Læs også:

Close
Anmeldelse: Skønheden og Udyret

Bedste film i 2017: Top 10 baseret på biografgængernes anmeldelser

Underholdning  | 

Mangler du noget underholdning i din juleferie? Så læs med, her får du nemlig en liste over de 10 bedste film i 2017

Hvilke var de 10 bedste film i 2017? Her får du svaret. De følgende 10 film er nemlig de højest rangerede af samtlige film, der udkom i 2017. I hvert fald, hvis man kigger på det gennemsnitlige antal stjerner i anmeldelserne på film og tv-sitet IMDB. Er du enig?

1. Blade Runner 2049

Den originale film “Blade Runner” foregår i 2019, hvor mange er flyttet væk fra jorden, fordi den er dybt forurenet. Man er flyttet i rumkolonier, og her har man bygget syntetiske mennesker, replikanter, som arbejdskraft. Men replikanterne er begyndt at rejse tilbage til jorden, og her er de ikke velkomne. Det er Blade Runners opgave at fange dem.

Blade Runner 2049 foregår 30 år senere, nemlig i 2049. Her er alle de tidligere replikanter erstattet med nogle mere føjelige slaver, som er ude af stand til at såre mennesker, men der er stadig nogle få af de oprørske replikanter tilbage. Her er det officer K’s opgave at få dem fjernet.

Han gør en opdagelse undervejs, som truer med at fjerne forskellene mellem slaverne og deres herskere. Han bliver beordret til at slette alle spor af denne opdagelse, som I naturligvis må se filmen for at finde ud af, hvad er.

Blade Runner 2049 har fået 8,4 stjerner på IMDB.

bedste film i 2017, bladerunner, 2049, movie, future, robot, bedstefilm
Hovedpersonen K gør en kæmpe opdagelse, som vender op og ned på hele forholdet mellem slavernerne og herskerne i denne film. (Foto: UIP. All rights reserved)

2. Star Wars – The Last Jedi

Denne film er en fortsættelse til Star Wars – The Force Awakens. Her fortsætter Rey, Finn og Poe kampen mod den meget magtsyge Kylo Ren. Rey tager ud for at finde Luke Skywalker, som er oprørernes sidste håb.

Men efter Luke mistede Ben Solo til den mørke side, har han mistet troen på Jediriddernes tradition og vil derfor ikke følge med hende tilbage for at hjælpe oprørerne. Det er nu op til Rey at få overtalt Luke til at tage med tilbage.

Star Wars – The Last Jedi har fået 8,3 stjerner på IMDB.

bedste film i 2017, starwars, jedi, film, disney, bedste film
I den nyeste film i serien Star Wars, kæmper de stadig mod det onde. Rey har fundet Luke og vil overbevise ham om at komme og hjælpe dem i kampen. Men det er ikke let, for Luke har mistet troen på Jediriddernes traditioner. (Foto: Disney. All rights reserved)

3. Dunkirk

Filmen bygger på virkelige hændelser som fandt sted under 2. verdenskrig i Frankrig. De omkring 400.000 soldater fra Belgien, Frankrig og Storbritannien er omringet af de tyske soldater og har havet bag sig. De meget trætte soldater kan skimte den engelske styrke i horisonten, men styrken kan ikke sende en redningsaktion til hjælp. De er fanget i en umulig situation, så nu er det op til de civile at redde dem alle sammen.

Dunkirk har fået 8,2 stjerner på IMDB.

4. Logan

Den nye Logan-film foregår i år 2029, og mutanterne er meget tæt på at være udryddet fra jorden. Logan, som også er kendt som Wolverine, drikker dagene væk, samtidig med at han arbejder som chauffør ved den mexicanske grænse.

Hans allierede Professor X er alvorligt syg, og da en ung pige en dag dukker op, vender hun op og ned på hele deres verden.

Logan har fået 8,1 stjerner på IMDB, og det giver filmen en fjerdeplads på listen over bedste film i 2017.

bedste film i 2017, logan, wolverine, superhero, superhuman, film, movie
Den nye film med Logan, hvor mutanterne er næsten udryddet. Da Logan møder en lille pige, vender det op og ned på hele Logans verden. (Foto: 20TH CENTURY FOX. All rights reserved.)

5. Thor: Ragnarok

I den tredje film om Thor, bliver han i starten besejret af dødsgudinden Hel, som truer med at ødelægge Asgård. Thor ender i den anden ende af universet uden sin mægtige hammer – og her begynder den femte bedste film i 2017.

For at forhindre fangenskab og verdens undergang må han kæmpe mod sin Avengers-allierede ven Hulk. Derefter skal han nå tilbage til Asgård for at stoppe den onde Hel, inden det er for sent.

