Læs også:

Close
sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,

Galleri: 2017 blev til 2018 – oplev nytåret i billeder fra hele verden

Nyheder  | 

2018 blev budt velkommen med krudt, bang, fest og farver over hele verden. Der blev slået raketrekord i Emiraterne, det hele blev lidt for hedt i Australien, og i Danmark fejrede ministre og royale det nye år i flotte skrud – se alle billederne fra nytår 2017-2018 her

Over hele verden blev det nye år budt velkommen med fest, dans, krudt og kys. Se billederne her.

Læs også: Året, der gik 2017: Ubådssag, salt bae, Vikings, flamingoer, Trump og …

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
2017 blev til 2018 – oplev nytåret i billeder fra hele verden. (Foto: /ritzau/)

Verdens største raket

I de Forenede Arabiske Emirater slog de alle raketrekorder, da de fyrede en af verdens største raketter på intet mindre end 997 kilo af sted. Se affyringen i videoen her.

Den får vores raketter til at ligne knaldperler…Læs mere om den enorme raket her: http://link.tv2.dk/så-stor-er-verdens-største-raket

Geplaatst door TV 2 NYHEDERNE op maandag 1 januari 2018

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
I Berlin sprang raketterne over Brandenburger Tor. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Himlen er rød af fyrværkeri i København. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
En kvinde sælger lysende balloner til nytår i Warszawa i Polen. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Fyrværkeriet lyste op over himlen i Bagdad i Irak. (Foto: /ritzau/)

Se også: Top 10: Babyer, operationer og kendisfaktor – disse Instagram-billeder fik flest likes i 2017

Royale skrud og svenske badedyr

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Marie, Mary og Margrethe lyste op i den kolde januarnat med deres flotte kjoler til nytårskur. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
I Ystad i Sverige fejrer man årets første dag med en lun dukkert. (Foto: /ritzau/)

I Australien fik de langt mere knald på fyrværkeriet, end de havde bedt om. I en by nord for Sydney havde man sat en pram ud i havet, hvorfra der blev affyret fyrværkerishow, men der gik ild i prammen, og det fik alt fyrværkeri til at gå af til fare for tilskuere og personale.

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Folk tager billeder af festlighederne over Kremlin i Moskva. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Ruinen Parthenon på Akropolis i den græske hovedstad Athen bliver lyst op. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Sophie Løhde, Ulla Tørnæs og Mai Mercado i deres nytårsskrud til nytårskur hos dronningen. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Himlen lyser op rundt om Big Ben i London, der er ved at blive renoveret. (foto: /ritzau/)

Læs mere: 10 ting, du kun kender, hvis du er broke

Juletræer og kys under krudtet

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
En gruppe ungarnske mænd bærer et juletræ langt ud i det kolde hav til det årlige nytårssvøm syd for Budapest. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Folk beundrer fyrværkeriet over Montreals gamle havn i Canada. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
I Indien pynter mand huse, biler og alt muligt andet med blomster og balloner. Her er en ballonsælger lidt uden for New Delhi. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Et par omfavner hinanden under fyrværkeriet på Copacabana-stranden i Rio de Janeiro i Brasilien. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
I Kenya fejres 2018 med familien i legeland. (Foto: /ritzau/)

Lær noget nyt: Caroline Thorsfelt blev udsat for psykisk vold: Jeg var hans marionetdukke

Velkommen 2018

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
I Beirut i Libanon dansede de sig ind i det nye år. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Et pas kysser sig ind i 2018 i København. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Tre piger venter spændte på 2018 med lysende briller i Hong Kong. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Dans i gaderne i Sarajevo i Bosnien byder 2018 velkommen. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
Marco Fois springer ud i Tiberen i Rom, Italien, den første dag i 2018. (Foto: /ritzau/)

 

sydney, australien, beirut, libanon, new delhi, indien, kenya, hong kong, rom, italien, sarajevo, bosnien, ungarn, forenede arabiske emirater, verdens største raket, 997 kilo, australien, times square, new york, montreal, canada, copacabana, rio de janeiro, brasilien, big ben, london, england, mai mercado, sophie løhde, ulla tørnæs, prinsesse marie, kronprinsesse mary, dronning margrethe, københavn,danmark, berlin, tyskland, paris, frankrig, warszawa, polen, bagdad, irak, moskva, rusland, athen, grækenland, ystad, sverige, brandenburger tor, triumfbuen, kremlin, pantheon, acropolis, nytår, 2017, 2018, raket, raketter, fyrværkeri, fest, farver, champagne, verden,
I Paris skød de det nye år ind på Champs Elysées med udsigt til Triumfbuen. (Foto: /ritzau/)

· Mere fra samme kategori ·