Læs også:

Close

Indretningsnyheder 2018: Det drømmer redaktionen om at købe

Annonce · Reklamelinks er markeret med *  | 

Det er gratis at drømme, men det er også dejligt, når de kan blive indfriet. Vi har set på indretningsnyheder 2018. Her er redaktionens ønsker

Et nyt år skudt i gang, og januarudsalget er snart forbi. Heldigvis er det lig med en masse indretningsnyheder, og vi kommer her med vores ønsker.

Camilla, nyhedsredaktør

Det overskuelige køb

Nogle vil kalde mig distræt af og til, og efter denne jul er jeg tilbøjelig til at give dem ret. Jeg fik intet mindre end to håndmiksere i julegave. Jeg var glad for dem, men tænkte: “Hvorfor har jeg fået dem? Jeg ønskede mig jo en stavblender.” Det var bare ikke helt det, jeg havde skrevet på ønskelisten.

SÅ for at gøre en kort historie lang, så bliver mit næste overskuelige boligkøb en STAVBLENDER. Jeg ønsker mig denne flotte røde basse fra OBH Nordica i deres Chilli-serie, den matcher nemlig den af håndmikserne, jeg valgte at beholde.

stavblender, chilli, obh, Indretningsnyheder 2018

OBH Nordica stavblender, Chilli-serien, 329 kr. hos Ellos*

Drømmekøbet

Jeg har længe drømt om en bar, der kan ramme min kærestes flotte whisky-samling ind og præsentere min Kahlua på en pæn måde. Efter flere års udkig er jeg faldet for den her fine bar.

Jeg har en regel om, at jeg skal tænke nogle måneder over dyre ting, før jeg køber dem. Nu har den her været i tankerne i tre måneder, så der er efterhånden grønt lys til at købe den, men det kan godt være, at jeg lige prøver at finde den i en brugt version først.

Indretningsnyheder 2018, bar

Midnight ovalt sidebord, 4.095,00 kr. i Homeish.

Læs også: Sådan får du styr på dine krydderier

Benedikte, SoMe-redaktør

Det overskuelige køb

Når jeg endelig gør mig et boligkøb, er det altid noget virkelig kedeligt, fordi det er noget praktisk og nødvendigt – noget, jeg virkelig har brug for. Lige nu mangler jeg en knagerække, men det kan faktisk godt være et lækkert køb. Se bare denne skønhed!

Nu skal jeg kun beslutte mig for, om den skal være sort eller guldfarvet.

ellos knagerække med spejl, Indretningsnyheder 2018

Knagerække Annie med spejl, 799 kr., ellos*

Drømmekøbet

Jeg ønsker mig virkelig en ny seng, men det går nok et stykke tid, før det kommer på tale. Indtil da vil jeg bare drømme om en sengebredde på 180 centimeter og med et stort, blødt sengegærde.

Kongsfjord kontinentalseng, Indretningsnyheder 2018

Kongsfjord kontinentalseng, 11.599 kr., Ikea

Læs også: Styr på stilleben – pynt med brugskunst i tjekkede klynger

Signe, praktikant

Det overskuelige køb

Måske et lidt kedeligt køb, men stadig noget, jeg ikke kan undvære. Min nuværende dyne er efterhånden blevet så slidt, at syningerne er gået op, og indholdet af dun i dynen er på sit minimum. Jeg elsker store og varme dyner, og derfor er denne lækre dyne fra Ikea mit næste køb.

dyne, ikea, sove, budget, sov godt, køb, det næste køb, budgetvenlig, Indretningsnyheder 2018

Varm Hönsbär dyne, 229 kr., Ikea

Drømmekøbet

Jeg er ret glad for at bage. Især boller. Jeg gør det bare aldrig, fordi jeg hader at ælte dej. Mit drømmekøb er derfor denne megalækre røremaskine fra Kitchen Aid. Den er lidt til den dyre side og er derfor ikke noget, jeg bare lige går ud og køber. Men jeg elsker designet, den er så fin, at man sagtens kan have den stående fremme.

Indretningsnyheder 2018, kitchen aid, røremaskine, køkkenmaskine

Kitchen Aid røremaskine, 2.658 kr., Skousen

Læs også: Boligkitch og kærlighed – redaktionens sjoveste boligitems

Maria, praktikant

Det overskuelige køb

Jeg eeeeelsker duftlys og har efterhånden haft en del. Mit næste skal dog være fra Tromborg. De fås i forskellige dufte, men jeg har forelsket mig i duften Menthe.

Tromborg, duftlys, scented candle, Menthe, Magasin, lys, stearinlys, Indretningsnyheder 2018

Tromborg Scented Candle, 280 kr., Magasin

Drømmekøbet

Sofaen er en vigtig del af boligen, og jeg er ellevild med denne, som er i mørkegråt stof, fra Ellos. Den er supercool, fordi den har et cosy look, som giver en helt speciel stemning i stuen, men uden at det bliver for meget.

Sofa, ellos, grå, Indretningsnyheder 2018

Sofa fra Ellos, 14.499 kr., ellos*

Læs også: Inspiration: Boligtips og nyheder til din lejlighed

Tina, chefredaktør

Det overskuelige køb

Jeg er helt vild med snekugler, store som små. Den lille med Buddha-figur indeni skal stå på mit skrivebord og sende god karma min vej.

snekugle, Indretningsnyheder 2018

Mant, 149 kr., Kompagnistræde, ring 3112 6606

Drømmekøbet

Jeg er ret vild med Hammerhøi fra Kähler, og jeg er ikke blevet mindre vild med serien, efter de er kommet med denne enorme vase. Ja, den er dyr, men den ville pynte noget så meget i min spisestue. Den kommer i butikkerne i begyndelsen af april.

hammershøi kähler, Indretningsnyheder 2018

Kählers Hammershøi gulvvase, 2.999,95 kr., kahlerdesign.com

 

Læs også: Hvid, hvid og atter hvid – vi er vilde med den hvide farve

 

Dette indlæg er markeret som annonce, fordi det indeholder reklamelinks. Hvis du køber gennem et reklamelink (markeret med *), støtter du driften af MY DAILY SPACE. Din pris forbliver selvfølgelig den samme.

· Mere fra samme kategori ·