Læs også:

Close
Camilla Filskov, skønhedsprodukter, makeup

10 uundværlige beautyprodukter, der har ændret mit liv

Skønhed  | 

Jagten efter de perfekte beautyprodukter kan være svær, men når du først finder dem, kan du ikke leve uden. Personligt har jeg en række produkter, som simpelthen har ændret mit liv

Med alle de mærker og produkter, der er på markedet, er makeup- og skønhedsprodukternes verden lidt af en jungle, og man kan hurtigt fare vild eller ende med at købe forkerte produkter i forkerte farver. Til gengæld er der ikke noget mere fantastisk, end når man finder lige præcis, hvad man ledte efter og hurtigt indser, at man ikke kan leve uden.

For cirka et år siden begyndte jeg at få en stor interesse for makeup, og jeg brugte timer på at se tutorials på nettet. En hel ny verden åbnede sig for mig, og jeg har siden brugt meget tid (og mange penge) på at finde de helt rigtige produkter. Det resulterede i, at jeg i dag er den heldige ejer af flere produkter, som vitterligt har ændret mit liv og givet mig mere selvtillid.

Camilla Filskov, skønhedsprodukter, makeup
Camilla har valgt 10 produkter ud til denne artikel. Hun ejer MANGE flere. (Foto: MY DAILY SPACE)

Laura Mercier – Loose Setting Powder, Translucent

Ligesom Huda Kattan er jeg meget begejstret for Laura Merciers Setting Powder, der giver min makeup en fejlfri og blød finish. Samtidig er den transparent, hvilket gør, at den tilpasser din hudfarve og derfor passer til alle hudtyper. Efter jeg begyndte at bruge denne setting powder, fremstår min hud mere glat og jævn  – what’s not to love?

Den kan anvendes på to måder: Du kan sagtens bruge den til “baking” – trenden, hvor du (kort sagt) påfører pudderet ovenpå din makeup, lader den sidde for derefter at fjerne den igen. Med den metode bliver dine porer stort set usynlige, og voilá!

Det er dog primært kun, hvis du har en sindsyg lang dag foran dig, skal til fest eller andet vigtigt, at jeg synes denne metode er tiden værd. Det er de færreste, der har tiden til at implementere “baking” som en fast del af deres skønhedsrutine, og du kan derfor sagtens lade den sidde, og dermed anvende den som en helt almindelig setting powder, der holder på din makeup.

Dog vil jeg sige, at jeg stadig bruger primer (og nogle gange setting spray), hvis jeg ikke har haft tid til at “bake”, for at optimere holdbarheden.

Læs også: Har du styr på efterårets beautytrends? 

pudder, setting powder, skønhed, beautyprodukter, der ændrede mit liv, produkter, makeup, uundværlig

Laura Mercier Setting Powder, Translucent, 280 kr., Matas

Estée Lauder – Double Wear Light Foundation

Hvis der er noget, der virkelig kan være en udfordring, så er det at finde den perfekte foundation. Jeg var derfor ovenud lykkelig, da jeg stødte på Estée Lauders populære foundation. Jeg var træt af min gamle fra Sephora, som jeg ikke længere syntes passede helt til min hudfarve og søgte derfor efter anbefalinger på nettet.

Der var rigtig mange positive anmeldelser, og jeg tilslutter mig dem alle: Den her foundation er så populær af en årsag! Den er oliefri, langtidsholdbar og virkelig dækkende, så jeg har perfekt hud i op til 15 timer. Da den er modstandsdygtig overfor varme og luftfugtighed, kan jeg også sagtens svede, uden at det ødelægger mit look. Den er blevet fast inventar i min taske, og jeg går ingen steder uden!

