nye duft fra Arden, som jeg har duftet til, og som lige er mig. Den er enkel i sin duftkomposition og dejlig ren med noter af mandarin, hvid te og iris. Det varme kommer fra blandt andet indisk træ og tonkabønner. Jeg elsker i øvrigt også, at den er hvid. Det er pænt.

arden white tea duft

Arden White tea duft, 295 kr., matas

 

Lækkert, tykt hår i 2018

Sammenligner du mængden af ansigtsplejeprodukter med hårplejeprodukter, så er du sikkert lidt bagefter på hårplejefronten. Nioxin er et hårmærke med fokus på at få sundt hår og sund hovedbund.

Denne renseshampoo til farvet hår fjerner talg og andre rester fra hovedbunden og håret, som tilstopper hårsækkene. Når hovedbunden igen er sund, begynder nye hår at pible frem. Det er vigtigt, at du får vejledning hos frisøren om, hvilket “nummer” dit hår er, så effekten kan blive størst.

I Nioxin findes også et helt sæt med tre produkter, der er både beskytter og fremhæver farven. Color Lock er en efter-farvebehandling som ikke bare beskytter farven, men også beskytter håret imod brud med op til 50 procent. Den nye Pro-Color Shield Technology er også med i de nye 3-Trin System Kits og forsegler øjeblikkeligt hårets ydre lag og beskytter hårfarven i op til 18 hårvaske.

Nioxin Cleanser_

Nioxin hår

Nioxin shampoo, 219, ring 3311 9111 for nærmeste frisør

 

MK olie og aroniasaft – flydende sundhed

Nu har jeg prøvet olien til kvinder sammen med aronia-saften i en god måned. Selv om det krævede lidt tilløb at drikke shottet med blandingen af de to ting, så har jeg faktisk vænnet mig til det, og jeg synes, jeg kan mærke en forskel.

De bedste resultater opnår man ved at tage begge dele, idet de aktive ingredienser i olien og juicen bidrager til hinanden. Heldigvis har flere steder sampak-tilbud.

MK Olie W er specielt udviklet til kvinder og er baseret på økologiske olier fra sortkommen, hybenkerne, kæmpenatlys, sesam og hørfrø. Det virker, som om min hud er mere balanceret og fin og ikke mindst smidig og helt opstrammet.

Man kan tage det to-tre gange om dagen. Jeg har kun taget to spiseskeer af hver en-to gange, for jeg er ikke god til at huske på det …

mk sampak olie og aronia

Sampak, 403 kr., helsebixen

 

Den røde vinterhud

Huden er ofte lidt rød og tør om vinteren – det er en hård omgang med kulden. Men denne dagcreme (der i øvrigt også fås som natcreme) fra Yves Rocher er redningen til sart hud med tendens til rødmen!

Den beroligende, umiddelbart genfugtende ansigtscreme dæmper og modvirker rødmen. Den milde, skønne formel reducerer hudens reaktivitet for en mere behagelig følelse og jævnere hudtone. Den dufter i øvrigt også skønt.

Yves Rocher dagcreme

Yves Rocher dagcreme,  119 kr.,yves-rocher.dk

 

Pluk pænt

Tweezerman er det bedste mærke i pincetter, synes jeg. Dette minisæt med spejl og pincet er genialt både at have hjemme eller i tasken. Du kan stadig få denne limited edition i Matas i rosa guld, som er ekstra fin.

tweezerman guld sæt

Tweezermann sæt, 249 kr. matas

 

Bodylotion, der virker

Niveas bodylotion går man aldrig fejl af, og nu er creme-formlen forbedret, så den indeholder dobbelt så meget naturligt mandelolie som før. DET er jeg pjattet med. Den indeholder også en høj mængde af umættede fedtsyrer og hudnærende linolsyre. Min vinterhud er glad for denne gode og billige bodylotion.

nivea creme

Nivea creme, 69,95 kr., matas

 

Fine negle

Neglelakker i ministørrelser er smarte, for så kan man afprøve farver og mærker. De når samtidig heller ikke at tørre ud. Farve 218 Minsk fra Mavala er mere end flot. Den passer både til mit januar-budget og min farveskala.

mavala neglelak

 

Mavala minilak, 41.95 kr., matas

 

 

Læs også: Vintermode: Sådan styler du sæsonens helt store trends i vinteren 2017-2018

Læs også: Leder du efter en rød kjole? Look no further! 17 røde kjoler til julens fester

· Mere fra samme kategori ·