Læs også:

Close
The Golden Globes 2018, Margot Robbies, Margot Robbie, frisure, hår, styling, kendte, golden globe, rød løber, margot, moroccanoil, Bryce Scarlett

Hårguide: Margot Robbies frisure fra Golden Globes 2018

Annonce · Indlægget indeholder reklamelinks  | 

Margot Robbie indtog den røde løber til Golden Globes 2018 med en perfekt frisure stylet af Bryce Scarlett. Vi bringer her guiden

Er du, ligesom os, helt vild med Margot Robbies frisure til Golden Globes 2018? Frisuren er stylet af Bryce Scarlett fra Moroccanoil, og vi har fået fat i guiden, som fortæller, hvordan du får den samme flotte frisure.

Margot Robbies, The Golden Globes 2018, rød løber, frisure, Bryce Scarlett, Moroccanoil
Her ses Margot Robbies flotte frisure til The Golden Globe 2018. Frisuren er stylet af celebrity-hårstylisten Bryce Scarlett for Moroccanoil. (Foto: Moroccanoil)

Sådan får du Margot Robbies frisure

  • Du skal starte med at gøre dit hår fugtigt. Efterfølgende fordeler du Moroccanoil Treatment Light i hele dit hår. Du skal bruge det, der svarer til en to-krone. På den måde skaber du det perfekte grundlag for stylingen.

moroccanoil, treatment, oil, haircare, fine, styling, golden globe 2018, margot robbie

Moroccanoil Treatment Light, 339,00 kr., nicehair.dk

 

Volume og sideskilning

  • Bagefter skal du fordele Moroccanoil Root Boost i dine hårrødder, helt tæt på hovedbunden.
  • Når du har gjort det, skal du føntørre dit hår, til det er helt tørt. Samtidig med du føntørrer dit hår, skal du bruge en rundbørste til at løfte op i håret. På den måde får du givet håret noget volume. Afslut føntørringen med at lave en dyb sideskilning.

moroccanoil, root boost, skum, haircare, styling, hairstyle, margot robbie, golden globe 2018

Moroccanoil Root Boost, 219,00 kr., nicehair.dk

 

Beskyt dit hår

  • Nu skal du dele dit hår op i sektioner med en omkreds på cirka 2,5 centimeter. I alle sektionerne sprøjter du Moroccanoil Heat Styling Protection ind. Det beskytter håret fra varmen, når du nu skal til at krølle det.

moroccanoil, protection, hairprotection, heatprotection, styling, hairstyle, frisure, margot robbie, golden globe 2018

Moroccanoil Heat Styling Protection, 219,00 kr., nicehair.dk

 

Slanke krøller

  • Du skal bruge et krøllejern på cirka tre centimeter i omkreds for at lave bølgerne i håret. Du laver krøllerne ved at krølle dem almindeligt, men når krøllen frigives fra krøllejernet, hiver du blidt i den. På den måde får du lavet en lang og slank krølle.

Husk krøllerne skal være ens

  • Start med at krølle håret på den side af sideskilningen, hvor der er mest hår. Husk, at du hele tiden skal krølle i den samme retning, også når du bevæger dig om til den lille side. På den måde bliver alle krøllerne ens og peger i samme retning.
Margot Robbies, The Golden Globes 2018, rød løber, frisure, Bryce Scarlett, Moroccanoil
Margot Robbie på den røde løber til Golden Globes 2018. (Foto: /ritzau/)
Tip! Sprøjt hårspray i spidserne for at give håret skarphed og form.

Det skarpe look

  • Til sidst sprayer du Moroccanoil Luminous Hairspray Medium i for at sætte håret. Start med at spray det i hele håret. Når du har gjort det, tager du en børste med vildsvinehår, som du sprayer hårsprayen på, og som du så arbejder igennem håret. På den måde får du skabt et slankt og skinnende look.

moroccanoil, hairspray, frisure, style, styling, hairstyle, hairfinish, margot robbie, golden globes 2018

Moroccanoil Luminous Hairspray Medium, 179,00 kr., nicehair.dk

 

Denne artikel indeholder et eller flere affiliate-links, der giver os kommission, hvis du køber noget. Din pris forbliver den samme. Redaktionen udvælger selv produkterne, og hvis du køber gennem et affiliate-link, støtter du driften af MY DAILY SPACE.

 

Læs også: 5 hurtige frisurer til julefrokosten

Læs også: Inspiration: Få de flotte frisurer fra Instagram

Læs også: De 20 bedste beauty-nyheder under 200 kroner

 

· Mere fra samme kategori ·