Læs også: Oktoberfund: 13 skønhedsnyheder, der er pengene værd

uundværligt, beautyprodukter, ændret mit liv, selvtillid, makeup, fast inventar

Estée Lauder Double Wear Light, foundation, 370 kr., Matas

MAC – Studio Fix Powder Plus Foundation

Hvis du er til ultimativ dækning og fuldstændig fejlfri hud (hvem er ikke det?),  så vil jeg klart anbefale, at du begynder at bruge MACs studio fix som en let pudder ovenpå din foundation. Den kan selvfølgelig også anvendes for sig selv, da foundation og pudder er i ét og samme produkt – men jeg har en tendens til at få røde plamager på kinderne, og med en kombineret dækning af de to produkter forsvinder de.

Studio Fix er et fantastisk produkt, der med sin matte dækning sørger for, at min hud – især min pande – ikke skinner. Samtidig føles det, som om en kombinationen af begge produkter forlænge makeuppens levetid i forhold til, hvis de anvendes hver for sig. Før i tiden syntes jeg, det var nødvendigt at genopfriske min makeup flere gange dagligt, men det er ikke længere nødvendigt.

makeup, uundværligt, foundation, pudder, beautyprodukter, beauty, skønhed

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation, 255 kr., MAC

Benefit – Cheek Parade

Jeg er fuldstændig vild med Benefit generelt: Deres produkter er latterligt fantastiske – selv duften er gennemtænkt og sød, og så er indpakningen altid lige det ekstra. Deres bronzere og blushes er blandt mine favoritter, og i Cheek Parade (som forresten er limited edition) får du et godt blandet mix af mærkets ikoniske produkter.

Herunder deres populære Hoola matte bronzer, den nye Hoola light bronzer og de tre blushes: Rockateur, Dandelion og Galifornia. Paletten er derfor perfekt til at sætte lidt fokus på kinderne, og i sær Galifornia er den perfekt blushfarve! Jeg er forholdvis lys i huden, så bronzeren Hoola light er også perfekt til contour – især hvis du er til et mere naturligt look.

Som sagt er Cheek Parade limited edition, og den kan derfor ikke længere fås i Danmark. Men det betyder ikke, at du skal give op: Der er mange engelske sælgere på eBay, der sælger den til en fornuftig pris.

makeup, beautyprodukter, skønhed, kinder, benefit, yndlings, uundværlig, har ændret mit liv,

Benefit, Cheek Parade, varierende priser, Ebay

Becca – Shimmering Skin Perfector

Jeg er blevet helt vild med highlighter – jeg elsker ting, der glitrer – og hvad er bedre end lidt shine til det pudrede ansigt? Intet. Jeg har hurtigt kastet min kærlighed på Becca’s highlightere, fordi de er så utroligt bløde, pigmenterede og virkelig nemme at arbejde med. Samtidig kan de fås i både cremet og pudderagtig konsistens, så du selv kan vælge, hvad du arbejder bedst med, og så har de bare det flotteste shine.

Der findes mange farver, så der er meget stor chance for at finde en farve, der passer perfekt til din hud. Personligt er jeg vild med Opal, som jeg storbruger hver dag. Hvis du er makeupfanatiker helt ind i hjertet, så er minimum en Becca Highlighter et must i din samling!

becca, highlighter, skønhed, beautyprodukter, har ændret mit liv, uundværlig, makeup, musthave

Becca Highlighter, 315 kr., Sephora

 

MAC – Matte Lipstick

Jeg elsker MAC og har utrolig mange af deres produkter. En klassiker, som jeg simpelthen ikke kan undvære i min hverdag, er MACs matte læbestifter. Der er så mange flotte farver at vælge imellem, og så er konsistensen cremet, let og lækker, hvor mange andre matte læbestifter har en tendens til at krakelere og få læberne til at fremstå lige så tørre som Saharas ørken.

