Læs også:

Close
meng meng, berlin, panda, kina, pandabjørn, bjørn, zoo, deprimeret, opførsel, sex, parring, pubertet

NEWS: Tysk zoo vil kurere deprimeret panda med sex

Nyheder  | 

Tysk zoo vil kurere deprimeret panda med sex · Flere muligvis ramt efter nyt skyderi · Danmark sejrer over Kroatien · Efter lokale-sag: – Nogle gange ville jeg ønske, at vi ikke var blevet gift · Kinas præsident får fem år mere · Østlande rasende efter EU-indgreb mod løndumping · Støjberg ville sløjfe støtte til projekt, der hjælper voldsramte muslimske kvinder · Dagens billede

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

 

Tysk zoo vil kurere deprimeret panda med sex

Stjernepandaen Meng Meng er flyttet ind i sit nye hjem i Berlin Zoo. Der er bare et problem, Meng Meng er ikke tilfreds med flytningen, og hun vil ikke spise og vil kun gå baglæns. Dyrepasserne mener, at pandaen signalerer, at den er nedtrykt, og at det triste humør kan skyldes, at pandaen er kommet i puberteten og trænger til sex.

Meng Meng er udlånt til Berling fra Kina, sammen med hendes mandlige artsfælle Jiao Qing. De to skal nu introduceres for hinanden, og håbet er, at det mandlige selskab vil gøre Meng Meng glad igen. Det skriver Berlingske.

meng meng, berlin, panda, kina, pandabjørn, bjørn, zoo, deprimeret, opførsel, sex, parring, pubertet
Tysk zoo vil kurere den deprimerede hun-panda Meng Meng med sex. (foto: /ritzau)

Flere muligvis ramt efter nyt skyderi

Natten til onsdag blev et ukendt antal personer bragt til behandling på Herlev Hospital, efter skyderi i Københavns Nordvestkvarter. Hvor mange, og hvilke skader de skal have behandlet vil politiet ikke oplyse endnu. Personerne blev fragtet til hospitalet i en bil, hvor bagruden var ødelagt af projektiler. Det skriver Ritzau.

herlev hospital, skyderi, bande, banderelateret, politi, bil, beskadiget, projektiler, skudhuller, sårede, behandling, indlagt
Tirsdag aften blev flere indlagt på Herlev Hospital efter skyderi. (Foto: All Over)

Danmark sejrer over Kroatien

Anfører Pernille Harder scorede to ud af fire mål, da Danmark vandt VM-kvalifikationskamp i Kroatien tirsdag aften. Tæt på kampens afslutning scorede Nanna Christiansen Danmarks tredje mål efter et frispark, og i overtiden cementerede den netop indskiftede Signe Bruun sejren med scoringen til 4-0.

Næste vigtige dato i VM-kalenderen for det danske landshold er 16. november, hvor Det Europæiske Fodboldforbund (Uefa) vil fælde dom over det danske afbud til sidste uges opgør mod Sverige. Danmark risikerer at blive smidt helt ud af VM-kvalifikationen. Det kan også ende med et skrivebordsnederlag på 0-3 til svenskerne. Det skriver Ritzau.

danamrk, kroatien, fodbold, fodboldkvinder, landshold, vm-kvalifikation, vm, fodbold, scoring, mål, sejr
Fodboldkvinderne fejrer det tredje mål mod Kroatien som Nanna Christensen scorede. (foto: /ritzau/)

Efter lokale-sag: – Nogle gange ville jeg ønske, at vi ikke var blevet gift

Anna Mee Allerslev har været i uvejr siden det kom frem, at hun lånte Rådhuset gratis til sin bryllupsreception – en service andre skal betale 65.000 kroner for – og efter hun lånte gratis lokaler i Øens Murerfirma – et firma, der ofte laver opgaver for Københavns Kommune – til hendes 30 års fødselsdag. Siden er kritikken haglet ned over den radikale politiker både fra partiet og udenfor.

I går valgte Anna Mee Allerslev så at tage til genmæle på sin Facebook profil. Her skrev borgmesteren en langt forklarende indlæg:

– Jeg har ligget søvnløs ved tanken om, at vælgere, partimedlemmer og måske endda venner synes, at jeg ikke er den Anna Mee, de kender eller har stemt på, men i stedet er beregnende og forkælet og ligeglad med alt andet end mig selv.

– Udover det ville jeg lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg faktisk har været så påvirket af hele situationen, at jeg i perioder helt har ønsket, at vi slet ikke var blevet gift, selvom jeg selvfølgelig elsker min mand. Den følelse vil jeg virkelig gerne have været foruden. Og hvis jeg bare havde lejet lokalet for penge – uanset om det var efter reglerne eller ej – havde jeg haft en dejlig dag at tænke tilbage på, ligesom alle andre, skriver borgmesteren blandt andet.

