Læs også:

Close
julegaveoensker redaktionens

Kære julemand, her er redaktionens julegaveønsker

Mode  | 

Listen er lang, men nu har vi begrænset os og fundet to ting hver. Her er hvad vi ønsker os. Der er julegaveønsker i flere genre og prisklasser. Vi drømmer stadig …

 

Camilla K: Det realistiske gaveønske

Siden jeg var lille, har jeg altid haft en stor forkærlighed for smykker: Smykker i alverdens farver, størrelser og afskygninger. Med tiden er jeg blevet mere selvbevidst og selektiv. Jeg foretrækker sterling sølv og gerne noget, der er stilrent og simpelt – eller fuldstændig over the top, glitrende og bling bling.

I år har jeg kastet min kærlighed på de fine og simple små creol-øreringe fra Jane Kønig. De er gudesmukke!

gave, gaver, julegaver, jul, gaveønsker, ønsker, ønskeseddel, inspiration

Lille creol-ørering, 600 kr., Jane Kønig

Camilla K: Det uopnåelige og evige gaveønske

Hvis der er noget, jeg har drømt om så længe, jeg kan huske, så er det Mulberrys klassiske Bayswater-taske. Er du vimmer, hvor er den bare noget af det smukkeste og mest klassiske, jeg nogensinde har set. Modellen, jeg har kastet min betingelsesløse kærlighed på, hedder Heritage Bayswater, og den bliver betragtet som et ikon for brandet.

Jeg ved godt, at den med næsten 99 procents sikkerhed aldrig ville ligge under juletræet, men en pige har lov at drømme — og kære julemand, jeg har bare været så sød i år!

jul, julegave, gave, gaver, ønsker, gaveønsker, inspiration,

Taske fra Mulberry, 9.000 kr., Mulberry

 

Benedikte: Det realistiske gaveønske

Jeg vil ikke betegne mig selv som strømpebukseentusiast, men jeg forbruger immervæk en pæn bunke af især de sorte varianter på sådan et år. Jeg går nærmest ikke i bukser, udelukkende nederdele og kjoler, og fordi vi bor i Dnamark, skal der en del strømpebukser til!

Derfor ønsker jeg mig altid sorte strømpebukser – og gerne dem fra Wolford, for de løber ikke, selv om jeg slider hul i fødderne.

Jeg ved godt, det lyder som et ganske kedeligt gaveønske, men det er noget, jeg helt sikkert kommer til at bruge!

Matte, let gennemsigtige, sorte strømpebukser i 80 denier, 275 kr., Wolford

 

Benedikte: Det urealistiske juleønske

Jeg er bidt af en gal hund. Nej, vent. Det er ikke sådan ment. Jeg elsker nemlig hunde, og jeg har altid drømt om selv at få en. Jeg bor dog i lejlighed, og så længe jeg gør det, bliver ønsket ikke opfyldt. I stedet låner jeg nogle gange nogle hunde fra familiemedlemmer. Det er bare ikke helt det samme, vel?

hund, hvalp, golden retriever, kæledyr, Altså har I SET en golden retriever?! Nååårh! (Foto: Pexels)
Altså har I SET en golden retriever?! Nååårh! (Foto: Pexels)

Camilla F: Det realistiske gaveønske

Min indretningsstil er en blanding af gamle sager med historie, praktiske og lidt billigere løsninger (læs: IKEA), og kitsch. Jeg elsker ting, der er så grimme, at man ikke kan andet end at elske dem. Flamingolampen er lige netop en af de ting.

Bortset fra kaktusser er flamingoer noget af det, jeg elsker mest. Den pink fugl lyser op, og lampen her vil pynte sammen med mine tre glasflamingoer i vindueskarmen.

flamingo, lampe, pink flamingo

Neon flamingo-lampe, 335 kroner, Radbag

Camilla F: Det urealistiske juleønske

Det største ønske er noget, jeg efterhånden har drømt om i flere år. Den ultimative og urealistiske gave dette år vil være en fuldt betalt rejse gennem Mellem- og Sydamerika.

Min kæreste og jeg har længe drømt om at sætte livet på pause i tre måneder, pakke rygsækkene og starte ud i Mexico, fortsætte til Honduras, Costa Rica, Panama, Colombia, Peru, Brasilien, Chile og Argentina med et smut forbi Cuba.

Det bliver helt sikkert en drøm, vi opfylder en dag, men det bliver nok nærmere en tur, vi sparer op til sammen.

rejse, roadtrip, mellemamerika, sydamerika,
En rejse rundt i Mellem- og Sydamerika er helt klart min urealistiske drømmegave i år. (Foto: Pexels)

Miriam: Det realistiske juleønske

Jeg har længe skiftet mellem lange og korte vinterstøvler, vinter-sneaks og mange andre skotyper, men jeg har aldrig fundet et par, hvor jeg tænkte, at dem ville jeg elske resten af mit liv. Indtil nu, hvor jeg har fundet dem! Jeg gik forbi Skoringen, og der stod de i udstillingsvinduet og lyste op.

Jeg blev forelsket i et par vinterstøvler fra Dr. Martens, jeg bare eje.

vinterstøvler, støvler, dr martens, juleønske, jul, december, julegave

Dr. Martens damestøvle i sort, 1.600 kr., Skoringen

Miriam: Det uopnåelige, men håbefulde juleønske

“Kære Julemand. Jeg ønsker mig vinderkuponen i Eurojackpot. Kærlig hilsen Miriam.”

Er det for meget at forlange af Julemanden?

eurojackpot, ønske, jul, julegave, juleønske
Miriam kan jo være heldig … (Foto: All Over)

 

Tina: Det realistiske juleønske

Hvis nu jeg ikke kan få kronprinsen, må jeg jo nøjes med en bog om ham. Den ønsker jeg mig. Den skal læses i juledagene med joggingtøj og tykke sokker sammen med en kande te. Mere julehyggeligt kan det ikke blive!

Under bjælken er efter sigende et spændende portræt af vores Kronprins, skrevet af Jens Andersen. Den er opdelt i otte kapitler om både mennesket og monarkens liv.

 bog kronprins frederik

Bog om Kronprins Frederik, 349,95 kr., saxo.com

Tina: Det uopnåelige, men varme juleønske

Hvert år, når alle julens hyggelige arrangementer er ved at være slut, og januar venter med 31 dage (31 DAGE!!!), så tænker jeg kun på varme. Ligge i solen og føle kroppen blive varmet op. Drømmer jeg stort, tænker jeg på en rejse langt væk, i lang tid. Og jeg kigger og drømmer.

Som for eksempel denne fra Peacocktravel, hvor man er på cruise i 120 dage. WTF. 120 nætters World Cruise med Silver Whisper. Eventyret starter med flyrejse på Business Class til Los Angeles den 5. januar 2018, og slutter først 8. marts i Roms havneby. Jeg drømmer og tænker på alle de lande, som for eksempel, New Zealand, Indonesien, Hawaii og Oman, man sejler til.

Jeg drømmer videre …

cruise drømmerejse
Lige der er jeg – i mine drømme … (Foto: Pexels)

120 dages cruise, fra 388.990 kr., peacocktravel.dk

 

Læs også: Streaming-guide: 5 uundværlige serier til december

Læs også: Skal du rejse denne vinter? Undgå disse 5 lufthavne, hvis du hader forsinkelser

· Mere fra samme kategori ·