Læs også:

Close
Photo by geirt.com on Visualhunt.com / CC BY

Venter du stadig på snevejr? Her er 5 grunde til, at sne er nederen

Underholdning  | 

Er du en af dem, der elsker sne og er skuffet over, at den ikke er kommet? Her 5 grunde til, at her faktisk er rart uden sne

Er du en af dem, der elsker sne, og den hygge med sneboldskampe, kælkning og varm kakao, som sneen fører med sig? Så er du nok skuffet over, at det stadig ikke har sneet ordentligt denne vinter. Bør du dog være det? Her er en liste over fem ting, som gør, at vi sagtens kan vente lidt længere på, at det sner.

1. Tørre fødder og flotte sko

Sne i Danmark holder normalt ikke mange dage, og ligeså snart det bliver tøvejr, smelter sneen og bliver til noget sjask. Det resulterer i store mængder vand og mudder, som gør dine fødder gennemblødte og kolde. Samtidig bliver dine nye flotte støvler helt mudret til. Alt dette besvær slipper du for, så længe sneen ikke er kommet!

2. Ingen frost på vejene

Når det så igen bliver frostgrader, fryser alt det her sjask til is. Når der er is på vejen, er der enormt glat, hvis der ikke lige er blevet saltet klokken syv om morgenen, når du tager af sted på arbejde.

Da sneen ikke er kommet endnu, er der ikke lige så stor chance for glatte veje. Du behøver derfor ikke tænke dig om, når du tager dit næste skridt eller laver et skarpt højresving på din cykel.

3. Du slipper for stort vintertøj

Du undgår at skulle pakke dig helt ind i store, vandtætte jakker, hue og vanter. I stedet kan du iføre dig dit lidt mildere overtøj, som du, i modsætning til ordentligt vintertøj, ser godt ud i. Du slipper endda også for at fryse hver eneste gang, du bevæger dig udenfor.

4. Du kan sove længere

Selv om vi de sidste par dage har haft en del frost, så er det en af de første gange denne vinter. Vi har stadig ikke fået sne, så du kan derfor stadig glæde dig over, at du ikke skal op 15 minutter før for både at fjerne sne og frost fra bilruden. Du slipper også for at slæbe en masse sne med ind i bilen med dine fødder.

5. Der er stadig håb

Hvis du er en af dem, der elsker sne og ser frem til det om vinteren, er der stadig håb forude. Du behøver ikke ligge kælken væk endnu. Vi er nemlig stadig kun i bgeyndelsen af anden vintermåned, og derfor er der stadig mulighed for, at vi når at få sne! Så du kan stadig nå at komme ud at kælke og kaste med snebolde.

 

Læs også: 8 gode ting ved januar

Læs også: 10 grunde til at elske efteråret, selv om det er koldt

 

· Mere fra samme kategori ·