Læs også:

Close
decemberfund, jul

Decemberfund – her er de vigtigste skønhedsnyheder denne måned

Skønhed  | 

Så blev det december og tid til en masse skønhedsnyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Det vrimler med skønhedsnyheder. Og netop her hvor ønskelisten skal udfyldes, kunne det jo være, en enkelt eller to kunne komme med på den herfra. Det kommer de i hvert fald på min.

En perfekt eyeliner

Den her flydende eyeliner fra The Body Shop er jeg pjattet med. Star Stamp Liner har en filtspids i den ene ende og et stjerneformet stempel i den anden. Dermed kan du skabe en perfekt vinge, tilføje definition eller skille dig ud med et stjernemønster på for eksempel hånden eller ved øjnene. Det er da smart.

body shop eyeliner

The Body Shop eyeliner, 100 kr., thebodyshop.com

Nye pHformula venner

SOS-olien fra pHformula er jeg i forvejen vild med. Nu er der så også kommet et SOS-produkt til øjne og et til læber. To perfekte, nye venner her i vinterhalvåret. De er ikke billige, men meget effektive og drøje i brug.

Øjencremen både lysner, udglatter og detoxer øjenomgivelserne – en lille frelser til trætte øjne. Læbebalsammen er virkelig effektiv til tørre læber, som jeg altid har. Et lille multiprodukt, der både heler og giver lindring til tørre, sprukne og ømme læber. Jeg elsker, at den både køler og beroliger.

sos eye rescue phformulaSOS lip rescue phformula

Sos produkter, 635 kr., og 345 kr. beautyakademiet.dk

Clinique lipgloss

Den er smart, den er god, og den er nem at bruge. Og der er helt sikkert også en farve, der passer til dig. Jeg synes, læberne føles dejligt bløde og ikke så “farvede” på den gode måde – farven Blossom er nok min favorit. Og så er jeg helt pjattet med den lille svampede applikator, der bare er superlækker at bruge.

Clinique lipgloss

Clinique Pop Lip Shadow cushion matte lip powder, 195 kr., magasin.dk

Hotte sheet-masker

Masker, masker, masker. Vi elsker masker. Og markedet bugner med lækre masker. Jeg har testet disse fra Matas, som jeg faktisk synes er ret gode. Der er fire forskellige, men netop denne er opfriskende og perfekt her i december, før du lægger en julefrokost-makeup. En engangsmaske, der opfrisker din hud og efterlader den sund og velplejet.

Masken indeholder ekstrakt af havtorn og hyldeblomst, der virker opfriskende og stimulerende på huden.

matas maske

Matas maske, 29,95 kr., matas.dk

Decléor pakkekalender

Du kan liiiiiige nå det, for det er den ultimative julekalender med 24 overraskelser fra Decléor, som nok skal få dig i både julehumør og give dig glæde og glød (i ansigtet).

Jeg synes, man skal forkæle sig selv, men har du råd, kan det også være til en, du holder af. For Decléor er luksuriøs hudpleje, og de 24 pakker indeholder de luxe travel size-produkter samt tre produkter i normal størrelse. Den har en værdi på 2.780 kroner.

decléor pakkekalender

Decléor  julekalender, 695 kr., magasin.dk

Lækker gaveæske

Jeg synes ofte, man i sidste øjeblik liiiiige mangler gaven til veninden eller værtindegaven. Denne gaveæske fra Plaisir har en god pris og to rigtig gode produkter. Nemlig en håndcreme og en kropsolie. To produkter som alle bliver glade for.

Olien indeholder jojobaolie, der virker blødgørende, reducerer rynker og øger hudens smidighed samt A-vitamin palmitate, der forbedrer hudens elasticitet. Håndcremen er meget rig og fugtgivende og god til tørre hænder, og så absorberes den hurtigt uden at fedte.

