Læs også:

Close
Bruno Mars, Grammy, Grammys, Grammy Award

6 GIF’er, som indkapsler Grammy Awards 2018

Underholdning  | 

Grammy Awards 2018 løb af stablen i søndags i New York, og vi har fundet de GIF’er, som indkapsler showet bedst – så behøver du slet ikke at se det

Grammy Awards 2018 foregik i Madison Square Garden i New York, hvor James Corden, som vi kender fra “The Late Late Show”, var aftenens vært. Det bliver helt sikkert vist på dansk tv om lidt, og ellers kan du finde det på nettet – men hvorfor gøre dig den besvær, når du kan få essensen af showet ved at kigge på disse seks GIF’er?

En stikpille til Trump

via GIPHY

Komikeren Sarah Silverman og footballspilleren Victor Cruz skulle præsentere Daddy Yankee og Luis Fonsis’ optræden med “Despacito”, men her så Sarah Silverman sin chance, og gav Donald Trump en stikpille.

En meget glad rapper

via GIPHY

Det var Cardi B’s første Grammy Show, hvilket gav hende sommerfugle i maven ooooog nogle andre steder. Cardi B var nomineret til “Best rap song” og “Best rap performance.” Desuden optrådte hun i løbet af aftenen, med nummeret “Finesse” sammen med Bruno Mars.

Læs også: Hold øje med Cardi B: Første kvindelige rapper, der ligger #1 siden 1998!

Who run the world? Blue Ivy!

via GIPHY

Blue Ivy var med til showet sammen med sine forældre, Beyonce og Jay-Z, og da Camila Cabello præsenterede U2, gav den 6-årige Blue Ivy sine forældre et “shush” da hun mente, at de klappede for højlydt.

Clintons hævn

via GIPHY

Hillary Clinton overraskede under The Grammy Awards, hvor hun læste højt fra bogen “Fire and fury” som handler om Donald Trump og hans adfærd. Donald Trump har de seneste år fået en del opmærksomhed under de forskellige prisuddelingshows.

Læs også: Hillary Clinton: Altid den første kvinde

Trøste-hundehvalpe

via GIPHY

De kunstnere, som var nomineret, men som desværre ikke vandt en Grammy, fik i stedet en såkaldt “consolation-puppy” – altså en hundehvalp! Det er da søøøøødt! Men der var dog alligevel blandede meninger blandt publikum om at uddele levende dyr som priser.

Bombastisk metrotur

via GIPHY

James Corden havde besluttet at tage sin populære Carpool Karaoke med til New York som en del af sit værtsskab til The Grammy Award. Men der var dog kun en enkelt problem: I New York kører de fleste folk med metroen. Så James tog “Bombastic”-musikeren Shaggy og “Englishman in New York”-sangeren Sting med i metroen, hvor de spillede nogle af deres største hits.

Læs også: Top 10: Babyer, operationer og kendisfaktor

· Mere fra samme kategori ·