Læs også:

Close
Hyggetøj (Foto: Pexels)

Hold på varmen og hyggen: Hyggetøj til december og januar

Mode  | 

December er både kold og travl, men ikke mindst hyggelig. Så når du hygger derhjemme findes der ikke noget bedre end et behageligt og varmt sæt hyggetøj. Her kommer vores favorit hyggetøj til de kolde vintermåneder

December er en yderst travl måned: Hvad end du farer rundt efter de sidste julegaver, arbejder over for at kunne betale dem, eller har pakket dig selv ind i selvmedlidenhed over din skriftlige eksamen, så bliver livet bare så meget bedre, når du kan iklæde dig et hyggeligt, afslappende og vamset sæt hyggetøj – og hvor er der bare meget at vælge mellem!

Hættetrøje i fleece

Hvis du er kæmpe fan af hyggetøj, der sidder løst og samtidig gør det muligt at pakke sig godt og grundigt ind, så er den her et must i dit skab! Den er næsten knælang, superbamset og varm, da stoffet er fleece.

For lige at gøre den skridtet mere cozy, så har den en kæmgurulomme foran og hætte bagtil. Det bliver ikke bedre end det – og det gør det så alligevel: Lige nu er den nemlig på tilbud!

nattøj, hyggetøj, afslapning, hygge, kold, kulde, december, hjemme, ro

Hættetrøje i fleece, 174 kr., H&M

Kærlighedssokker

Kærlighedshygge fra Hunkemöller. De er både julede og hyggelige, for med disse hjemmesokker kommer du i den helt rette, afslappede stemning! Sokkerne har en superblød inderside samt skridsikker sål på undersiden.

hunkemøller strømper hjerter hygge

Hunkemöller sokker, 149,95 kr., hunkemoller

Sødt sæt med print 

Nogle gange er det bare rart at tulle rundt i sin egen verden derhjemme. Og det gøres altså bare bedst i et hyggesæt med print: Først og fremmest ser det ret sødt ud med matchende dele, og for det andet pifter print hverdagen lidt op.

Dette lyserøde sæt med koalaer er ikke til at stå for – se, hvor søde de er! Stoffet er 95 procent viscose og 5 procent elastan og derfor superbehageligt at have på.

nattøj, hyggetøj, afslapning, jul, december, kold, kulde, hygge

Hyggesæt med Koalaer, 349 kt., Nelly

 

Enhjørninge-morgenkåbe

Det behøver ikke være morgen, for at du kan iklæde dig denne lyserøde drøm med enhjørningehorn, der gør dagen lidt mere magisk, end den ellers ville blive. Udover at du kommer til at se supernuttet ud, og får en god grund til at tage ekstra mange snap-selfies, så er den også virkelig blød og strammer på ingen måde, når du skal lounge på sofaen.

asos, enhjørneningehorn, badekåbe, morgenkåbe

Badekåbe, 240 kr., asos

 

Shorts til weekendhygge

Dejlige comfy shorts fra Hunkemöller med flot stjerneprint i sweatshirtstof. Så er vi klar til at hygge!

hunkemøller shorts hygge

Hunkemöller shorts, 169,95 kr., hunkemoller

De bamsede sutsko

Når kulden er værst udenfor, kan det hurtigt blive lidt fodkoldt derhjemme. Derfor er der intet bedre end et par varme, behagelige og hyggelige sutsko. Jo mere bamsede, de er, jo hyggeligere er de at trisse rundt i. Så hvis du vil have varme fødder og et par sutsko, som din familie og veninder uden tvivl vil misunde, så er de her ultrabløde sutsko et godt bud!

sutsko, hyggetøj, nattøj, hygge, jul, december, afslapning, kulde, varme,

Roxy Slippers, 595 kr., Lexington

Hygge-trøjen

Denne trøje fra Hunkemöller er perfekt til en hyggedag, og du kan nøjes med at have en top under, for den luner dejligt. Og så er den også ret pæn – næsten fashionabel!

Læs også: Vintermode: Sådan styler du sæsonens helt store trends i vinteren 2017-2018

hunkemøller trøje hygge

Hunkemöller trøje, 299,95 kr., hunkemoller

Julede natbukser

De fleste kvinder har et hav af natbukser liggende, og det er der en meget simpel grund til: DE ER FANTASTISKE! Der er intet bedre end at komme hjem og hoppe i et par løse og behagelige natbukser. Fleece er bare det lækreste at iklæde sig i de kolde måneder, og så er det da bare ekstremt sødt med et julet mønster her i december, hva’?

hyggetøj, natbukser, nattøj, afslapning, hygge, december, kulde, varme, hyggeJulede natbukser i fleece, 129 kr., H&M

Hygge er lig med varme

Dertil hører en varmedunk, og denne med Rudolf fra Hunkemöller er da ikke til at stå for! Så fyld den op med varmt vand, på med hyggetøjet og tænd for filmen.varmedunk hunkemøller

Hunkemöller varmedunk, 149,95 kr., hunkemoller

Cardiganhygge

Den er både hyggelig og pæn, ja så pæn, så den nemt også kan bruges i hverdagen. Den er i bouclé og fra Rituals, og er blød med blød på.

cardigan rituals hygge

Rituals cardigan, 805 kr., rituals.dk

Hygge-badekåben

Denne fleecebadekåbe fra Hunkemöller er så blød, at du vil nægte at tage den af igen! Farven er fin, og det samme er de små ræve på lommerne.

hunkemøller badekåbe hyggetøj

Hunkemöller badekåbe, 349,95 kr., hunkemoller

 

Læs også: Nye film og serier på Viaplay i december 2017

· Mere fra samme kategori ·