Læs også:

Close

Indrammede blomster og blade – hyggelig og nem efterårs-DIY

Rødhåret fynbo som elsker søde sager, smuk natur og boligindretning! Følg med i mit lille Insta-univers på @mettenorrild.

Gå efteråret i møde med en hyggelig og nem DIY. Bring efterårets farver ind i boligindretningen ved at presse blomster eller de blade, du kan finde i naturen, og sæt dem derefter i ramme

De dage, hvor regnen bare siler, eller det blæser, er det så hyggeligt at have små indendørsprojekter at gå i gang med. Så derfor har jeg puslet med en lille efterårs-DIY, som du hurtigt og nemt at kan lave i din efterårsferie, eller når tiden er der.

Du kan bruge en blomst, et blad (både vissent eller grønt) eller hvad du ellers finder, så længe det kan blive helt fladt. (Foto: Pexels)
Du kan bruge en blomst, et blad (både vissent eller grønt) eller hvad du ellers finder, så længe det kan blive helt fladt. (Foto: Pexels)

Det skal du bruge:

  • Blade og blomster
  • En avis
  • En ramme (jeg har brugt en ramme fra Moebe)

Boligtrenden siger, at du skal bringe naturen ind i din indretning, så derfor har jeg været på jagt i de lokale parker for samle lidt blade og blomster ind. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke blade eller blomster du kan sætte i ramme. Når du har samlet blade og blomster ind, ligges de i pres i en avis i nogle dage.

Naturens former og farver

Jeg synes bregner er så smukke, og ja, faktisk helt skulpturelle. Derfor var der ikke tvivl om, at dette blad måtte med hjem. Samtidig er den grønne farve også med til at give indretningen liv og et frisk pust ind det gråvejr, vi har i øjeblikket.

Bregnen er smuk og skulpturel og passer perfekt i den transparente ramme. (Foto: Mette Norrild

Lige nu bugner naturen jo også af flotte efterårsfarver, så det var ikke svært at finde smukke blade til denne DIY.

De smukke røde efterårsfarver bringer hygge og varme ind i din bolig. (Foto: Mette Norrild)

De sidste blomster SKAL nydes, og hvilken bedre måde at nyde dem på end at sætte dem i glas og ramme. Det giver et feminint og fint touch i din boligindretning.

Efterårets sidste blomster får lov at leve lidt længere i indretningen. (Foto: Mette Norrild)

 

Læs også: Mød efteråret med plaider, lanterner og puder

· Mere fra samme kategori ·