Læs også:

Close
skønheden og udyret, nyheder, filmnyheder, nye film, 2017, viaplay, streaming, guide, filmguide, streamingguide

Streamingguide: Nye film og serier på Viaplay i december 2017

Kultur  | 

Mangler du en god film eller serie at se med veninderne eller familien? December er filmmåneden over dem alle – her kommer en oversigt over de nye film og serier på Viaplay i december 2017

December er manges yndlingsmåned, og det er der en masse grunde til. Udover jul, hygge og æbleskiver er december nemlig også tiden, hvor vi hygger os med familie og venner. Det sker ofte med en række filmaftener, hvor vi lader os forføre af streamingtjenesternes nye og spændende film og serier. Men hvad kommer der i december? Her får du en konkret oversigt over de nye film på Viaplay i december 2017.

Læs også: Streamingguide: Disse serier skal du se i efteråret

Skønheden og udyret

nye film, film, streaming, viaplay, 2017, december, streamingguide, guide, filmguide
Vi kender og elsker alle Disneys klassiker Skønheden og Udyret. Nu er den her med virkelige mennesker, men stadig mindst lige så fortryllende og eventyrlig som tidligere. Premiere på Viaplay 1. december. (Foto: All Over)

Historien i hvad der er blevet omtalt som en af årets flotteste film er nogenlunde den samme, men alligevel med nogle overraskelser, som vi ikke tidligere har set i historien om skønheden og udyret. Belle (Emma Watson, Harry Potter) spiller rollen som den smukke og kloge bondepige fra en lille landsby, der drømmer om eventyr og et bedre liv.

I et desperat forsøg på at redde sin far fra en grum skæbne, lader Belle sig tage til fange af det ensomme udyr på hans forbandede slot. Men alt er ikke, hvad det ser ud til at være, og Belle finder hurtigt ud af, at der er mere ved udyret end hans skræmmende udseende og ustyrlige temperament.

Denne udgave af klassikeren er magisk, fortryllende og helt igennem fantastisk lavet, og derfor får den gamle Disney-klassiker helt nyt liv i denne fantastiske indspilning, der uden tvivl er værd at se, også selvom du er stor fan af originalen.

Læs også: Anmeldelse af Skønheden og Udyret: Hvorfor lave om på noget, der virker?

La La Land

La La Land er en romantisk film om drømme, kærlighed og budskabet om, at man aldrig skal give op. Filmen har premiere på Viaplay 1. december 2017. (Foto: Viaplay)

En af årets absolut største film er La La Land, der ved Oscar-uddelingen i vinters vandt utrolig mange priser. Det er der mange gode grunde til: Filmen har to af verdens største skuespillere på rollelisten, i den mandlige og kvindelige hovedrolle finder vi nemlig Emma Stone (Niceville) og Ryan Gosling (Driver). 

De to har tidligere spillet forelskede, det var i filmen Crazy, Stupid, Love. fra 2011. Men kærlighedshistorien, der udspiller sig i La La Land, løfter kærligheden og romantikken op på et hidtil ukendt niveau, hvilket gør filmen endnu mere storslået.

I filmen møder vi Mia, der drømmer om at blive skuespiller og Sebastian, der bliver fyrret fra sit job som pianist. De forelsker sig hovedkuls i hinanden, mens de kæmper en hård kamp for at få succes og nå deres drømme.

Baby Driver

filmnyheder, film, nye film, viaplay, nyheder, 2017, streaming, streamingguide, guide, film
Ansel Elgort har efterhånden været med i en god håndfuld film, vi kender ham for eksempel fra The Fault In Our Stars og Divergent. Filmen har premiere på Viaplay  11. december. (Foto: © 2017 TriStar Pictures, Inc. and MRC I)

Baby Driver byder på både action, krimi og spænding: I filmen møder vi den unge forældreløse Baby (Ansel Elgort), der, efter at være havnet i massiv gæld, er tvunget til at arbejde for den kriminelle Doc (Kevin Spacey). For at betale sin store gæld af, agerer Baby flugtchauffør ved Docs mange røverrier.

Men alt forandrer sig, da Baby møder den smukke Debora, og de forelsker sig. Nu vil Baby ud af det kriminelle miljø, men det er lettere sagt end gjort, da Doc får ham overtalt til en sidste tur bag rettet. Det skal bare vise sig at være en langt mere besværlig opgave end først antaget.

