Læs også:

Close
One Direction (Foto: All Over)

Det laver One Direction-medlemmerne i dag

Underholdning  | 

Hvad laver Harry Styles, Zayn Malik, Louis Tomlinson, Niall Horan og Liam Payne nu, hvor de ikke længere er One Direction? Vi giver dig overblikket

Nogle tidligere One Direction-medlemmer er mere offentlige end andre for tiden. Fælles for dem alle er dog, at de stadig laver musik – nu bare solo. Vi har undersøgt, hvad samtlige af boyband-udbryderne laver i dag.

One Direction (Foto: All Over)
Den britiske popgruppe One Direction, som den så ud i sine unge dage. (Foto: All Over)

Harry Styles

Hele verdens yndlingskrøltop (Christopher er naturligvis også med i feltet) var en af dem, der skrev meget af One Directions musik. Før gruppens medlemmer gik hver til sit, florerede der ofte rygter om, at Harry Styles legede med tanken om at blive skuespiller, og i år havde han en mindre rolle i filmen Dunkirk.

Det er dog musikken, der (heldigvis) fylder mest i hans liv. I juni sidste år skrev han under på at udgive tre soloalbum under Columbia Records, og det første hedder det samme, som han selv – ligesom Burhan G’s tredje album.

Harrys første single som solist er den her:

– og i 2018 tager han på en udsolgt verdensturné, der er så populær, at han har måtte tilføje 56 ekstra koncerter på grund af efterspørgslen. I Danmark lægger han vejen forbi Royal Arena den 19. marts.

One Direction, Harry Styles til premieren på filmen Dunkirk i New York i juli. (Foto: All Over)
Harry Styles til premieren på filmen Dunkirk i New York i juli. (Foto: All Over)

Det er svært at sige noget om Harry Styles kærlighedsliv, men rygterne siger, at han dater lidt forskellige og ikke har en fast kæreste i øjeblikket.

 

Niall Horan

Drengen, der gjorde det populært at have tandbøjle, er blevet voksen. Niall Horan skrev sidste år kontrakt med Capitol Records og har udgivet tre singler – kun tre mindre end Zayn Malik, der gik solo længe før resten af gruppens medlemmer. Den første single, This Town, har en musikvideo fyldt med klip fra One Directions storhedstid:

Den seneste, Too much to ask, har kun en uges tid på bagen:

Niall Horans debutalbum, Flicker, udkommer senere i denne måned, og den nu 24-årige sanger er tilsyneladende single. Han har dog heller ikke meget tid til at date, for i øjeblikket er han på amerikansk turné, og næste år skal han indtil videre spille 41 koncerter – fire af dem i New Zealand og Australien.

Vi venter spændt på en Europa-tour!

One Direction, Niall Horan på besøg på den tyske radiostation Radio Hamburg. (Foto: All Over)
Niall Horan på besøg på den tyske radiostation Radio Hamburg i juni. (Foto: All Over)

 

Liam Payne

Ligesom de andre er Liam Payne også i gang med et soloprojekt. Han er ikke nået så langt endnu, men Big Payno, som før var hans kunstnernavn, når han remixede numre af One Direction og kæresten Cheryl Cole, er skubbet til side til fordel for hans eget navn.

Liam Paynes debutalbum er endnu ikke udkommet, men sangeren har udgivet to singler: Strip That Down og Get Low – sidstnævnte har han lavet sammen med dj’en Zedd, der tidligere har samarbejdet med blandt andre Selena Gomez.

Strip That Down har Liam Payne skrevet sammen med blandt andre Ed Sheeran:

– Det er meget eklektisk. Det er lidt som et playliste-album: Mine yndlingssange, som jeg har lavet det sidste år. Så der er nogle langsomme, et par dansesange og noget rnb. Så der er masser af forskelligt på, siger Liam Payne om sit kommende debutalbum i et interview med iHeart Radio.

One Direction, Liam Payne til Armani-modeshow i september. (Foto: All Over)
Liam Payne til Armani-modeshow i september. (Foto: All Over)

Privat er Liam Payne far til sønnen Bear, som han har med kæresten Cheryl Cole. De har været sammen siden december 2015.

 

Louis Tomlinson

Hvor Harry og Niall er gået singer/songwriter-vejen, fokuserer Louis Tomlinson (der ellers var en af hovedforfatterne i One Direction sange) på en helt anden genre: EDM – electronic dance music a la Calvin Harris. Derfor har du helt sikkert hørt hans soloprojekt, hvis du er typen, der frekventerer nattelivets klubber og diskoteker.

Louis Tomlinsons første single som solist er et samarbejde med den populære dj Steve Aoki, og nummeret fik sin debut under finalen af det britiske X Factor 2016:

Senest har han lavet Back To You med en anden lovende stjerne inden for genren: Bebe Rexha.

I år er han blevet udnævnt til en af de mest indflydelsesrige briter overhovedet – blandt andet på grund af sit pladeselskab (som han stiftede under Simon Cowells pladeselskab, SyCo, da han stadig var en del af One Direction), Triple Strings.

One Direction, Louis Tomlionson til musikfestivalen iHeartRadio i september. (Foto: All Over)
Louis Tomlinson til musikfestivalen iHeartRadio i september. (Foto: All Over)

Privat er Louis Tomlinson som bekendt far til sønnen Freddie Reign (halvandet år gammel), som han har sammen med Briana Jungwirth.

 

Zayn Malik

Zayn Malik brød som bekendt ud af One Direction, før gruppen gik i opløsning. Det var i marts 2015, og derfor var han også den første, der indtog hitlisten med et solonummer (Pillowtalk) – under kunstnernavnet ZAYN. Ja, det skulle råbes (ligesom MY DAILY SPACE), og efternavnet blev droppet.

Hvis du, ligesom jeg, er vokset op med komedieserien Will & Grace, har du måske næsten lyst til at kalde ham JUST ZAYN ledsaget af et firkantet håndtegn, men der er langt fra Jack McFarland til ZAYN.

Senest har han udgivet singlen From Dusk Till Dawn sammen med Sia:

Zayn Malik er i dag 24 år gammel, har udgivet et album, klippet sig skaldet og dater modellen Gigi Hadid (som også er hans love interest i videoen til Pillowtalk). De to modtog fornylig en del kritik for at stille op i et fotoshoot i Vogue som fortalere for flydende køn.

One Direction, Zayn Malik til magasinet Us Weeklys newyorkerfest i september. (Foto: All Over)
Zayn Malik til magasinet Us Weeklys newyorkerfest i september. (Foto: All Over)

Zayn blev også den første mandlige, britiske kunstner, der gik nummer 1 i både Storbritannien og USA med en debutsingle og et debutalbum, og han har modtaget priser fra både American Music Awards og Billboard Music Awards.

I dag er han i gang med sit andet album.

 

Læs også: Så skøre var de kendtes looks til årets Met Galla

· Mere fra samme kategori ·