Læs også:

Close
efterårsmode, boligindretning, interiør, bolig, indretning, gørn, nordly, nuancer, rustikt, metal, natur, planter, blomster, motiver, mønster, blågrønne, matte farver

Efterårets boligtrends: Den grønne farve og rustikt hitter

Bolig  | 

Efterårets boligtrend er inspireret af den rustikke stil og grønne farve, som hitter i de blålige, mørke og støvede nuancer. Få inspiration til at style dit hjem

Efterårets boligtrend er præget af det mørke — mørke farver, mørkt træ og rustikt stentøj. Vores hjem pakkes ind i de mørke toner, der skaber hygge omkring os i den kolde tid. Naturen bevæger sig samtidig indendøre, og planter bliver en større del af vores indretning.

Den grønne farve hitter igen i år, men denne gang er det i de blålige, mørke og støvede toner. De forskellige toner er inspireret af Nordlyset i matte nuancer. Efterårets boligtrend handler også om store mønstre og mange motiver.

efterårsmode, efterårets boligtrend, indretning, bolig, trend, grøn, grønne farver, nordlys, mørke, farver, interiør, natur, jordfarver, jord, mørke farver
Efterårets boligtrend er inspireret af Nordlysets farver. (Foto: Pexels)

Drøm dig væk i grøn økologi

Slumr blødt hen i drømmeland i lækkert bomuldssengetøj fra H&M. Efteråret inviterer til mange søndage i sengen med morgenmad, film og hygge, som vi kender det. Sengetøjet er i tætvævet, økologisk bomuldskvalitet, som giver en blød og glat fornemmelse, når du skal sove eller bare putte i sengen.

efterårsmode, boligindretning, interiør, bolig, indretning, grøn, sengelinned, sengetøj, hm, økologi

Sengetøj i vasket bomuld fra H&M, 399 kr., H&M

 

Varm dig med rustikke sten

Den kolde tid nærmer sig. Den tid, hvor vi hygger og putter ekstra meget indendøre med masser af stearinlys. Indret dit hjem med rustikt stentøj, som giver hjemmet et urbant look. Denne lysestage i granitgrøn fra Kähler giver dit hjem et rustikt og hyggeligt udtryk.

efterårsmode, boligindretning, interiør, indretning, grøn, granit, lysestage, kähler

Ombria lysestage i granitgrøn fra Kähler, 129,95 kr., Illums bolighus

 

Tag naturen med i bad

Dit badeværelse skal da ikke gå glip af efterårets boligtrend. Et mønstret badeforhæng i grønne farver fra H&M er en rigtig fin mulighed til at bringe naturen ind i badeværelset. Badeforhænget er i vandafvisende polyester med fototryk.

efterårsmode, boligindretning, interiør, bolig, indretning, grøn, natur, mønster, blade, hm

Bruseforhæng med fototryk, 179 kr., H&M

 

Den grønne til blomsterne

Tag naturen ind i hjemmet, og kombinér den med et ikonisk design fra Lyngby Porcelæn. Den lidt dyre og stilrene vase er til dig, som ønsker at dekorere dit hjem med en dansk klassiker. Vasen er 15 centimeter høj og lavet af porcelæn.

eftrårsmode, efterårstrend, boligindretning, indretning, interiør, grøn, lyngby vase, lyngby porcelæn, lyngby, vase, grøn farve

Lyngby Vase 15 centimeter i grøn fra Magasin, 499,95 kr., Magasin

 

Opbevaring til dit kæresteeje

Opbevar dine ejendele synligt og lettilgængelig. Lad dem stå fremme, så de giver farve og skaber hygge i hjemmet. Prøv en rustik og antikvitetslignende konsolhylde af bejdset mangotræ med patineret finish og metalbeslag.

efterårsmode, boligindretning, indretning, interiør, bolig, hylde, rustikt, mørkt træ

Hylde Marre fra Ellos Home, 499 kr., ellos

 

Fin skjuler til de brune plastbøtter

Bring det grønne ind i hjemmet – skjul de kedelige, brune plastbøtter på potteplanterne med en lækker sag fra ferm LIVING. Sæt potten med en plante på gulvet, på bordet, en taburet eller på et fint stativ, som kan tilkøbes.

 

efterårsmode, boligindretning, indretning, bolig, interiør, grøn, potteskjuler, potteplante, plante

Hexagon potte fra ferm LIVING, 349 kr., Magasin

 

Hygge belysning i metal og marmor

Mix og match, og giv rummet et helt nyt udtryk. En enkel og fin bordlampe fra ellos puster hyggestemningen op i dit hjem. Lampefoden er af metal med en bundplade i marmormønster også i metal.

efterårsmode, boligindretning, indretning, bolig, interiør, lampe, ellos, marmor, metal, rustikt

Bordlampe Gibson fra ellos, 299 kr., ellos

 

Ram det ind

Ram billeder af dine minder, venner eller personlige interesser ind i en træramme fra IKEA, og vis dit indre jeg frem i din personlige stil. Rammer skaber mere volumen i hjemmet og giver væggen en hel ny struktur med de forskellige vinkler, du kan opsætte rammen på.

efterår, efterårsmode, boligindretning, bolig, indretning, billedramme, ikea, sort, farver,

Hovsta billedramme 30×40 fra IKEA, 59 kr., Ikea

 

Læs også:

Inspiration: Boligtips og nyheder til din lejlighed

· Mere fra samme kategori ·