Læs også:

Close
budget, sparegris, spar, spareguide, penge, økonomi, privatøkonomi, opsparing.

På budget: Simpel selvforkælelse i januar

Skønhed  | 

Januar har ramt os med fuld styrke. Julehyggen er pakket væk, og ind er flyttet en lang, kedelig januar. Selvforkælelse er løsningen. Her finder du nemme måder at få selvforkælelse ind i hverdagen

Hårforkælelse

Oribe er bestemt ikke en billig serie, men man skal forkæle sig selv, også selv om vi taler hårprodukter i den dyre ende. Faktisk kan det være en superdejlig luksusting at investere i og også ende med at være en god investering og billig selvforkælelse i lange januar.

Jeg er især blevet pjattet med denne Signature shampoo, der ikke alene har en udsædvanlig flot flaske, men også er en shampoo, der føles som den ultimative luksus, når man ikke har så mange penge og alligevel på trods deraf at kunne bruge et luksusprodukt, som ikke tømmer kassen helt.

Shampoen har en let duft af kokos og gør håret silkeblødt, samtidig med den tager det uglede ud af mit lange hår, så det ser sundt ud.

oribe shampoo

Oribe shampoo, cirka 250 kr., net-a-porter.com

 

Sov godt

Jeg tror rent faktisk, at jeg vil sove som en sten i hele januar med denne meget fine sovemaske fra All at Sea i lækker silke og i de fineste farver. Så januar kom bare an, jeg “sover dig væk” som en prinsesse med sovemaske på.

sovemaske hygge, selvforkælelse

Sovemaske fra All at Sea, 299 kr., allatseacph

 

Mere energi i 2018

Et godt nytårsforsæt, som der kan gøres noget ved. Jeg er begyndt at tage Novo Vitas ActiveQ10 vitamintilskud, der bidrager til energistofskiftet og til at reducere træthed og udmattelse. Det skal være SLUT med at være træt, bare fordi det er vinter og mørkt, og jeg savner solen og varmen helt vildt.

At tage dette kosttilskud er faktisk en rigtig god selvforkælelse, der både der underværker på krop og sind uden at være for dyrt. Jeg tager en kapsel om dagen, og der er 120 i et glas. Efter nogle uger, kunne jeg i december mærke mere energi. Så 2018, jeg er klar …

novo-vita-active-q10 kosttilskud

Novo Vita Active Q10, 369 kr., helsemin.dk

 

Pæne bisser og badeværelse

En tandpasta i luksusklassen, kan den virkelig gøre mig glad? Ja sgu, for den er for det første utrolig pæn og pynter så fint på badeværelset. Og ja, den er ikke billig, men det er en billig form for selvforkælelse, hvor du føler dig hensat til et luksushotel.

Denne LEBON-version er med lakrids og mint og hedder Une piscine a Antibes. Den er fyldt med 100 procent naturlige, økologiske aromaer og med omhyggeligt udvalgte kvalitetsingredienser, som gør dem så sunde og delikat smagfulde. Alle varianter har en uendelig ”fri-for” liste.

De indeholder 0 parabener, triclosan, fluor, titandioxid, mineralske olier, kunstige smagsstoffer, kunstige farvestoffer og saccharin. Og så indeholder de økologisk grøn te (Camellia Sinensis) og økologisk aloe vera (Aloe Barbadensis). Materialerne er fremstillet af 100 procent bæredygtige træfibre (æskerne) og genanvendeligt aluminium (tuberne). lebon tandpasta hygge, selvforkælelse

Lebon tandpasta, 75 kr. eller 150 kr. alt efter størrelse, nærmeste forhandler oplyses på 2620 2066 eller info@brandsofbeauty.dk

Nyt at se på

At få noget nyt at se på er dejligt ved indgangen til et nyt år. Her er en billig måde at ændre udsmykningen på. Denne fine plakat trykt på lærred med ramme fra The Dybdahl Co. hedder Cacti #7305 og pynter i alle rum. Den måler 30 x 40 centimeter.

Kaktusser er kommet for at blive – og disse skal ikke engang vandes. Smart.

poster med ramme the dybdahl co, selvforkælelseIllustration med ramme, 225 kr., thedybdahlco.com

 

Frugtmåned

Januar er så pokkers lang og mørk, og alle julens hyggelige arrangementer og lys er pist væk. Vi har brug for lidt farver og vitaminer. Så jeg vil lave mig et spyd hver dag med lækker frugt og tage med på job. Det behøver ikke være dyrt, og jeg vil elske at spise det og føle mig lidt forkælet (af mig selv).

Frugt er godt for øjet og krop og pengepungen i januar. (Foto: All Over)

 

En billig spa-selvforkælelse

Januar er ofte en måned uden så mange penge, men at forkæle sig selv er vigtigt. Hos Natura Siberica kan man få behandlinger til priser, hvor alle kan være med. Bagefter føler du dig bare forkælet og lækker.

Jeg har haft prøvet en FRESH SPA-ansigtsbehandling med alger, der hedder “Kamchatka Kelp”. Den tager en time og 15 minutter og er til både tør og sensitiv hud.

Den er virkelig dejlig og forfriskende, og så er den fyldt med antioxidanter, hvilket kan mærkes i hudens elasticitet efterfølgende. Selve masken man får på lavet med alger dufter overraskende godt. Og selv om det er lidt mærkeligt at skulle ligge helt stille og med en hel maske over mund og øjne, så blev mit klaustrofobi-gen heldigvis ikke vakt.

natura siberica, selvforkælelse

Ansigtsbehandling,200 kr., fås hos Natura Siberica på Strøget i København

 

Et helt nyt rum

Et tæppe kan gøre en kæmpe forskel i ethvert rum. Januar er måneden, hvor man har brug for at se på noget nyt. Det er en billig selvforkælelse. Rustrød er en farve, der holder i hele 2018. Dette tæppe fra Ellos måler 70 x 150 centimer og er i vævet uld med frynser.

ellos tæppe, selvforkælelse

Ellos tæppe, 250 (med 50 procent rabat), ellos

 

Drik ekstralækker te

Du kan forkæle dig selv med en te som denne fra NuTe, der måske ikke er den billigste, men til gengæld både pynter i køkkenet og smager fantastisk. Denne med æble er perfekt til januar, og så smager den skønt af sensommer og er  baseret på tørrede æbler, æblemynte samt rabarber. Smager af Danmark.

nute æble, selvforkælelse

NuTe, 149 kr.,  Kan købes i specialbutikker, Magasin og Illums Bolighus

 

Læs også: Vintermode: Sådan styler du sæsonens helt store trends i vinteren 2017-2018

Læs også: Leder du efter en rød kjole? Look no further! 17 røde kjoler til julens fester

· Mere fra samme kategori ·