Plaisir-Kropspleje-Gaveæske

Plaisir gaveæske, 159,95 kr., matas.dk

Le Mini macaron neglemaske

Vores praktikant Miriam har testet denne sammen med sin mor, der har meget tørre hænder her i vintertiden. Og hun har følgende kommentarer:

Le mini macaron dufter helt eksotisk. Indeni handskerne er en lækker, duftende og blødgørende creme, som fugter dine fingre og håndflader. Handskerne skal sidde på i 15 minutter, og når de har gjort det, og du har tørret cremen af, så har du de mest fantastiske, bløde og velduftende hænder.
De er gode til dig, som altid har hænderne nede i opvaskesæbe, rengøringsmidler eller bare får supertørre hænder i den kolde tid. Husk at vaske dine hænder, grundigt, inden brug.
 le mini macaron neglemaske
Le Mini macaron neglemaske, 39,95 kr., leminimacaron.dk

Toni&Guy fan

Toni&Guys hårprodukter har jeg altid syntes var lækre. Man kan da heller ikke få for mange hårprodukter – vel? Deres Volume & Bounce hårpleje- og stylingserie har flere nye favoritter i, og priserne er superfine. Men deres 3D Volumiser Spray er jeg blevet lidt fan af.

Den giver maksimal volumen og glans til et fladt og fint hår. Og det gode er også, at den regulerer fugten. Den kan i øvrigt også sprayes i tørt hår, og gør man det ved rødderne, giver det ekstra meget volumen.

toniguy volumiser spray hår

Toni&Guy volumiser spray, 54 kr., fåes hos udvalgte frisører og hos Matas

Anastasia party kit

Suga Glow Kittet her er bare for lækkert. Det består af fire jordnære, metalliske pudder-highlighters, som både giver en intens glød og lysstyrke til dit ansigt. Du kan bruge kittet til at fremhæve øjne, hele ansigt (eller områder) eller på kroppen, idet det giver en strålende glød.

Farverne kan påføres både vådt og tørt, og du kan også mikse dem. Brug den let til hverdags-makeuppen eller gå all in til festen. Det er et superkit.

anastasia glow kit highlighter

Anastasia kit, 519 kr., fås i Sephora-butikkerne

Vitaviva kokosoliekapsler

Jeg elsker alt med kokos. Men jeg elsker også alt, hvad kokos kan. Og disse kapsler fra Vitaviva vil jeg gerne anbefale. Kokosolie anses for at være en af ​​de sundeste vegetabilske olier og har mange sundhedsmæssige fordele. Olien kan bidrage til styrkelse af immunsystemet, kan fremme et vægttab og hæmmer svampeinfektioner.

Kokosolie har også en gavnlig effekt på huden og bidrager til forebyggelsen af ​​for tidlig aldring og rynker. Jeg elsker alt ved de virkninger.

organic_coconut vitaviva

298,40 kr., vitaviva.dk

Nars-lækkerier

The Kiss Velvet Matte Lip Pencil set er lige så lækkert, som navnet på sættet er langt. Den festlige kosmetiktaske indeholder et læbekit med den prisvindende Velvet Matte Lip Pencil i fire farver; to nye limited edition-nuancer og to originaler. Der er farver til alle typer dage.

Nars-læbelækkerier, som jeg vil ønske mig i julegave. Men husk, det er en limited edition, så de kan nemt blive udsolgt.

Sephora_NARS læber læbestifter

Nars læbesæt, 470 kr., fås i Sephora-butikkerne

En lækker duft

100Bon er et nyt duftmærke i Danmark, og jeg er allerede blevet ret vild med det. Denne æske her er perfekt som gave eller til at prøve forskellige varianter. Den indeholder (figen-variant) Carvi et Jardin de Figuer EdP 10 ml Spray, (bergamotte/rose-variant) Bergamote et Rose Sauvage EdP 10 ml Spray og (vanilje-variant) Davana et Vanille Bourbon EdP 10 ml Spray.

100bon duft

100Bon duft-æske, 240 kr., magasin.dk

 

En Normal-serie

Ivy Aïa er en ny serie, der i øvrigt kun forhandles i Normal-butikkerne. Priserne er gode, og serien værd at prøve. Serien er allergicertificeret og er uden parfume, parabener og farvestoffer. Der er seks produkter i serien, og især Micellar cleansing water og cleansing mousse med Vitamin B3, synes jeg, kan noget specielt.

ivy aia cremer normal

Ivy Aïa, alle produkter koster 49,95 kr., forhandles i Normal-butikkerne

 

Læs også:

Bambus i boligen

houzz bambus

· Mere fra samme kategori ·