En af de elementer, filmen især er blevet rost for, er musikken, som fungerer som Babys soundtrack til livet, og som han hele tiden lytter til, hvad end han bare går på gaden eller køber kaffe. Baby Driver er blevet omtalt som værende en af årets største film.

Læs også: Anmeldelse af Baby Driver: Letfordøjelig action og kvalmende kærlighed

The Revenant

film, nye film, filmnyheder, filmguide, guide, viaplay, streaming, filmstreaming, viaplay
The Revenant blev kendt som filmen, der endelig skaffede Leonardo DiCaprio en Oscar. Udover helt fantastisk skuespil fra Leos side, har filmen en masse andet at byde på. Premiere på Viaplay 5. december. (Foto: © 2016 Twentieth Century Fox)

En af de mest omtalte og største film fra 2015 er The Revenant med Leonardo DiCaprio i hovedrollen som pelsjægeren Hugh Glass. Handlingen foregår i 1920’erne, hvor Glass sammen med sin søn Hawk drager på en ekspedition, hvis formål er at lede en gruppe pelsjægere gennem det barske og kolde landskab.

Men missionen går ikke helt som forventet, da Glass halvvejs gennem ekspeditionen bliver hårdt såret af en bjørn. Mændende vender om for at hente hjælp, og efterlader Glass, sønnen Hawk og pelsjægeren Fitzgerald tilbage. Det valg får fatale konsekvenser og efterlader Glass med en enkelt mål: Hævn.

The Revenant var nomineret til hele 12 Oscars, hvilket understreger hvor storslået filmen er. Ud af de 12 nomineringer vandt filmen tre for henholdvis Bedste mandlige skuespiller, Bedste instruktør og Bedste fotografering.

Læs også: Disse internationale serier og film har danske skuespillere på rollelisterne

Gossip Girl

serie, serier, tv-serie, nyheder, filmnyheder, viaplay, streaming, streamingguide, guide, filmguide
Hvis du ikke allerede har ladet dig forføre af de unges dramatiske og priviligerede liv på Upper East Side, så har du chancen nu, hvor alle seks sæsoner af den populære serie får premiere på Viaplay 1. december. (Foto: © 2007 Warner Bros. Entertainment Inc.)

“Xo Xo … Gossip Girl”. Sådan afsluttes alle beskederne fra den mystiske Gossip Girl, der spreder rygter, offentligører hemmeligheder og skriver sladder om alle eleverne på på Constance Billard School for Girls og St. Jude’s School for Boys. Her bliver især Serena Van Der Woodsen (Blake Lively), Blair Waldorf (Leighton Meester) og deres venner, kærester, familier og andre bekendtskaber genstand for opmærksomhed. Men hvorfor?

En af verdens største og mest omtalte ungdomsserier er tilbage på Viaplay. Hvis du er til drama, intriger, drama og mere drama, så vil den her serie opsluge din december. I Gossip Girl følger vi de unge og priviligerede fra New Yorks Upper East Side. Vi er med på deres op- og nedture, vi følger deres udvikling (og tilbagefald), og så får vi lov til at følge alt dramaet på solid afstand.

Absentia

tv-serie, serie, serieguide, nyheder, nye film, filmnyheder, serienyheder, streamingguide, streaming, guide, tv, viaplay
Hvis du elsker FBI-serier, krimi, drama og spænding, så er Absentia lige noget for dig! Serien får premiere på Viaplay 5. december. (Foto:© 2017 Sony Pictures Television Inc. All Rights Reserved)

Absentia skulle være helt fantastiske, hvis man lytter til flere anmeldere. Serien handler FBI-agent Emily Byrnes’ (Stana Katic, Castle) forsvinden. Hun forsvinder under mystiske omstændigheder – en sag der involverer en seriemorder – og bliver senere erklæret død “in absentia”.

Men seks år senere bliver hun fundet: Næsten mere død end levende og uden hukommelse over de sidste seks års hændelser. Efterfølgende må hun kæmpe for at genvinde sin identitet, familie, troværdighed og ikke mindst sin uskyld, da hun finder ud af, at hun er hovedmistænkt i en lang række mord.

Læs også: Anmeldelse af Blindspot: 23 afsnits ren guf til krimi-junkierne

· Mere fra samme kategori ·