Læs også:

Close
novemberfund, beauty, produkter, skønhed, makeup, creme, neglelak, trend

Novemberfund – her er de vigtigste skønhedsnyheder denne måned

Skønhed  | 

Så blev det november og tid til en masse skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

LongoVital Skøn

Skønhed kommer indefra, som man siger. Ja, søvn, og rigtig mad kan gøre en forskel, men det kan et kosttilskud rent faktisk også.

Der er netop kommet et kosttilskud med fokus på negle, hår og hud. Det indeholder zink og biotin samt vitamin C og planten aggerpadderokke. Alt samlet i en tablet. Gå vinteren i møde med lækkert hår, hud og negle.

Longo vital skøn

LongoVital Skøn, 100 stk. 79,95 kr., med24.dk

 

Vildeste hårshimmer

Kevin Murphys nyeste spray Shimmer me blonde er genial til at mindske de gule toner og gøre håret blond på den lidt koldere måde. Den er farveforstærkende og giver optisk lysning og indeholder naturlige, plejende ingredienser, der fugter, gendanner og opfrisker. Jeg er fan.

Kevin Murphy_Shimmer Me Blonde_100 ml_front_208 dkk

Kevin Murphy hårspray, 208 kr, stylebox.dk

 

Facial cleanser

Det er vigtigt at rengøre ansigtshuden i dybden for at modvirke urenheder – for dem hader vi. Exuviance har en rigtig god facial cleanser. Den er nemlig både mild og fugtgørende og er i en let geléform med en skummende virkning. Der er PHA, mandelsyre og salicylsyre i som i denne kombination rengører i dybden samtidig med at den minimerer forekomsten af bakterier og for meget talg.

Clarifying-Facial-Cleanser exuviance

Exuviance Facial Cleanser, 299 kr. nærmeste forhandler på exuviance.dk

 

Løwén øjenmakeupfjerner

Mærket er dansk, og jeg er allerede fan af deres mascaraer. Nu er der også kommet en øjenmakeupfjerner, der udover at være megapæn også er supergod og kan bruges af alle hudtyper. Der er både aloe vera og vitamin B5 i, der sørger for både at berolige og tilføje ekstra vitaminer til huden.

Det kan mærkes, da jeg virkelig synes, huden omkring øjnene føles blød efter fjernelse af makeup. Den indeholder iøvrigt ikke olie, parfume, paraffin eller parabener.

Et lille tip: Lad den lige sidde på for eksempel vipperne nogle sekunder, før du fjerner.

løwen øjen makeupfjerner

Løwén makeupfjerner, 129,95 kr. loewencph.com

 

Perfekt ferskenhud

Dr. Hauschka kan meget mere end lave lækre cremer og olier. Jeg har kigget lidt på deres makeup, og der er gode produkter imellem, men denne Colour Correcting Powder bliver jeg nødt til at dele med jer. Den er virkelig god og til en god pris. Den giver perfekt ferskenhud og indeholder fire farvekorrigerende puddernuancer. Den reducerer også rødme, og lysner mørke områder for en smuk udstråling.

Når jeg ser mig i spejlet, ser min hud pludselig ret så fejlfri ud. Jeg bruger den direkte på huden uden foundation.

dr.-hauschka-colour-correcting-powder-00-translucent-31

Dr. Hauschka pudder, 199 kr., greenharmony.dk

 

HairLust – vitaminer til håret

Vi har testet et alternativ til Sugar Bear Hair. Det hedder HairLust Hair Gummies og ligner små hindbær. Disse hårvitaminer skulle efter sigende hjælpe dig med at få et længere og tykkere hår uden at gå på kompromis med smag og velbehag.

Jeg har testet det en måned, og noget kan det. For en ting, jeg synes, jeg kan mærke som forskel er, at håret virker tykkere og mere elastisk. Det sidste er ret vigtig her, hvor vi går vinteren i møde. Jeg kan også godt lide, at de er baseret på naturligt sukker fra bær og også er velegnede til både vegetarer og allergikere.

