Læs også:

Close
skønhedsnyheder, beautyprodukter

6 beautynyheder, som jeg ikke kan vente til jul med at få

Skønhed  | 

Det vrimler med dejlige beautynyheder her op mod jul, og min ønskeliste er allerede lang. Her er 6 beautyting, som jeg nok ender med at købe, FØR julen oprinder …

 

Atelier Rebul-ansigtsbehandling

Det er nok den tid på året, hvor jeg har allermest brug for lidt selvforkælelse. Alene hudens snart grålige nuancer gør, at man har brug for et eller andet, der får en til at se lidt friskere og lækrere ud.

Jeg har netop opdaget Atelier Rebul, som har været i Danmark siden foråret. Det er et 122 år gammelt familieapotekerbrand, der nu er kommet hertil. Jeg har bestemt mig for at få en ansigtsbehandling, for den er alle pengene værd: 450 kroner for en times forkælelse og et ansigt, der er friskt og sundt ud. En dag hvor jeg alligevel skal til Strøget i København bestiller jeg en tid på Købmagergade og forkæler mig selv.

Produkterne er rene, lækre og den sjældne sne-alge gør underværker på huden.

atelier rebul

Atelier Rebul, Købmagergade 7, 450 kr.,  tlf: 5119 4664

 

Limited lipgloss

Jeg eeeeelsker lipgloss og læbepomader – og jeg elsker limited editions. De er sjove at samle på, men oftest også megafede. Det er lige, hvad denne er.

Snefnuggene er fine, og lyseblå er min yndlingsfarve. What’s not to like? Den kan ikke vente, til ønskelisten skal indfries. Den må bare købes.

Carmex Limited Edtition

Carmex, 29.95 kr., matas.dk

 

Ole Henriksen-gavesæt

Jeg indrømmer det gerne: Jeg er fan af Ole – også hans produkter. Dette sæt fra serien Balance it all er godt til at gøre den lidt fedtede hud lidt mattere, og så reducerer den synligheden af porer.

Her får man et lille sæt, hvor man kan teste det hele, for der er både en cleanser, toner og lotion i. Resultatet er en teint med en sund og mat “Ole Glow”. Og jeg kender LIGE en, jeg bliver nødt til at give dette sæt til. Det er en perfekt venindegave, som jeg ved vil blive modtaget med ekstra kram. Man skal huske at være sød ved sine veninder.

Balance Ole henriksen

Ole Henriksen gavesæt, 195 kr., matas.dk

 

Iles Formula-rejsekit

Her til vinter skal jeg på en lille rejse, og dertil er dette rejsekit fra Iles Formula Discovery genialt, for det indeholder små prøver med shampoo, balsam, serum samt en fordelingskam. Det kan bruges til alle hårtyper og har en let parfumeret, delikat duft af hvide blomster.

Massér blidt shampooen i vådt hår, anvend dernæst balsammen fra midten af ​​længderne til spidserne. Slut af med en lille mængde serum (leave-in) fra midten af ​​længderne til spidserne.

Så behøver jeg ikke tage andet med.

iles formula

Iles Formula travelkit, 200 kr., oneblackcar.com

 

Rituals’ pakkekalender

Jeg elsker jul, jeg elsker skønhedsprodukter, og jeg elsker pakkekalendre. Denne fine fra Rituals bliver jeg nok nødt til at give mig selv en af. For man får 24 eksklusive kalendergaver. Så lad det bare blive jul – eller julekalendertid.

rituals pakkekalender

Rituals julekalender, 725 kr. (værdi 1.275 kr.) rituals.com

 

Origins GinZing

Orgins er et mærke, jeg ofte vender tilbage til. Og den nye Ginzing energy-boosting tinted moisturizer; også kaldet farvet dagcreme, er jeg hurtigt blevet fan af. Af flere grunde:

1) den dufter skønt, 2) den har Spf 40 3) den er kun let farvet 4) den giver både fugt, energi og masser af glød.

Men mest af alt, fordi den ikke virker som en foundation, men er meget lettere. Den bliver jeg nødt til at eje.

Origins ginzing

Origins farvet dagcreme, 249 kr., origins.dk

 

Læs også:

Redaktionens efterårs-musthaves

efterår, inspiration til boligen, interiør, indretning, inspiration, efterårsmode

· Mere fra samme kategori ·