Læs også:

Close
glimmer glimmer glimmer

Glimmer og glitter: I din bolig, på dit tøj og i dine beautyprodukter

Annonce · Reklamelinks er markeret  | 

December er bare sæson for glimmer og glitter, der gerne skal være alle vegne: Vores tøj skal glitre, vores makeup skal glitre og vores bolig må i juletiden gerne være overdekoreret med glimmer. Se vores favoritter her

Hvem elsker ikke ting, der glimter og glitrer? Præcis min pointe. Jeg har i hvert fald en svaghed for alt, der har det mindste shine, og kan man nogensinde få nok glitter i sit liv? I think not. I december har vi endda en legitim undskyldning for også at lade vores hjem flyde over af julepynt dekoreret med glimmer, og så kan vi jo altid finde en kjole med glitter og palietter til nytår. Men hvis du er glimmer-entusiast, så findes der mange andre produkter, du kan købe!

Glimmerstiletter – intet lavere kan gøre det!

Okay, måske vil nogle lavere glittersko også se godt ud, det er jo trods alt glitter, men hvis du kan gå i sådan et par sataner her, så er nytår AFTENEN.

Sølv-pumps, 999 kr., Steve Madden (reklamelink)

Økologisk limited edition glimmersæt

Nu handler december jo primært om næstekærlighed og glæden ved at give til andre. Men hvad med glæden ved at give til dig selv? Må jeg foreslå dette lækre sæt fra Ecooking, der består af en 300 milliliter kropssæbe, 100 milliliter olie og en lip balm? Alle produkterne er økologiske, nærende og fugtgivende, og så er de også utrolig smukke at have stående.

sæbe, glimmer, glitter, skønhed, krop, forkælelse

Økologisk sæbesæt, 399 kr., Bahne

Juletræ med glimmer

Hvis du stadig mangler af julehygge derhjemme, er de her små champagnefarvede juletræer med glimmer fra Chic Antique ikke til at stå for. De kan både hænge på juletræet, i vinduerne, på troldegrene, eller hvad du nu ellers finder på. Selve juletræet er seks centimeter højt.

julepynt, glimmer, glitter, bolig, pynt, indretning, musthave, bolig,

Juletræ, 25 kr., LeneBlinkenberg

Rosegold clutch

Du kan også bruge den som cross body-taske, hvis du bruger guldkæden, men begge variationer får denne smukke rosegold-glimmertaske til at shine!

Clutch, 189 kr., Bubbleroom (reklamelink)

Glimmerkjolen

Hvert nytår er jeg på jagt efter en glimmerkjole – jeg kan ikke forklare hvorfor, men de er bare så dragende. Se for eksempel denne fine sag fra NLY One: Den har vide ærmer, et bånd i taljen, der bindes i siden og lynlås i ryggen – og så er den selvfølgelig foret, så den er til at holde ud at have på. Det er da en keeper.

kjole, glimmer, glitter, mode, nytår

Sequin Wrap Dress, 320 kr., Nelly

Glimmerlys

Duftlys i glasbeholder med fin etiket med en duft af grantræer. Brændetid 20 timer.

hm duftlys

Duftlys fra H&M, 39 kr., H&M

Diskret glimmer til fingerspidserne

Glimmerneglelak er en klassiker. Her er en mere nedtonet version fra MaxFactor, som er anvendelig, selv om det ikke nødvendigvis er nytårsaften. Derudover er den også billig og pæn – grænsende til helt elegant!

Neglelak, 79 kr., Stylepit (reklamelink)

Blå glimmerkjole med sving i skørtet

Som en stjerneklar nattehimmel med det der helt perfekte snit og en rar ærmelængde til vinterens fester.

Glimmerkjole, 599,95 kr., Stylepit (reklamelink)

Shine bright like a diamond

Jeg elsker smykker, jeg elsker ting, der glimter, og jeg ELSKER ting, der glitrer på mine fingre. Jo større, jo bedre. Så kan folk ligesom også se det på lang afstand, ikke?

Derfor har jeg kastet al min kærlighed på denne smukke Gracefull Isabel-ring fra Abelstedt. Ringen er i sterlingsølv med facetslebne krystaller og måler syv millimeter i breden. Den er ikke helt billig, men til gengæld er det en investering for livet!

Gracefull Isabel ring, 795 kr., Abelstedt

Glimmertræ

Eksklusivt juletræ fra Lene Bjerre i 42 centimeters højde. Mærk julestemningen sprede sig i hele rummet, når du placerer dette smukke juletræ på julebordet eller på et flot dekorationsfad mikset med levende lys, kogler og andet smukt julepynt, der passer til både årstiden og humøret.

serafina-juletrae lene bjerre

Juletræ fra Lene Bjerre, 399,95 kr., lenebjerre

Glimmerspray til fritsen

Spray lidt lækker olie i håret, og tiltræk lys, så du får masser af shine i lokkerne. Olien fra Maroccan Oil er meget drøj i brug, så brug kun en lille smule – så har du den også i længere tid.

Glimmerspray, 129 kr., Nice Hair (reklamelink)

Timeglas i guldversion

Lidt glimmer og guld er dejligt i lejligheden. Det er lige, hvad dette timeglas fra ellos kan klare. Det løber igennem på cirka seks minutter.

timeglas ellos

Ellos timeglas, 99 kr., ellos (reklamelink)

 

Læs også: Nytårskjoler: Hop ind i 2018 i en smuk kjole på budget – 33 kjoler under 1.000 kroner

· Mere fra samme kategori ·