Læs også:

Close

Ved du ikke, hvad du skal ønske dig til jul? Kære julemand – her er min ønskeliste!

Mode  | 

En ønskeliste er sjov at lave, meeen det kan godt være svært at finde på ønsker. Her kan du her blive inspireret til, hvad du kan ønske dig til jul

 

Gaveæsken, jeg må eje

Jeg har noget med The Body Shop og ikke mindst deres Oils of Life-serie. Så denne gaveæske skal øverst på listen, for den indeholder alt, man (jeg, haha) har brug for.

Der er to produkter i; Intensely Revitalising Facial Oil og Intensely Revitalising Cream. Det er en serum og dagcreme, der er fyldt med effektive frøkerneolier, der giver glød og et boost til huden. Jeg har brugt produkterne før, og de virker.

body shop oils of life

Oils of Life gaveæske, 525 kr., The Body Shop

 

Smykket, jeg elsker

Denne fine kæde fra Mielko Jewellery i modellen Ceres er jeg ret vild med. Den er lige dele rå og feminin. Her er den i sølv forgyldt med 24 karat guld. Kære julemand … Kom nu forbi.

Charlotte Milcko ceres kæde smykke
Ceres kæde, 1.399 kr., Charlotte Mielko

Bogen, jeg vil give mig selv

Jeg elsker søde sager, og jeg elsker noget, der er pænt. Alt dette er at finde i denne bog, så den må jeg eje. Maja Vase præsenterer nemlig i “Majas kager” 74 fantastiske opskrifter. Der er både de lette og sværere, der kræver flid og tålmodighed. Jeg starter nok med de lettere …

 

bog maja vase majas kager

Majas kager, 250 kr. saxo

 

Coolness til cocktailaftenerne

Megafed isspand formet som et kranium! Ja, er det ikke lige, hvad du står og mangler? Det er i hvert fald (højst sandsynligt) ikke noget, du har i forvejen. Derudover skal vi jo ikke glemme, at en isspand faktisk er ret praktisk, når du for eksempel får veninderne over til cocktails, eller du skal ud med en flaske hvidvin til sommer.

Brainfreeze isspand, 269 kr., gadgets

 

Kjolen til nytårsaften

Det er smart at ønske sig dresset til nytårsaften. Denne er pæn og mega festlig, og så klæder den fleste – forhåbentlig også mig.

vila sølv kjole nytår

Vila kjole, 349,95 kr., Magasin

 

Små skønhedsdrømme

Benefit gavesæt (med navnet cable car cuties gift set – intet mindre) med nuttede luksussamples er bare en skøn gave at give (eller få). Du får the Porefessional face primer, som jeg virkelig er effektiv, hvis man vil have minimeret porre i ansigtet, Gimme Brow mascara og CORALista blush.

sephora julegave negle 2017

Benefit gavesæt, 165 kr., fås i alle Sephora-butikker

 

Bogen, min bedste veninde skal have

Bogen Du forstår ikke din egen mor af Lisbeth Wulff

Det er 20 af de kendte og elskede telefonsamtaler fra Rytteriet mellem Trine og mor og fortællinger fra Lisbeth Wulff; en sjov og rammende historie om det at være nogens mor, nogens datter, om de drømme vi har for os selv og hinanden, og hvor galt det kan gå, når man bare ikke forstår sin egen mor.

Den ved jeg min bedste veninde vil elske. Måske vi kan sidde og læse den højt for hinanden. Det kunne være hyggeligt.

lisbeth wulff du forstår ikke din egen mor bog

Du forstår ikke din egen mor, 250 kr., saxo

 

Hjemme på første klasse

Det er som at være housefrau i Los Angeles, der mangler bare en let sjus og lidt solskin. Prisen er i top, designet fantastisk. De her sandaler med fjer fra Zara Home må jeg eje.

zara home sandal med fjer

Zara Home hjemmesandal, 179 kr. Zara Home

 

En halv kæreste

Altså, sådan næsten. Nogle gange er hovedpuden bare ikke helt nok til at ligge komfortabelt, så sådan en falsk, halv kæreste vil være perfekt til ekstra putning på sofaen. Hvem elsker ikke at ligge arm i arm?

en halv kæreste

Kæresteerstatning, 235 kr., gaveideer.dk

 

Den lille, men gode gave

Gaven i sidste øjeblik, eller som venindegave eller ekstragave. Den søde, lille æske med sort minimascara fra Sephora er så fin. Hvem kan ikke bruge sådan en? Jeg kan i hvert fald godt.

sephora gaveæske mascara

Gaveæske med mini mascara, 65 kr., fås i alle Sephorabutikker

 

Tæppe med ærmer

Det kaldes også et snug rug, altså et puttetæppe, og det er lige, hvad det er: Ulempen ved normale tæpper er jo, at det ikke holder armene varme, når du putter på sofaen og lige skal have en kop te eller en fjernbetjening i hånden – men those days are over!

Tæppet her har ærmer og er nærmest en kæmpestor, omvendt badekåbe i blødt, blødt stof. Perfekt til de mange januardage, hvor jeg skal Netflixe den.

Tæppe med ærmer, 259 kr., Coolstuff

· Mere fra samme kategori ·