Læs også:

Close
oprydning houzz

Skal der styr på dit hjem? Her er 6 artikler om opbevaring, oprydning og små rum

Bolig  | 

Vi har samlet de mest populære artikler med tips til at få styr på hjemmet – især der hvor pladsen er knap

Af: Kasper Iversen, Houzz.dk

6 smarte tips til det lille studieværelse

Der kan være god brug for et par ekstra råd, når du skal indrette et lille studieværelse – for der skal både være plads til en behagelig læseplads, gode opbevaringsmuligheder og ikke mindst en hyggelig atmosfære. Tænk i alternative indretningsløsninger, og få plads til det hele i det lille nye hjem…

FÅ 6 SMARTE INDRETNINGSLØSNINGER TIL DE OPTIMALE STUDIEVÆRELSER HER!

Få det optimale ud af din lille entre

Læssevis af overtøj, sko i store stakke og nøgler, der ikke må blive væk. Det kan være noget af en udfordring at indrette entréen, der ofte er et af hjemmets mindste rum, men samtidig skal kunne en helt masse. Og samtidig kan det være et problem at finde de helt rigtige møbler til entreen.

HER ER 8 PRAKTISKE RÅD TIL AT INDRETTE HJEMMETS VELKOMSTRUM

Smid ud! Slip af med de overflødige ting, der roder hjemme hos dig

Du behøver ikke vente på det perfekte tidspunkt til at rydde ud i dit hjem, for der er altid undskyldninger for at udskyde oprydningen. Næh, det handler simpelthen om at komme i sving nu! Og det bedste er at starte med at rydde ud i det, du allerede ved, er overflødigt.

HER ER 9 TING, DER SANDSYNLIGVIS STJÆLER UNØDIG MEGET PLADS HJEMME HOS DIG

8 tips til bedre opbevaring i små hjem

Ved at kigge op kan du få øje på en helt ny verden af muligheder for opbevaring, som både sparer gulvplads til de mest nødvendige møbler og giver plads til bevægelse.

TJEK VORES 8 HÅNDGRIBELIGE TIPS TIL MERE GULVPLADS

Bor du småt? Udnytter du de få kvadratmeter optimalt

Der er som regel noget hyggeligt over små, intime rum og mindre lejligheder. Vi forbinder det med nærvær og afslapning. Men hvordan indretter du de få kvadratmeter? Der skal ofte kun små ændringer til at udnytte hver eneste millimeter i det lille hjem.

LÆS MED OG LÆR, HVORDAN DU BRUGER PLADSEN SMARTEST

Undgå 9 klassiske faldgruber i små rum

Det kræver stor omtanke og ikke mindst kreativitet at indrette små rum – uanset om det gælder værelser så små som skoæsker, bittesmå studielejligheder eller et hus med mere personlighed end plads. Og hvis du gør det rigtigt, vil skønhed og funktionalitet overstråle rummets størrelse.

houzz
Læs også:

januarfund

· Mere fra samme kategori ·