Læs også:

Close
Det savner vi ikke fra 00'erne. (Foto: Visual Hunt)

Det savner vi IKKE fra 00’erne

Underholdning  | 

Indrøm det: Der er ingen af disse 12 ting, du gerne vil have tilbage fra 00’erne

Der er så meget nostalgisnak om “de gode, gamle dage”, men selv om du måske har gode minder fra 00’erne, så er der altså mange grunde til, at vi ikke savner årtiet her på redaktionen … Her er 12 af dem.

 

1. Glimmerlipgloss

Og ikke mindst håret, der satte sig fast i lipglossen, hver gang det blæste. (Foto: brandisheree, Visualhunt / CC BY-NC-ND)
Og ikke mindst håret, der satte sig fast i lipglossen, hver gang det blæste. (Foto: brandisheree, Visualhunt / CC BY-NC-ND)

 

2. Afbleget hår med helt mørkt hår indenunder

I det hele taget var en afbleget gul en farve, der sås meget i gadebilledet. Ligesom vi ikke må glemme "armhulevarmeren", som var en lille, ubrugelig taske udstyret med verdens mindst hank. (Foto: 8lettersuk, Visualhunt.com / CC BY-NC-ND)
I det hele taget var en afbleget gul en farve, der sås meget i gadebilledet. Ligesom vi ikke må glemme “armhulevarmeren”, som var en lille, ubrugelig taske udstyret med verdens mindst hank. (Foto: 8lettersuk, Visualhunt.com / CC BY-NC-ND)

 

3. Ed Hardy og Von Dutch-tøj – især kasketter

Alle de seje havde en kasket med Von Dutch eller Ed Hardy. Jeg håber for jer, at alle billeder er brændt. (Foto: docmonstereyes, VisualHunt.com / CC BY)
Alle de seje havde en kasket med Von Dutch eller Ed Hardy. Jeg håber for jer, at alle billeder er brændt. (Foto: docmonstereyes, VisualHunt.com / CC BY)

 

4. T9-tastaturet, hvor du skulle trykke fire gange for et S (og iøvrigt måtte forkorte ord, fordi der var et maks antal tegn per sms)

t9, nokia 3210 3310 telefon mobil 00'erne
For ikke at tale om, at du hele tiden skulle slette beskeder for at kunne modtage nye. (Foto: mangee, Visual hunt / CC BY-NC-SA)

 

5. Den her frisure

jon, popstars, jon nørgaard, 00'erne, pelsjakke, frakke, læderbukser, highlights, lyse striber, hår, frisure. Ja, det er Jon fra Popstars. Han laver stadig musik, men hans frisure er ikke fulgt med. (Foto: /ritzau/)
Ja, det er Jon fra Popstars. Han laver stadig musik, men hans frisure er ikke fulgt med. (Foto: /ritzau/)

 

6. Glimmerbælter. Ligesom lipglossen skulle det meste være med glimmer, og hvis du samtidig havde et kridhvidt outfit med et hvid læderbælte og et over the top bæltespænde, så var den hjemme

Indrøm det: Der er ingen af disse 11 ting, du gerne vil have tilbage fra 00'erne Nik & Jay har altid været firstmovers – også i 2008. (Foto: /ritzau/)
Nik & Jay har altid været firstmovers – også i 2008. (Foto: /ritzau/)

 

7. Det her nummer:

8. Solbriller med farvede glas

Indrøm det: Der er ingen af disse 11 ting, du gerne vil have tilbage fra 00'erne farvede solbriller, brilleglas, 00'erne, anastasia. Vi ved godt, at Brad Pitt stadig går med dem, men Anastasia er stoppet. (Foto: /ritzau/)
Vi ved godt, at Brad Pitt stadig går med dem, men Anastasia er stoppet. (Foto: /ritzau/)

 

9. Lavtaljede bukser

lavtaljede jeans, 00'erne, buttcrack, røvsprække, Indrøm det: Der er ingen af disse 11 ting, du gerne vil have tilbage fra 00'erne
Det trak altid i 00’erne. (Foto: TheMichaelPDX, Visualhunt / CC BY-NC)

 

10. Og de her bukser!

Punk Royal. Så mangler der bare en gennemsigtig D&G-undertrøje, så kører vi. (Foto: Paul Keller, Visualhunt / CC BY)
Punk Royal. Så mangler der bare en gennemsigtig D&G-undertrøje, så kører vi. (Foto: Paul Keller, Visualhunt / CC BY)

 

11. DJ Cammy, som egentlig bare blev populær på at speede andres sange op. “DJ Cammy in the mix” – ALDRIG IGEN, tak

 

12. Amagernummerpladen

amagernummerplade, tatovering, lænd, ryg, 00'erne. Også kaldet lændetatoveringen. Den måtte gerne være noget med en sol eller måske gotiske bogstaver. Men who are we kidding: I er mange derude, der stadig har den, selv om 00'erne er ovre! Så den slipper vi nok ikke for. (Foto: cobblucas, Visualhunt / CC BY)
Også kaldet lændetatoveringen. Den måtte gerne være noget med en sol eller måske gotiske bogstaver. Men who are we kidding: I er mange derude, der stadig har den, selv om 00’erne er ovre! Så den slipper vi nok ikke for. (Foto: cobblucas, Visualhunt / CC BY)

 

Læs også: 13 irriterende problemer, du kun forstår, hvis du er lav

Læs også: Året, der gik på Google: Skam, Ed Sheeran, Kim Wall … Det har du googlet mest i 2017

· Mere fra samme kategori ·