Læs også:

Close
Kvinde der strækker ud, træning, workout

Orker du det heller ikke i dag? Her er 11 argumenter for at undgå træning

Underholdning  | 

Gider du heller ikke dagens træning med din veninde? Men mangler du den perfekte undskyldning? Så er det godt, at vi har fundet på 11 argumenter for at undgå træning

Vi kender det alle sammen: Et nyt år er skudt i gang, og nu skal vi af sted til det nærmeste fitnesscenter. Selv om vi har en fast aftale med en veninde for at kunne motivere hinanden, så kan det dog stadig blive nødvendigt at bruge et af de her 11 argumenter for at undgå træning! Altså bare til de dage, hvor du ikke ooorker det.

1: “Jeg har ikke liiiiige tid i dag. Desværre!”

I en travl hverdag, hvor job, familien, veninderne, Netflix OG Instagram også skal prioriteres, kan det være svært at finde tid til at komme af sted til fitnesscenteret. Det er hårdt, men alt kan jo ikke være lige vigtigt, vel?

Veninder, smartphone, iPhone, Argumenter for at undgå træning
Instagram skal altså også passes! (Foto: Pexels)

2: “Fido kan ikke være alene hjemme”

Og du har jo i forvejen været på arbejde hele dagen. Det er synd, hvis dit kæledyr skal være alene hjemme i mange timer af gangen, og du har jo ikke lyst til at stå nede i fitnesscentret med dårlig samvittighed.

Argumenter for at undgå træning, sofa, kvinde, hund, labrador, golden retriever, stue, fjernsyn, tv
Det er meget bedre at blive hjemme og se Netflix med Fido. (Foto: All Over)

3: “Jeg gør det i morgen … Måske”

I morgen er en ny dag – og tid er en ting, mennesket ikke er herre over. Heller ikke dig.

Argumenter for at undgå træning, Optimer morgenrutinen: Sådan bliver du hurtigere klar om morgenen
I morgen er jeg frisk og udhvilet … (Foto: All Over)

4: “Jeg kommer til at svede”

4. argument i rækken er et af vores yndlingsargumenter for at undgå træning. Man kommer til at svede, hvilket er en ulempe, fordi det er ubehageligt, vådt OG lugter – og hvem ønsker det?!

Argumenter for at undgå træning, vagina, lugt, skede, normal, unormal, legeme, underliv, hormonelle udsving, menstruation, sex, graviditet, sur, syre, base, metallisk, dåse, ph værdi, mad, løg, hvidløg, asparges, citrusfrugt, ananas, grape, duft, træning, moskus, p-piller, prævention, fisk, bakteriel ubalance, trichomonas, samleje, kløe, svie, udflåd, infektion, skedesvamp, klamydia, intim, intimsæbe, hygiejne, kondom, bakterier,
Sved? Nej tak! (Foto: All Over)

5: “Vild i går, syg i dag …”

Du har været i byen aftenen før. Og ingen har jo lyst til at træne med tømmermænd. Så hellere blive hjemme og se Netflix. Og bestille en pizza! Det må helt klart være et af de bedre argumenter for at undgå træning.

Par i sengen, hun har tømmermænd. Mobil, Argumenter for at undgå træning
Vi kender det alle sammen. Festen i går var liiiiidt for crazy. Så er det umenneskeligt at træne! Du vil jo ikke dø. (Foto: All Over)

6: “Det er for varmt”

Det er utrolig varmt … og nu er det jo snart sommer, ikke? Og så vil du da hellere ligge i poolen på en pink flamingo og arbejde på sin tan!

Argumenter for at undgå træning, flamingo, flamingoer, flamingoen, dyr, fugl, trend, sommer, blogger, bloggere, badedyr, oppustelig, kitsch, kult, con amore, design, babyboom, byggeboom, usa, the pink flamingo, featherstone, lyserød
Just working on my tan. (Foto: All Over)

7: “Jeg tog trapperne på arbejdet!”

Når du tager trapperne, så får du faste baller, gratis motion, OG du forbrænder fedt. Ergo behøver du altså ikke træne … Det har du jo sådan set allerede gjort!

Trapper, Argumenter for at undgå træning
Trapperne på arbejdet må være rigeligt bevægelse for i dag. Det er jo godt for ballerne. (Foto: Pexels)

8: “Mit træningstøj er ikke blevet vasket”

Du har ”glemt” at vaske dit træningstøj, og ingen har lyst til at tage ned i fitnesscenteret i træningstøj, som ikke er blevet vasket. Så lugter du jo, allerede inden du går i gang med træningen. Det er ikke meningen!

Vasketøj, laundry, vaskemaskine, Argumenter for at undgå træning
Træningstøjet er ikke rent. Det var ærgerligt … (Foto: Pexels)

9: “Jeg magter ikke at tørre mit hår, efter jeg har været i bad”

Det er en evig struggle. Efter træning, så skal du i bad. Og så skal du fønne hår, så det ikke stivner, når du kommer udenfor i kulden (for så bliver du også syg!). Og det tager altid så lang tid. Der er så mange andre ting, der er din tid mere værd.

Føntørrer, fønne, badekåbe, hår, Argumenter for at undgå træning
Føntørring? Det bliver et stort NEJ herfra. (Foto: Pexels)

10: “Det regner!”

Som om vejen til fitnesscenteret ikke er lang nok i forvejen. Den bliver endnu længere, når det regner. Helt ærligt: Hvem har lyst til at træne i vådt træningstøj og med vådt hår? Et af de bedste argumenter for at undgå træning!

Paraply, regnvejr, regndråber, Argumenter for at undgå træning
Vi vil meget hellere ud og hoppe i vandpytter eller måske danse en soldans? (Foto: Pexels)

11: “Hvis jeg bliver hjemme, kan jeg se Stranger Things færdig”

Resten af sæson to ser jo ikke sig selv. Og det er jo rimelig vigtigt, ikk’? FOMO!

, winona ryder, david habour, duffer duffer brothers, finn wolfhard, gaten matarazzo,  caleb mclaughlin, noah schnapp, dustin, lucas, will, mike, eleven, stranger things, millie bobbie, stranger things, anerkendelse, linnea berthelsen, stranger things, kali, serie, netflix, 1980, show, skuespiller, skuespillerinde, Argumenter for at undgå træning
Hvem kan sige nej til dem her? (Foto: Netflix)

Læs også: 10 ærlige opdateringer om (at hade) træning

Læs også: Streamingguide

· Mere fra samme kategori ·