Thor har fået 8,1 stjerner på IMDB.

bedste film i 2017, thor, ragnarok, film, marvel, bedste film
Den tredje film om guden Thor, som endnu en gang skal besejre de onde og kæmpe om verdens overlevelse! (Foto: Disney. All rights reserved)

6. Baby Driver

Baby Driver er en action komedie, som handler om en ung flugtbillist, der bliver kaldt for Baby. Han arbejder for den kriminelle Doc, som sender ham ud på forskellige røverier sammen med nogle andre kriminelle.

En dag møder Baby den smukke Debora, som han med det samme bliver forelsket i. Men bedst som Baby tror, at livet som kriminel er overstået, afpresser Doc ham til et sidste røveri, som vender op og ned på alt.

Baby Driver har fået 7,8 stjerner på IMDB.

bedste film i 2017, babydriver, love, movie, night, hygge, bedstefilm
Baby driver handler om en kriminel fyr, som bliver hovedkulds forelsket og nu skal kæmpe sig ud af den kriminelle verden. Den har givet Ansel Elgort en plads på listen med de bedste film i 2017. (Foto: UIP. All rights reserved)

7. It

Denne gyser er baseret på bogen It, som er skrevet af Stephen King. Handlingen foregår i 1988, hvor flere børn er forsvundet fra byen Derry. Da hovedpersonen Bill’s lillebror forsvinder, starter han en jagt sammen med sine venner for at finde ham.

De søger ned i byens kloaker, hvor klovnen Pennywise venter. Bill og hans venner, som er kendt som Tabernes klub, må se deres værste frygt i øjnene i deres søgen efter Bill’s lillebror.

Den nye It har fået 7,7 stjerner på IMDB – den originale miniserie fra 1990 har i gennemsnit fået 6,9, så ifølge IMDB er remaken ikke bare en af de bedste film i 2017, den er også bedre end originalen!

8. Spider-Man: Homecoming

Peter Parker jonglerer med sit liv som en almindelig teenagedreng, samtidig med at hans nye superheltekræfter som gør ham til Spider-Man. Denne film fortsætter, hvor Captain America: Civil War, slutter, og Peter Parker brænder igen for at hjælpe de store superhelte. Men han bliver afvist af sit store idol, Tony Stark, og han er derfor fast besluttet på at vise sit værd.

Spider-Man kommer på sporet af nogle kriminelle våbenhandlere, og lige pludselig er han ude, hvor han ikke kan bunde.

Spider-Man: Homecoming har fået 7,6 stjerner på IMDB.

bedste film i 2017, spider-man, homecoming, superhero, movie, film
Peter Parker, også kendt som Spider-Man, kæmper mod skurke for at bevise sit værd over for The Avengers. Det har givet ham en ottendeplads blandt de bedste film i 2017. (Foto: UIP. All rights reserved)

9. Abernes Planet: Opgøret

I Opgøret vender Ceasar tilbage, og sammen med de andre aber bliver han tvunget ud i en meget dødbringende konflikt med menneskene. Aberne lider ubeskrivelige tab, og nu må Ceasar kæmpe med sine mørke instinkter, og han begynder en kamp for at skabe retfærdighed for sin art.

Abernes Planet: Opgøret har fået 7,5 stjerner på IMDB.

bedste film i 2017, abernes planet, film, movie, opgøret, bedstefilm
Caesar og hans venner lider et stort tab mod menneskene, og nu står Caesar overfor nogle svære valg, som skal afgøre abernes skæbne. (Foto: 20TH CENTURY FOX. All rights reserved)

10. Skønheden og udyret

Skønheden og udyret handler om den smukke Belle, som bor i en landsby sammen med sin far, Maurice. Hun føler ikke, at hun passer ind, og hun er træt af den egocentrerede Gaston, som hun afviser gang på gang. Da hendes far en dag ikke vender tilbage fra sin tur til markedet, tager hun ud for at finde ham.

Hun finder ham dybt inde i skoven taget til fange af et stort udyr. Udyret viser sig at være en fortryllet prins, og kun ægte kærlighed kan hæve forbandelsen. Men tiden er ved at rinde ud, og det viser sig, at Belle er den eneste mulighed for at udyret kan blive en prins igen.

Skønheden og udyret har fået 7,3 stjerner på IMDB.

Synes vi også, at Skønheden og udyret var en af de bedste film i 2017? Læs vores anmeldelse her.

bedste film i 2017, nye film, film, streaming, viaplay, 2017, december, streamingguide, guide, filmguide
Den klassiske historie om skønheden og udyret, hvor Belle skal redde udyret fra hans grusomme skæbne, ligger på IMDB’s 10. plads på listen over bedste film i 2017. (Foto: All Over)

 

 

Læs også: Streamingguide: Nye film og serier på Viaplay i december 2017

Læs også: Streamingguide: 5 uundværlige tv-serier til december

· Mere fra samme kategori ·