Læs også:

Close
Autumn fashion. Female legs in stylish shoes outdoor

Nu kan du tegne et abonnement på strømpebukser

Mode  | 

Abonnement på strømpebukser. Hvorfor har vi ikke det allerede? Der er nu flere tjenester, der har gjort det muligt at abonnere på strømpebukser

Jeg går med strømpebukser i hvert fald fem dage om ugen. Det betyder selvfølgelig, at jeg har fundet nogle bestemte mærker, jeg sværger til, men skidtet går jo stadig fra hinanden på et eller andet tidspunkt, og selv om jeg har en del ret dyre, slidstærke par, står jeg alligevel ofte akut og skal ned og købe nye strømpebukser.

Portrait brunette girl with red lips wearing a black dress, tights and shoes on heels posed on the roof. Street fashion model.
Overvej lige, hvor ødelagt det her billede havde været, hvis strømperne var løbet. (Foto: All Over)

Misforstå mig ikke: Jeg elsker at shoppe. Det er bare sjovere, når det ikke er tvingende nødvendigt, fordi der ingen hele strømpebukser er i skabet, men jeg i stedet bare føler for det.

Strømpebukseabonnementet opsøgte mig

Nu kan jeg skære ned på de akutte shoppeture – i hvert fald når det gælder køb af strømpebukser. Fornylig begyndte der nemlig at florere nogle reklamer i mit Facebook-feed (spot on, annonceopretter), der informerede mig om, at jeg kan tegne et abonnement på de sorte sataner. Var jeg religiøs, havde jeg nok skreget “halleluja”, men i stedet drejede jeg skærmen og viste begejstret nyheden til mine kolleger.

Læs også: 5 stilikoner med en misundelsesværdig stil – stjæl stilen på budget

Der er dog langt fra tanke til handling, og jeg var lidt for doven til at sætte mig ind i systemet, før jeg få dage senere modtog en pr-gave fra et andet firma, som OGSÅ har et abonnement på strømpebukser! Det er altså ved at blive en ting, og egentlig forstår jeg ikke, at man ikke har fået øjnene op for potentialet før. Jeg kan næppe være den eneste, der hver dag ruller, trækker og sveder, mens jeg forsøger at presse halvdelen af kroppen ned i et par nyloner.

Autumn fashion. Female legs in stylish shoes outdoor
Sorte strømpebukser er et af de stykker tøj, der aldrig forsvinder fra min garderobe. (Foto: All Over)

Læs også: Tøjkrise? Sådan kommer du ud af den

To abonnementer på strømpebukser til rimelige priser

Jeg har selvfølgelig ikke gemt annoncen fra mit Facebook-feed, det ville jo have været alt for klogt et træk. En kort søgning fortæller mig dog, at der faktisk er flere muligheder for abonnement på strømpebukser:

strømpebuksmig.dk kan du få tilsendt to par italienske, sorte strømpebukser hver, hver anden eller hver tredje måned – i enten 40 eller 80 denier eller et par af hver. Det koster 249 kroner per gang.

IGoGreen.dk er strømperne lavet af mikrofiber og har indbygget “shape”-funktion. Her kan du også vælge mellem 40 og 80 denier, og prisen er 211,65 kroner for to par med fast levering.

Begge abonnementer har fri fragt og kan opsiges eller ændres, når du ønsker det. Derudover er strømpebukserne pakket, så de kan være i postkassen, og du slipper for at gå på posthuset.

Det er da smart – og nemt! Tippet er hermed givet videre, og jeg kan gå gladere (og nemmere) ind i de kolde måneder.

 

Læs også: Redaktionens efterårs-musthaves

· Mere fra samme kategori ·