Det kræver, at jeg har dem stående fremme for at huske at spise dem, ellers går de i glemmebogen. Heldigvis er de jo pæne. Jeg ville nok blot tage det som en slags “kur” og tage et glas, holde pause og så tage måske tre måneder senere.

hairlust

Hairlust vitamin-gummies, 249 kr., thehairlust.com

 

En lille gave

Om den er til dig selv eller som værtindegave, så er det lille sæt fra The Body Shop med Moringa-produkter rigtig fint. Den indeholder både en lille Body Butter, håndcreme og showergel samt et et sjovt spil. Perfekt til hende, der elsker at rejse.

moringa-beauty-bag body shop

 

Body Shop moringa gavesæt, 100 kr., thebodyshop.dk

 

En peelmaske udover det sædvanlige

Ecookings peelmaske er ganske speciel, og udover den peelende effekt udglatter og opstrammer den også huden. Jeg har prøvet den fem gange nu. Det prikker og stikker lidt i huden, så vær lidt varsom med den de første gange. Lad den ikke sidde mere end 10 minutter. Brug den en gang om ugen.

Min hud ser synligt mere frisk ud. I forvejen er jeg ret forelsket i Ecooking, hvis produkter er rene og fyldt med planteekstrakter, og så er de danskproduceret.

 

Peel Mask ecooking

Ecooking peelmaske, 269 kr., ecooking.dk

 

Væk, bumser

Foreo-produkter kan noget. Nu har jeg både prøvet denne og også fået to andre til det, og det lille apparat virker faktisk.

Vi kender det alle, det at have en dum bums, der netop kommer den morgen, hvor man skal til fest. Træls, træls, træls. Foreo Espada er din personlige blå-lysbehandling i kampen mod akne og bumser. Den er fra den svenske skønhedsvirksomhed Foreo, og det er verdens mest moderne blå-lysbehandling til hjemmebrug.

Produktet er forsynet med en kraftfuld såkaldt Light Pulse Technology, der angriber bumser med kirurgisk præcision og sammen med T-Sonic-pulseringer hurtigt eliminerer akne dybt under hudoverfladen. Jeg synes klart, at den efterlader dig med en mere klar, sund og frisk hud (og en bums mindre).

Den øverste del af enheden er dækket af bakterieresistent silikone, som modvirker spredningen af de bakterier, der forårsager akne, samtidig med at den er skånsom ved følsomme hudområder. Den er nem at bruge, for den skal bare holdes op mod bumsen, og så virke i 30 sekunder – og så gentager du. Du kan godt gøre det en gang mere om dagen.

FOREO bumser

Foreo, 1.095 kr., nelly.com

 

Maybelline brow tattoo peel off

Bryn er stadig i fokus, og Maybelline er kommet med et smart og nemt bryn-produkt, som giver fine og lidt mere markante bryn. Tatoo Brow Peel-Off Tint fra Maybelline New York er en game changing peel off-gel, der farver brynene og gør dem perfekt definerede og jævnt fyldte i op til tre dage.

Den er beriget med “Royal Jelly” og nærende Aloe Vera, der holder brynene farvede og sørger for jævne og gradvise nuancer. Den er nem at bruge, og alt efter hvor længe, du vil have den til at virke, så kan den sidde for eksempel 20 minutter, hvis den skal vare en dag, eller to timer, hvis den skal vare tre dage.

Geleen gør det let at definere dine bryn og giver et øjeblikkeligt både skarpere og fyldigere bryn.

maybelline brow tattoo

Maybelline brow tattoo peel off, 129 kr. nicehair.dk

 

Arden lækkerier

Gelato Crush Color Collection er jeg allerede megafan af. For selv når man er på farten, kan man nemt og hurtigt komme sin læbestift på. Den både liner og fugter læberne og giver en flot farve (der er 20 at vælge imellem), og så kan du på kinderne bruge Cool Glow Cheek Ting, der giver en smuk og naturlig glød. Der er fire nuancer at vælge imellem.

Nemmere kan det ikke gøres.

gelato arden læbestift rouge

Arden læbestift og rouge; hhv. 230 kr. og 300 kr., allbeauty.com

 

Essie-skønheder

Essies winter 2017-edition er fyldt med seks lækre nuancer, som er umulige at vælge imellem. Så måske bliver det alle seks på ønskelisten.

Winter_2017_essie

Essie vinter 2017 lakker, 99 kr. matas.dk

 

 

Læs også:

Hængevaser til din lejlighed

houzz hængevaser

· Mere fra samme kategori ·