Læs også:

Close
badeværelse, toilet, vaskesvamp, rengøre, rengøring, hygiejne

Studie: Kvinder er lykkeligst, når kæresten er grimmest

Nyheder  | 

Et nyt studie viser, at kvinder er lykkeligst i parforhold, hvor manden er mindst attraktiv

De fleste af os drømmer om, at vores eneste ene er en mand, der er sjov, omsorgsfuld, intelligent, får os til at grine, er en værdig partner og så må de også gerne være herrelækre.

Et studie fra Florida State University viser dog, at kvinder er lykkeligst i parforhold, hvor de er pænere end deres mand.

Læs mere: 3 kvinder fortæller: Jeg mødte min kæreste på Tinder

badeværelse, toilet, vaskesvamp, rengøre, rengøring, hygiejne
Parforhold, hvor manden er mindst attraktiv, er de lykkeligste, siger forskere bag nyt studie. (Foto: All Over)

Mindre attraktive mænd er sødest

Forskerne analyserede 113 forskellige par fra Texas. Alle parrene var i slut-tyverne og var lige blevet gift. Evaluarer fra Southern Methodist University og Florida State University vurderede parrene efter, hvor attraktive de var.

Endelig skulle parrene svare på spørgsmål om deres ønsker om at holde sig i form og være attraktive.

Forskerne fandt frem til, at i de forhold, hvor manden var mindst attraktiv ville han være mere tilbøjelig til at kompensere ved at være sød ved sin kæreste.

Se også: 5 grunde til, at du ALDRIG skal fake en orgasme

date, dating, dårlige dates, dårlig date, tinder, tinder-app, tinder-dating, mænd, kvinder, kærlighed, forhold, parforhold, sex, kærlighed
Mænd, der føler, at de har lavet en overscoring er sødere ved deres kærester. (Foto: All Over)

Små søde handlinger som gaver, seksuelle tjenester og ekstra husarbejdet er blandt de ting, mændene brugte til at kompensere for deres udseende.

Dette gjorde til gengæld, at kvinderne følte sig mere påskønnede og derfor var gladere, hvilket i sidste ende styrkede parforholdet.

– Mændene var i bund og grund mere investerede i forholdet og i at gøre deres hustruer glade, når de selv følte, at de havde fået en ret god handel, konkluderede studiet.

Læs også: Par afslører de mærkelige ting, de laver, når de er helt alene

attraktiv, parforhold, par, mænd, kvinder, mand, kvinde, hustru, ægtemand, ægteskab, gift, ægtepar, sex, hjælp, gaver, overscoring, diæt, slankekur, træning, overtræning, dårlig selvtillid, god selvtillid, lykkelig, kærlighed, tiltrækkende, grim, flot, pæn, smuk
Mænd er mere tilbøjelige til at hjælpe til i hjemmet, hvis de føler, de har scoret over deres eget niveau. (Foto: All Over)

Flotte mænd gør kvinder ulykkelige

Til gengæld fandt forskerne også ud af, at hvor mindre attraktive mænd gav glade hustruer, så gjorde smukke mænd deres koner knap så lykkelige.

Det skyldes, at kvinderne føler pres om at holde sig i god form, fordi deres mænd er pæne. Særligt, hvis kvinden er meget mindre attraktiv end sin partner. Det fører til, at kvinderne i højere grad går på slankekur og bliver besatte af at træne.

Se også: Nordiske kvinder føler sig presset til at træne mere – presset kommer fra et trist sted

Komikeren Celeste Barber gør grin med kendte kvinders Instagram-profiler. Flere medier har påpeget, at Barbers mand er meget pænere end hende, men det virker ikke til at påvirke hverken hende eller hendes ægtemand. Heldigvis. 

https://www.instagram.com/p/BT4rJ3kFtU-/?taken-by=celestebarber

· Mere fra samme kategori ·