Hun har nu betalt for leje af lokalerne på Rådhuset og har bedt om en regning for lån af lokalerne i Øens Murerfirma.

https://www.facebook.com/AnnaMeeAllerslev/posts/1489582171124648

Kinas præsident får fem år mere

Det kommunistiske partis kongres i Kina har valgt Xi Jinping for en ny femårig periode. 64-årige Xi har ledt partiet siden 2012 og er nu valgt til at forblive præsident til 2022. Xi har gjort Kina til en tydelig magtfaktor internationalt, og han prøver at holde gang i økonomien, der ikke har lige så meget fart på nu som tidligere.

Han slår hårdt ned på korruption, men beskyldes også for at bruge korruptionskampen til at fjerne kritikere. Censuren på internettet er skærpet og ytringsfriheden er begrænset under Xi. Det skriver Ritzau.

xi jinping, kina, politik, præsident, mao, mao sedong, populær, politik, leder,
Xi Jinping er en meget populær præsident og er igen blevet udpeget som Kinas ledende mand. (foto /ritzau/)

Østlande rasende efter EU-indgreb mod løndumping

I 20 år har udstationeringsdirektivet gjort det muligt at udstationere medarbejdere i andre medlemslande i afgrænsede perioder uden at skulle leve op til de lokale arbejds- og lønvilkår. Mange medlemslande mener, at det har ført til unfair konkurrence, hvor særlig østeuropæiske virksomheder har fået plads på arbejdsmarkedet gennem social dumping.

Det ser dog ud til at ændre sig nu, efter EU, med den franske præsident Emmanuel Macron i spidsen, har stemt om at stramme reglerne. Medlemslandene var dog ikke helt enige, for Polen, Ungarn, Letland og Litauen stemte imod, mens Storbritannien, Irland og Kroatien undlod at stemme.

Den nye aftale , som skal forhandles på plads, skal sikre samme løn for samme arbejde i samme land gennem aflønning af udstationerede arbejdstagere “i overensstemmelse med værtslandets love og skikke”. Desuden bliver udstationeringsperioden begrænset til 12 måneder med mulighed for 6 måneders forlængelse efter motiveret ansøgning. Det skriver Politiken.

frankrig, valg, præsidentvalg, marine le pen, jean-marie le pen, emmanuel macron, brigittte macron, front national, en marche, politik udland, eu, europa, sikkerhed, økonomi, valg, afstemning, stemme, stemmer, protest demonstration arbejdsløshed, sikkerhed,
Den franske præsident Emmanuel Macron står i spidsen for reformer af den frie bevægelighed for arbejdskraft i EU. (Foto: Polfoto)

Støjberg ville sløjfe støtte til projekt, der hjælper voldsramte muslimske kvinder

Udlændinge- og integrationsminister Inger Støjberg har forsøgt at annullere økonomisk støtte til Exitcirklen, som hjælper kvinder udsat for æresrelateret vold. Det sker selvom det er Støjbergs egen styrelse, Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI), der har godkendt projektet. Var det lykkedes for ministeren mener ekspert, at ekspert mener, at ministeren havde brudt loven. Det skriver Berlingske.

Støjberg har forklaret, at hun ønskede støtten sløjfet, fordi Exitcirklen var de eneste ansøgere til støtte fra puljen. Det er dog ikke alle, der er overbevist over det argument. Berlingske har nemlig tidligere beskrevet, hvordan tre andre borgerlige politikere; Naser Khader (K), Martin Henriksen (DF) og Marcus Knuth (V), alle har forsøgt at overtale de røde partier bag satspuljeforliget til at fjerne støtten til religions­sociolog og imam Sherin Khankan og juridisk rådgiver og debattør Khaterah Parwani, der står bag Exitcirklen.

På baggrund af de nye oplysninger mener flere af ordførerne nu, at Inger Støjberg ved at forsøge at sløjfe støtten til Exitcirklen også har taget del i en personlig hetz mod Sherin Khankan og Khaterah Parwani. Det skriver Berlingske.

vold, muslimske kvinder, kvinder, vold, kvinde, muslim, æresrelateret, æresrelateret vold, Sherin Khankan, Khaterah Parwani, martin henriksen, marcus knuth, Styrelsen for International Rekruttering og Integration, siri, exitcirklen, støtte, økonomi, pulje, satspulje, blokere, stoppe, sløjfe, ulovlig, lovbrud, minister, politik, politkere, borgerlige, naser khader, inger støjberg, Udlændinge- og integrationsminister,
Støjberg har forsøgt at stoppe støtte til projekt for voldsramte muslimske kvinder, som hendes egen styrelse havde godkendt støtte til. (Foto: /ritzau/)

Dagens billede

da vinci, salvador mundi, jesus, mona lisa, mandlig mona lisa, kunst, maleri
Salvador Mundi hedder billedet af Jesus, der også kaldes den mandlige Mona Lisa. Da Vincis maleri skal sælges på auktion hos Christie’s i London og forventer at indbringe omkring 100 millioner dollars. (Foto: /ritzau/)

· Mere fra samme kategori ·