Min favorit er Velvet Teddy, som jeg både synes passer perfekt til en hverdag på kontoret, en middag med kæresten eller en aften i byen. Da jeg var yngre, sagde min mor altid til mig, at jeg havde sådan nogle kedelige og blege læber, men det har MAC uden tvivl fået lavet om på – tak MAC!

læbestift, makeup, mac, uundværlig, musthaves, skønhed, beautyprodukter, produkter, beauty

MAC Matte Lipstick, 165 kr., MAC

CLEAN – Shower Fresh parfume

Jeg har længe været parfumefanatiker. Hvis du spørger min kæreste, vil han sige, at det nærmer sig grænsen til samlermani. Men jeg synes ikke, der er noget i vejen for at have 29 parfumer hjemme på hylden. Til gengæld dufter ingen af dem så friskt og let som Cleans “Shower Feash”, som jeg er blevet fuldstændig afhængig af.

Nogle gange kan det godt blive lidt for kvalmt med de rigtig tunge parfumedufte, og derfor er netop denne parfume blevet en fast tilføjelse til min hverdag. Man dufter så dejligt ren – vitterligt som om man lige er kommet ud af badet! Jeg føler mig mere frisk og veloplagt, når jeg har den på, og så holder den bare hele dagen.

Læs også: Redaktionens skønhedsfavoritter: Produkter, vi køber igen og igen

parfume, skønhed, makeup, musthaves, clean, beautyprodukter, uundværlige, har ændret mit liv,

Clean, Shower Fresh Parfume, 395 kr., Matas

 

Clinique – even better moisturizer

Hvis du – ligesom mig – kæmper lidt med tør hud, så kommer her et mirakelmiddel! Jeg har længe ledt efter en creme, der kunne gøre min hud blød og lækker, men det har været noget af en udfordring. Så da jeg fik denne fugtighedscreme af mine veninder, kunne jeg simpelthen ikke få armene ned.

Jeg har virkelig kunne mærke en forandring på min hud, siden jeg begyndte at bruge den: Min hud er både blevet blødere og mere jævn, og så er cremen jo også både UVA- og UVB-beskyttende. Den er helt klart pengene værd!

creme, beautyprodukter, skønhed, makeup, uundværlig

Clinique even better moisturizer, 425 kr., Matas

Batiste – Dry Shampoo

I en travl hverdag er der intet, der kan redde min dag som Batistes tørshampoo! Det er simpelthen et vidundermiddel skabt af guderne, udelukkende med det formål at gøre kvinders liv 100 gange lettere. Det hænder en gang eller to, at jeg ikke får taget det bad, som jeg ellers havde planlagt – lad os bare være ærlige, det sker for os alle sammen fra tid til anden. Og af netop den årsag er Batiste blevet fuldstændig uundværlig for mig.

Mit liv har ændret sig, siden jeg købte Batiste, da jeg nu kan udskyde badet en dag mere og nøjes med en hurtig vask under armene og tørbalsam i håret. Batiste har mange forskellige varianter og størrelser, der alle dufter virkelig godt og bare får håret til at se nærmest nyvasket ud. Det er helt seriøst en lifesaver. De laver endda små varianter, man altid kan have i sin taske, til når man er på farten. Det er smart!

tørbalsam, batiste, uundværlig, skønhed, beautyprodukter, musthave, har ændret mit liv,

Batiste, Dry Shampoo, 38 kr., Matas

 

Mario Badescu – Facial Spray

Jeg havde aldrig hørt om hverken Mario Badescu eller behovet for at bruge en ansigtsspray, før jeg stødte på det her produkt på Beautybay. Men efter at have prøvet det, er det blevet en fast rutine at bruge sprayen både morgen og aften: Den er utrolig forfriskende og afkølende, hvilket betyder, at den hjælper mig med at vågne op morgenen – super nødvendigt!

Sprayen er meget fugtgivende og indeholder både Aloe Vera, avocado og grøn te, og det er lige præcis den her sammensætning, jeg er så forelsket i, fordi den både virkede beroligende og forfriskende på samme tid. Avocado er også med til at efterlade huden glødende, og den grønne te er fuld af naturlige antioxidanter.

Læs også: 5 forskellige kvinder – 5 forskellige mascara behov

spray, makeup, skønhed, produkter, beautyprodukter, musthaves, uundværlig

Mario Badescu, Facial Spray, 64 kr., Beautybay

 

· Mere fra samme kategori ·